Güncellemeler
+1 yıl
Başlığı dikkat çeksin diye yazdım buarada
Ben instagramdan beğeni engeli yemiştim bir şey yapmama rağmen ama 2 haftadır geçmiyor 3 kez de bildirim yazdım yanıtta yok düzelme de böyle kaldı ne yapıcam bilmiyorum bilen varsa diyebilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sub ile harbiden sonuç alanlar var mıdır acaba
Ben aldım
Neyden mesela benimde ihtiyacım var da nasıl yapacağım bilmiyorum oyle sonuç alanlar varmis yabancilar Türkler vs
Sen nasıl sonuç aldın
Saç, kirpik, çil, çekik göz, ince kaştan sonuç aldım ince bacaktan da aldım biraz sonuç için subliminal dinlemeden önce booster dinlemen gerekiyor ondan sonra başlamalısın birde su içmeni tavsiye ederim dinlerken istersen önerdiğim sub kanallarını söyleyebilirim sana yabancı türk fark etmeden
Cok iyi olurr 🤍
Serenne Mert kin Akiara Moza morph Cenna subs gibi kanallar en çok önerdiğim moza morph olabilirr umarım yakın zaman da sonuç alırsınn💗
Teşekkürlerr umarım ya 🥺takinti yapmadın yani hiç ben genelde takarım da olacak veya olamicak şüpheler oluyor
rica ederimm :) subliminalden önce booster dinlemen senin için daha iyi olduğunu düşünüyorum süphelerini giderir moza morphun boosterini öneriyorum mutlaka büyük ihtimal şüphelerin yüzünden sonuç alamıyorsun
o nedir
Bilinçaltına mesajlar gönderilmesi bir müzik koyuyorlar ama sadece müzik değil bizim duyamayacağımız sesler yerleştiriyorlar müziğin arkasına