+1 yılKusura bakmayın da bu başlı başına saçmalık. İnanmak falan hepsi yalan dolan.
Burun ameliyatsız şekillenemez, küçülemez. DNA'nız zaten çoktan şekillenmiş durumda, bunu estetik dışında hiçbir şey değiştiremez. Hani 2-3 yıl yapsanız belki küçük bir ihtimal sonuç alırsınız. Zaten müzik dinleyerek sub yapmak ve sonuç almak çok zordur. Asla kısa sürede sonuç alamazsınız. Beyninizin bu konuya alışma süreci falan filan derken bunların hiçbiri kısa sürede gerçekleşemez. Yüz yogaları bile kısa süreliğine küçük bir değişim gerçekleştiriyor zaten, kilo vermek kolay. Sonuçta yağ tabakası eriyor yani subliminalle yüzde çil çıkarmak ya da kilo vermek kolay çünkü vücudunuzda zaten şekillenmiş bir şeyi değiştirmeye çalışmıyor. Vaktinizi bu boş şeylerle harcamayın derim. Yoksa gerçekten işsizsiniz.169 Yorumla- +1 yıl
Değil mi bence de. Düz saç sub falan var ya ya da sarı saç sub falan . Tamamen bilime aykırı bence, beyne sinyal gönderip DNA'nı mı değiştireceksin, mutasyon mu bu. Tamamen psikolojik olarak dinleyiciler kendisini öyleymiş gibi görüyordur belki de. Yoksa saçma yani
- +1 yıl
@FatmanınSuçuNeLan gerçekten de öyle. bu şey gibi geliyor kulağa; "beyin gücüyle çocuk yapmak"
- +1 yıl
asıl sen kusura bakma. subliminaller gerçek benim sonuç aldığım bir sürü subliminal var. subliminaller hakkında gram bir şey bilmeyip burada boş yapma. Herkesin bilinçaltısı farklıdır. Sonuç alma süresi değişir. Eğer kafaya çok takmazsan, bağımlı olmazsan kısa sürede gerçekleşir. Subliminalleri inceledim sonuç alan binlerce insan var. Hepsi canım mı yalan söyleyecek? Cahil misiniz
- +1 yıl
Ben gozlerimi kahverengiden Mavi yaptim Sana degil kendime insnirim
- 1 yıl
@axy342234 en fazla kaç tane sub dinleyebilirim liste halinde?
- 1 yıl
@Kumsalllik merhaba nasıl yaptınız lütfensöyleyinn
En İyi Cevaplar
+1 yılmerhabaaa melanin azaltıcı bu bahsettiğin videoyu dün dinlemeye başladım ancak tabikide daha sonuç almadım. ben bu videoyu yeşil gözler için dinliyorum yani tam kapaktaki gibi aslında. sence işe yarar mı ki bence yarar:) ancak günde kaç defa dinlemem gerekiyor vs.. ben sadece bir saat dinledim ama her gün akşam altıya kadar okulum olduğu için ödev vs zamanım yetmeye bilir komple 1 saat için. ayrıca boy uzatma subliminalinede başladım vera. kanalından. bir 10 cm uzamak istiyorum bennn. eğer bunlardan olumu sonuç alırsam ki alacağım :) vera. kanalından dolgun dudak ve küçük kemersiz burun subliminallerinide dinlicem. burnumu küçükken çok vurdum yamuldu ayrıca acıda var birazcık bu. yüzden belki acısıda geçer burnum düzelince + dudaklarımda dolgun olmasına rağmen içine kaçık sadece duruşunu düzeltmek istiyorum. sorularımı cevaplarsan sevinirim birde işe yarayıp yaramayacağını belirtirsen. sevgilerleeee
15 Yorumla- +1 yıl
Sonuç aldınız mı boy uzatmadan?
- +1 yıl
- +1 yıl
Gerçekten işe yaramıyor bu arada. 3-4 yıldır subliminal yapıyorum ama hiçbir sonuç almadım. Sadece ben de değil, çevremde çok kişi bunu denedi ama sonuç almadı ve zaman kaybı olduğu ortaya çıktı. Allah sizi böyle yaratmış, bir müzik mi değiştirecek? İnanıyorsunuz ama inandığınız şey de çok boş. Gerçekten işe yarasa bu bütün dünya tarafından keşfedilir ve kimse estetik ameliyatlara milyonlar yatırmazdı. Lütfen kendimizi kandırmayalım :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılkusura bakma da aşırı saçmalamışsın. dna'yı aptal bi müzik ve tekrarlanmış birkaç cümle bile değiştiremez. daha yoga bile işe yaramıyorken subliminal mi değiştirecek? aşırı absürt ve mantıksız. sen taşa elinle şekil verebilir misin? bu da öyle bir şey. estetik dışında hiçbir bir şey kemik yapısını değiştiremez. dna asla değişmez, estetikten sonra bile. o yüzden zırvalamayı kes lütfen. ayrıca, diyelim ki bi "mucize" oldu ve işe yaradı. bilinçaltının bunu kabullenmesi, işe koyulma süresi falan derken 1-2 yıl kadar çok uzun bi sürede olur bu, en azından ufak bi değişiklik için. inanmak falan bunlar başlı başına bi saçmalık. fotoğraf atıp kanıtlamaya çalışanlar da muhtemelen shop yapmışlardır çünkü böyle bir şey saçma ve olanaksız.
62 Yorumla- +1 yıl
Kanka sende ise yaramadi diye subliminaller ise yaramiyor diye birsey yok. Dogru hemen ise yaramiyorlar ama yarayanlarinda isi gucu yok shop mu yapacak. Eger subliminaller hakkinda ufacik bilgin olsa veya denesen bilincalti proglamlamak icin bile subliminaller var. Ayrica eger submakerler profesyonel ise sadece olumlama ile sub yapmaz. Biyokinezi de kullanirlar. Hem sende dahil kimse kimsenin ne yaptigina karisamaz. Bir is basardiginda kiskanip hakaret edemezdin. Yok shop yapiyor yok reklam yapiyor yok yalanci yok bir aptal. İnsanlar mutlu olmak istiyor ve sizin boyle cahillikle yorum yapmaniz gercekten cok ama cok komik. Subliminallerden yüzlerce sonuc aldim ve sosyal medyada benim gibi sonuc alan binlerce insan var bu kadar insan yalan soyleyip shop mu yapacak? Allah askina kac kere hayatinda subliminal dinledin de boyle insanlara hakaret etme hakki buluyorsun. Subliminallerin ise yaramasi icin sadece dinleyip inanmak da yetmiyor. Herkesin bilincalti farkli kimisi hic sonuc almaz kimisi 1 haftada sonuc alir. Sacma ve olanaksiz olan sey ise sen ve senin gibilerin birazcik insana benzemeleri.
- +1 yıl
açıçası subliminaller gerçek benim sonuç aldığığm bir sürü subliminal var. Daha subliminaller hakkında gram bir şey bilmeyip burada boş yapma. Herkesin bilinçaltısı farklıdır. Sonuç alma süresi değişir. Eğer kafaya çok takmazsan, bağımlı olmazsan kısa sürede gerçekleşir. Örenğin Ben yeşil göz sub dinliyorum 2 gündür ve koyu kahverengi gözüm açılmış ve etrafında yeşil halkalar var. arkadaşlarımda bunu onayladı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
rica etsem dinlediğin sub. linkini atarmısın... doğru frenkans ile beyne gönderilen sinyaler ile yapılmasının doğru olduğunu düşünüyorum. Eğer gerçekten verimn adlığın sub. varsa paylaşmanı rica edebiliirm
107 Yorumla
Soran+1 yıl
Soran+1 yıl
Soran+1 yılSpor yaparken, kitap okurken, yatarken her türlü dinleyebiliyorsun şarkı gibi düşün
- +1 yıl
Merhabalar sonuca ulaşabildiniz mi?
- 1 yıl
İngilizce dilindeki sublar etkili oluyor mu?
+1 yılBu ne saçma reklam siz salak mısınız bir de link istiyorsunuz
57 Yorumla
Soran+1 yılReklam değil
- +1 yıl
Gerçekten çok saçma. Deneyenler varsa ya hayatı toz pembe bir şey sanıyor ya da gerçekten işsiz.
- +1 yıl
- +1 yıl
@duruaydemirr_ kimseye kendimizi kanitlamak zprunda degiliz evrenin sana sunduklarini istemiyorsan hayatina devam et ama inananlara laf soyleme hakkin yok
- +1 yıl
Böyle inanmazsan zaten gerçekleşmez bilinçaltına giden her şey gerçekleşir zaten bunun amacı fazla ve gerçekten inanırsan oluyo saçma olan sensin ayrıca sonuçlar alıyorum yani gerçekte böyle bişey var yabancılar tarafından oluşturulmuş bişey Türkiyede daha yeni yeni görülüyo.
- +1 yıl
@derinmutluolamiyor siz öyle sanın böyle inanmazsanız zaten * sene bı sonuca varamazsınız
+1 yılÇekirdek öğreti miydi bir siteden istemiştim ama hiç başlamadım. Bu konuda dikkat etmek lazım güvenilir olmalı bu site er. Başka neler var mesela
43 Yorumla- +1 yıl
Beni takip edermisin
Soran+1 yılAynen öyle sayılı sitelerden dinliyorum ben. bazıları negatif intihara sürükleyen subliminaller ekliyormuş dikkatli olmak lazım
- +1 yıl
ne intihara sürüklemesi allah aşkına. insanların şuuru yok mu? intihar edecek kadar büyük bi dertleri yoksa akıllarına bile gelmez. videoda ki cümleler de duyulmuyor ki sürüklesin. mantıklı bakıldığı zaman çok saçma, intihara sürüklediği falan yok hepsi palavra.
+1 yılBen baya belirti aldım subliminalllerden. Mesela çekici ol subliminali dinledim ve erkekler bana çıkma teklifi etmeye başladı. şu an güzellik subliminali dinliyorum. Ten rengim açılmış. Birkaç yıldır subliminal kullanıcısıyım ve tavsiye ederim
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahaha geceleri açılan troll başlıklara bayılıyorum
120 Yorumla
+1 yılArkadaşlar canım saçm şeyler bilin altında sizin değiştiğiniz imjı vurgalınıyor acıkca kendinizi kandırıyosunuz bosa reklam
30 Yorumla
1 yılArkadaşlar kulaklıkla dinliyorum ama uyurken yanında en düşük ses seviyesinde açmam da sunun bilinçaltıma ulaşmasını sağlıyor mu?
00 YorumlaŞey bende çekik göz sub dinlemek istiyorum ama tam olarak hangisi güvenilir bilmiyorum ne yazsam çıkar ya da bana atar mısın?
41 YorumlaSübliminal gerçek denendi onaylandı inanmayabilirsiniz ama ben 4 kilo verdim😍
20 Yorumlaya ben de yapmaya başladım. yaparken odaklanıyor mudun. nasıl yapıyordun. lütfen söyle♥
31 YorumlaHemen denemeliyim ne kadar sürede fark ediyor?
16 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk bir haftada almıştım sonuçları 🥺
Örnek olarak atıyorum en güvenilir kanal bu daha yeni başlamış ama aşırı iyi sonuçlar aldım burdan da
https://youtu.be/SPyU5ztdcmw
Soran+1 yılBaşlayıp bırakmaman önemli olan 1 günde kilo verilmediği gibi göz rengide değişmiyor ❣️ ben 6-7 oldu başlayalı aşırı koyu kahveden açık yeşile doğru gidiyor buna başladım 1 hafta önce aşırı etki etti ama yeşili korumak istiyorum mavi yakışmaz bana😅 💚
- +1 yıl
sonuç aldın mı? bende başladımda dün.
- +1 yıl
1 haftada sonuç alman çok saçma. Bilinçaltının bu sürece alışması gerek falan derken 1 haftada sonuç alamazsın. Müzikle subliminal yaparak sonuç almak zaten bilimsel olarak çok zor bir şey, kaldı ki bir haftada sonuç alasın. Gerçekten çok saçma. Kilo vermek kolay, çünkü vücudunuzda her hangi bir şeyi değiştirmeye çalışmıyorsunuz. Zaten şekillenmiş bir şeyi estetik dışında hiçbir şeyle değiştiremezsiniz, ki bu subliminal olunca imkansız.
- Müzik & Etkinlik konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılNe dinliyon, at bize de insana benzeyelim biraz.
35 Yorumla
Soran+1 yıl
Soran+1 yıl
Soran+1 yılSenin için
https://youtu.be/r2YKizhd59Q- +1 yıl
Aynaya baktığımda "Anam babam beni Çorumun dağlarından orangutanların kucağından kaçırmış" gibi hissetmesem yeter.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöz rengim koyu kahverengiden kehribar açılmıştı. Şimdi onu bırakıp çekik göze başladım.
25 Yorumla- +1 yıl
cidden işe yarıyorlar mı?
- +1 yıl
@MeraklıNebahat yaramıyor boşuna zaman kaybetme, onlar kendini hayal ettikleri şekilde görüyorlar sadece açıkça kendilerini kandırıyorlar. kardeşim 3 yıldır sub yapmakla meşguldü bi yerden sonra o da saçma olduğunu ve bi işe yaramadığını anladı, boş ver palavra hepsi reklamdan başka bir şey değil
- +1 yıl
@duruaydemirr_ kes sesini daha subliminaller hakkında hiç bir şey bilmiyorsun gelip burada yalan bilgi verme. Sosyal medyada o binlerce kişinin işi gücü yok bunlarla mı uğraşsın? ben subuserim ve bir çok subliminalden sonuç aldım. Bilip bilmeden eleştireceğine biraz bilgi al. Bir şey bilmeden yalan yanlış bilgi verip insanların inancını düşürme. Boy uzatma sub denedim 4-5 güne 158den 163'e çıktığımı fark ettim. Aşk subu dinledim yaklaşık 1 hafta sonra hoşlandığım kişi bana açıldı. Yeşil göz sub dinliyorum 2 gündür ve koyu kahverengi gözlerim açılmış. Önemli olan güvenilir kişilerden dinlemen. Şimdi mağarana geri dön
- +1 yıl
@axy342234 hangi kanalın videolarını izlemiştin hangisi daha etkili 🙃
- 1 yıl
@axy342234 hangi kanallardan dinliyorsunuz yardımcı olur musunuz? Tek sub mu dinlemek gerek liste yapıp dinlemek mi uygun?
+1 yılİlk defa duyuyorum, denemekten zarar gelmez ✩
01 Yorumlavayyyy anasını avradını sahi miii 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBebeğim saçmalık bunlar
04 Yorumla
Soran+1 yılKız ben de öyle diyerek dinlemeye başladım bir baktım gözüm yüzüm her şeyim değişmeye başladı kendinin en iyi versiyonunu hayal et şaka gibi oluyor vallahi
- +1 yıl
Bebeğim inanmam
- +1 yıl
mutasyon mu bu allah aşkına? sen sadece kendini hayal ettiğin şekilde görmek istiyorsun hepsi bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi kanaldan veya kanallardan dinlediniz?
01 Yorumla- 1 yıl
Serenne yaz YouTube a dinle
Müzik & Etkinlik konusunda 921 cevap paylaştı. Dinlemem değişik şeyler
00 Yorumla
+1 yılSubliminal nedir
15 Yorumla
Soran+1 yılİçinde olumlamalar bulunan (içine biyokinezi’de giriyor) bu olumlamalar duyulmuyor biliçaltın algılıyor ve yavaş yavaş ne dinliyorsan bilinç altın bunu kabulleniyor yani kısacası DNA’n değişiyor tamamen farklı bir sen oluyorsun. Evet çılgınca geliyor bu ama efsane mükemmel bir şey
Soran+1 yıl
Soran+1 yılÖrnek olarak atıyorum sana bunu dinliyorum 1 haftadır kahve olan gözüm gitgide yeşil oluyor
- +1 yıl
Sen yüzünü adriama lima benzette bütün erkekler peşinde koşsun
- +1 yıl
Subliminal ile şekillenmiş her hangi bir şeyi değiştirmek çok zor bir ihtimal. Buna yüz de dahil.
Burun için dinlediğin sub hangisiydi?
00 YorumlaBen çekik göz yapıyoru.
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 597 cevap paylaştı. Göz rengim değişti
20 YorumlaHarikasın
00 Yorumla
+1 yılCiddi olamazsın
017 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim! İnanmayarak başladım hatta estetik mi oldun burnundan diye soruyor herkes bunların hepsi totalde 7 ayda oldu
- +1 yıl
Nasıl yaptın bunu nereye gittin
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBunları dinliyorsun örnek olarak attım bunu da 1 haftadır dinliyorum günde 1 saat
Soran+1 yılÖzellikle bu efsane buna başladım bıraktım mavi yakışmaz diye göz çevrem manyak mavi olmuştu yeşile geçtim ama bu hemen etki ediyor
https://youtu.be/SPyU5ztdcmw- +1 yıl
Denemekte fayda vae
Soran+1 yılDene hiçbir şey kaçırmazsın 💗
- +1 yıl
Youtube da var bu videolar yoksa ayrı bir sitede mi
Soran+1 yılYouTube’da var tek
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Sadece resim ve müzik var tek yapmamoz gereken bakmak mı
Soran+1 yılSpor yaparken, kitap okurken vs dinleyebilirsin bilinçaltın algılıyor zaten her şekilde fakat arabada dinleme ❌ çok fazla dikkat gerektiren bir şey araba konusu
- +1 yıl
Kalıcı etki bırakıyo mu yoksa bir sürelik mi
Soran+1 yılKalıcı olması için 2 hafta gibi dinlemen gerekiyor boostlar var etkisini daha hızlandırıyor zaten biraz araştırsan öğrenirsin 💕
- +1 yıl
Teşekkür ederim şu durumu tam olarak açıklar mısın rica etsem nasıl bi tepkime oluyo senin içinde uygunsa profilim açık
- +1 yıl
Gercek mi bu
- 1 yıl
Liste halinde mi dinlediniz? Tek video mu dinlediniz hep?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat