Ben subliminal dinleyerek
burnumu küçülttüm
Boyumu uzattım
Derslerde daha iyiyim
Kilo verdim
Siz de dinliyorsanız bana etkili subliminal önerir misiniz
burnumu küçülttüm
Boyumu uzattım
Derslerde daha iyiyim
Kilo verdim
Siz de dinliyorsanız bana etkili subliminal önerir misiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Subliminal mesajlar ile bunları yaptıysan, daha ne istiyorsun arşa mı yükseleceksin? Ben açıkçası işe yaradıklarını düşünmüyorum. 🙂🙂
the secret adlı filmi izlemeni öneririm
Çekim yasası, defalarca araştırdım, mümkün olmayacak şeyler var bence. Ama boy uzaması, güzellik, gençleşmek, kilo vermek, ömrü uzatmak vs gibi. Bunlar duygusal ya da sezgisel olgular değil, fiziksel ve varlıksal olgular. Tamam belki meditasyon ile, subliminal düşünceler ile kendinde bazı şeyleri değiştirebilirsin ama bence her şeyi değiştiremezsin. 🙂🙂
SUBLİMİNALLER NASIL ÇALIŞIR: Bilinçaltı zihnimizin deneyimlediğimiz her şeyi kaydeden kısmıdır, erken yaşta bize programlanmış olan alışkanlıklarımızı ve inançlarımızı barındırır. Çocukken bilinçaltı programlanır ve yaşlandıkça bilinçli zihnimiz bir şeylerin sürekli değişmesini önlemek için bir tampon görevi görür. Bu nedenle, bilinçli kararlarla kötü alışkanlıkları değiştirmek çok zordur. Bilinçaltı, kalp atışımız, sindirim, DNA, hücre büyümesi, kemik büyümesi, saç büyümesi ve çok daha fazlasına kadar her şeyi kontrol eder. Bunların hepsi, vücudumuza bunu yapmasını emretmeden gerçekleşen şeylerdir. Sübliminal videolarında müziğin altında, bilinçli zihninizin onları duymaması ve reddetmemesi için çalan olumlamalar vardır. Bilinçli tamponu bir kez atladıklarında, üzerinde hareket edildikleri bilinçaltına giderler. Bu yöntemle aslında bilinçsizce vücudumuzu ve hücrelerimizi kontrol eden zekaya komutlar veriyoruz. İnsanlar normalde imkansız olan hızlı fiziksel değişiklikleri bu şekilde yaşıyorlar.
size başıma gelen bir olayı anlatacağım. pandeminin sürecinin kötü gitmesi nedeniyle okullarda online eğitime geçilmesi taraftarıyım. bunun için sübliminal dinliyordum bir iki gündür ve olumlamalarım içerisinde “never be forced to go to school, there is always a reason to not to go to school” yani “okula gitmeye zorunlu tutulma, okula gitmemek için her zaman bir sebep var” olumlamaları vardı. bugün ayağımı burktum ama ayağımın üzerine hafif basabiliyorum. annem kesinlikle dinlenmem gerektiğini ve öğretmenden birkaç gün izin alacağını söyledi. ve yarınki kabine toplantısında ilk defa online eğitim hakkında konuşulacağının haberini aldım. yani, beyninin sınırları yok. bu senin gerçekliğin ve inanarak, limit koymayarak ve olabileceği potansiyelinin farkında vararak elde edemeyeceğin hiçbir şey yok. :)
Kendinizi bu tür şeylere çok bağlamayın, çünkü bu tür şeyler sizi duygusal olarak bir yerlere getirebilir, fiziksel olarak bir yere gelmek istiyorsanız spor yapmalı, diyet yapmalı, vücudunuzu dışarıdan desteklemeli ve çalıştırmalısınız. Bilinçaltı telkinleri bunlara odaklanmanızı sağlayabilir, ancak siz vücudunuza bakmadığınız sürece orada kalır.
Ayyy nolur bana cevap ver bu konuyla ilgili bi kac bisey sormak istiyoruuum 🥺🥺🥺
uzun süredir dinliyorum yaklaşık 2018 den beri çok faydalarını gördüm yabancı kanallari dinliyorum istersen tavsiye verebilirim
Banada önersene KPSSden 95 alayım
Burnu küçültüp boyu nasıl uzattın yohhh artık 🤣
Bende ters tepti burnum uzadı
Yoq dinlemiyom
YOKTUR