İnternet & Teknoloji İnstagram hesabıma sürekli bu tür bildirimler geliyor, sebebi ne olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ayrıca beğenmediğim gönderiler bile beğenilmiş, nasıl oldu bilmiyorum. İnstagram hesabıma sürekli bu tür bildirimler geliyor, sebebi ne olabilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
eftelya0o Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Farklı uygulamalara instagram hesabınla giriş yaptın demek ki veya vpn açık olan bir tarayıcıda giriş yapmıssındır 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl biri hesabina giriyo sifreyi degistir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Değiştirdim, hatta güvenlik kontrollerini de hallettim, sadece kodları ben görebiliyorum. E-posta ve numaraya da baktım bir değişiklik yok. Sürekli bu cihaz giriş istiyor diyor. Yorumla emineh +1 yıl biri sifreni biliyo zaman ama tam giremiyo kod yüzünden Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında lili ve postegro gibi Web sitelerine girmeye çalıştım acaba ondan da olabilir mi diye düşünüyorum. Yorumla emineh +1 yıl büyük ihtimal evet oralar güvenli degil zaten Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl tarayıcıdan girersen ondandır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uygulamadan giriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hesabın şifresi birinde var demekki şifreyi değiş Yorumla Soran +1 yıl Değiştirdiğim halde geliyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Farklı uygulamalara instagram hesabınla giriş yaptın demek ki veya vpn açık olan bir tarayıcıda giriş yapmıssındır
biri hesabina giriyo sifreyi degistir
Değiştirdim, hatta güvenlik kontrollerini de hallettim, sadece kodları ben görebiliyorum. E-posta ve numaraya da baktım bir değişiklik yok. Sürekli bu cihaz giriş istiyor diyor.
biri sifreni biliyo zaman ama tam giremiyo kod yüzünden
Ya aslında lili ve postegro gibi Web sitelerine girmeye çalıştım acaba ondan da olabilir mi diye düşünüyorum.
büyük ihtimal evet oralar güvenli degil zaten
Peki teşekkür ederim
tarayıcıdan girersen ondandır
Uygulamadan giriyorum
hesabın şifresi birinde var demekki şifreyi değiş
Değiştirdiğim halde geliyor.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!