İnsanlar mesajıma cevap vermezse hiç ısrar etmiyorum bir daha mesaj da göndermiyorum. Ama onlar mesaj gönderdiğinde ne kadar cevap vermesem de ya da konuşmak istemediğini belli etsem de hala ısrarla mesaj göndermeye devam ediyorlar. Sorun bende mi onlar mı yüzsüz gerçekten anlayamıyorum.
Ya da böyle işte sadece random atan, tek kelimeyle konuşan insanlara konuşmaya devam ettiresim gelmiyor. Demek ki konuşmak istemiyorlar anlıyorum. Ben mi fazla alınganım? Ya da konuşmayı bilmiyorum gerçekten.
Ya da böyle işte sadece random atan, tek kelimeyle konuşan insanlara konuşmaya devam ettiresim gelmiyor. Demek ki konuşmak istemiyorlar anlıyorum. Ben mi fazla alınganım? Ya da konuşmayı bilmiyorum gerçekten.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
maalesef bende o sorun var tek mesaj yazma dese yazmam ama onu demeyince üst üste hep yazıyorum sohbetim olduğu kişiler için diyorum
Ve ısrarla yazan insanlar kendileri uzun süre cevap vermediğinde, eğer onlar gibi ısrarla yazarsan sallamıyorlar bile
Ya yabancıya yazarsın anlarım tamam da sohbetim var konuşuyorum ama cevap vermiyor durduk yere ya tamam anlıyorum konuşmak istemiyorsun ama bir mesaj at artık yazma diye öbür türlü zaten mesajıma cevap verilmediğini siliyorum sohbeti
Demek ki hayatındakiler genel olarak çok yüzsüz
Öyle
İnşallah düşündüğüm kişi değilsindir
Ne alaka