İnstagram’a giriş yaparken sorun yaşadığınızı duyduğumuz için üzgünüz. Şifrenizi unuttuğunuzu bildiren bir mesaj aldık. Bu mesajı siz gönderdiyseniz, şimdi hesabınıza hemen yeniden giriş yapabilir veya şifrenizi yenileyebilirsiniz.
Hesabıma yanlışlıkla girmeye mi çalışıyorlar.. ya da yanlış mail mi? Mailimi bilen biri şifre denemesi yapıyor olabilir mi?
Hesabıma yanlışlıkla girmeye mi çalışıyorlar.. ya da yanlış mail mi? Mailimi bilen biri şifre denemesi yapıyor olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Biri hesabını çalmaya çalışıyor
Evet. Mesajlarımı okumak için
Kim neyle uğraşırsa öyle mail alıyorlar.
Bana da trust wallet ile ilgili mail dolandırıcılık mesajları geliyor. Dikkat et anında sil
İnstagramda da var bu mailin bana instagram tarafından gönderildiğini söylüyor.
olabilir. uygunsuz durum ise hesap kapatılır
Muhtemelen biri senin o Pandora Kutunu açma hevesinde. Güçlü bir şifre yenileme yap istersen.
Birisi link atarsa tıklama biri hesabıni almaya çalışıyor. Ama yaptığı acemice alabilicegini zannetmiyorum.😊
Instagram hesabını çalmaya çalışıyorlar
Tanıdığım biri olduğunu tahmin ediyorum da girince eline ne geçecek onu bilmiyorum….
Dolandırıcılar kaç kişinin hrsabını öyle çaldılar.
İnstagramdan gönderiliyor mail hesabımdan kontrol ettim.. şifreyi bulmak içim deneme yapılıyor.
O ayrı bir durum o zaman biri şansını deniyor:)
Evet instagram hesabımdan da kontrol edip bakınca mail instagramdan gönderilmiş gözüküyor. Demekki mailim girlip şifre deneniyor diye düşündüm. Evet şansını deniyor eline ne geçecekse
Kullanıcı adını ve maili değiştir
Hesabıniz tehdit altında
Hesabıma girmeye çalıştığını anladım zaten de:) nasıl defedeceğimi bilmiyorum
Üç kuvalla bir elham okuyun
Çok yardımcı oldu bu.
Ne demek. Kul sıkısmayınca Hızır yetismezmis
Biri ele geçirmeye çalışıyor
Mailimi girip şifre mi deniyor rastgele nasıl yapıyor bu işi
şifreni tahmin etmeye çalışıyor işte
Ben de onu tahmin ediyorum da anlamadığjm nokta şu. Hesabıma hirince ne geçecek eline allam ya…😡
*girince olacak sinirimden yanlış yazmışımmm
Seni kıskanan ya da merak eden birisidir belkide bir yakınındır
Sevgilimi defedip engellemiştim iki üç hafta önce o günden beri bu mailler gelmeye başladı ne tesadüf.
Yani fail belli aslında
Evet de orada bir insan neyi görmek amacında olur ki ben mesajlarımı silerim. E ne göreceksin
Bana garip gelir , senin gibi merak ederim. Kedinin çöp karıştırması gibi bir şey.
Merak eden ben değilim benim şifremi kırmaya çalışan tipleme…
Bende onu diyorum zaten :)
Ben merak etmem dönüp bakmam bile ne hali varsa gebersin.
Takma kafana madem , bırak naparsa yapsın şifreni bilmedikten sonra ulaşamaz
Silinen mesajları okuyabilir mi
Arkasından sövgülerimi görecekse sevineceğim ahahahahahskdkfk
Hayır , ama bir kere instagram silinen mesajları geri getirmişti, ben bile yıllar evvel sildiğim mesajları görmüştüm.
Başkasına yazıyorsun onun hakkında
Hayır hiçkimseye onun hakkında yazmadım. Konuştuğum diğer arkadaşlarımı görecek ve sinirlenecektir. Kıskançlık krizi geçiren bir ruh hastası olduğu için. Güldüm. Gebersin köpek.
Zaten ruh hastası oluşu instagramıma girmeye çalışmasından da belli değil mi. Defedildiği halde.
Haklısın , site çok sıkıcı , çıkıyorum ben...
yaparsan o hesap kitlenir gider
Ne yaparsam
o maili cavaplarsan
Yani amaç hesabımı kapatmak.. o maili herkes gönderebilir mi
Fakat mail instagramdan geliyor gerçekten instagrama girip kontrol ettiğimde instagramdan gönderilmiş mailler bölümünde görüyorum maili.
Enteresan OMG sansasyonel olala 😳
Biri hesabını çalmaya çalışıyor
Basma linklere
Basmıyorum basmıyorum :)
İyi yapıyorsun