İnternet & Teknoloji İnstagram'da neden sürekli bu bildirimi alıyorum? Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bu bildirimi 2-3 gündür alıyorum sebebi nedir? Tıklayınca da bu giriş isteğine ulaşılamıyor deniliyor Güncellemeler+1 yıl 2 hesap kullanıyorum sürekli iki hesap arasında gidip geliyorum o yüzden olabilir mi İnstagram'da neden sürekli bu bildirimi alıyorum? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Birisi instagramına girmeye çalışıyor olabilir.. bence şifreni güncelle.. ve sil yükle uygulamayı 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Ya farklı cihazlardan giriyorsan uyarı alırsın ya da birisi hesabına girmek için uğraşıyorsa. Şifreni hemen değiştir. 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl İki farklı cihazda giriş yaptıysan olabilir 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 817 cevap paylaştı. Birisi Instagramına girmeye çalışıyor şifreni değiştir. 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl cinler hesabinla ugrasiyor🖒 1 1 Yorumla Eylulemira +1 yıl Karadenizli mi Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biri girmeye çalışıyor herhalde şifreni değiştir 0 4 Yorumla Eylulemira +1 yıl Ben bile şifremi bilmiyorum😅ki Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Öğren o zaman sıfırlama göndert e mailine Yorumla Eylulemira +1 yıl Sıkıntı şu, ki e mail hesabımı da bilmiyorum binbir Gmail açıyorım sistem de ey*********@gmail. com gösteriyor Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl O zaman soğuk su içme vaktin gelmiş :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Birisi instagramına girmeye çalışıyor olabilir.. bence şifreni güncelle.. ve sil yükle uygulamayı
Ya farklı cihazlardan giriyorsan uyarı alırsın ya da birisi hesabına girmek için uğraşıyorsa. Şifreni hemen değiştir.
İki farklı cihazda giriş yaptıysan olabilir
Birisi Instagramına girmeye çalışıyor şifreni değiştir.
cinler hesabinla ugrasiyor🖒
Karadenizli mi
Biri girmeye çalışıyor herhalde şifreni değiştir
Ben bile şifremi bilmiyorum😅ki
Öğren o zaman sıfırlama göndert e mailine
Sıkıntı şu, ki e mail hesabımı da bilmiyorum binbir Gmail açıyorım sistem de ey*********@gmail. com gösteriyor
O zaman soğuk su içme vaktin gelmiş :D
Şifreni değiştir derhal
Bende pek anlamıyorum 🤷♂️