Size mesaj atmıyor ise sizce de bu bir anlam ifade etmiyor mu? mesaj atmıyorsa ne demek istiyordur size?
*Bu etiketle bu soru alakasız ya
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Size mesaj atmıyor ise sizce de bu bir anlam ifade etmiyor mu? mesaj atmıyorsa ne demek istiyordur size?
*Bu etiketle bu soru alakasız ya
Duruma göre değişir. eğer hiç bir şey yapmadıysam mesaj atmaması bir anlam ifade etmez. ama hatam varsa suçlu olduğumu ve özür beklediğini bilirim. tabi trip atmak için atmayan insanlarda çok var.
Evet ilgisiz görünmek yok saymakta bir mesaj sayılabilir
İşim varsa bunu zaten karşı tarafa belirtirim. Bunun dışında tavır yapmak istersem arada kullandığım bir yoldur kendileri.
Teşekkür ederim ✨🥂
Rica ederim 🥂🍷
Bazen en büyük mesaj, atılmayan mesajlarda gizlidir derler. Mesaj atmamak, kişinin düşüncelerini, duygularını ya da ilgisizliğini ifade ediyor olabilir. Tabii, birinin neden mesaj atmadığını bilmek için o kişiyle olan genel ilişkinizi ve iletişim tarzınızı düşünmeniz önemli. Belki cesaret edemiyordur, belki meşguldür ya da belki de gerçekten iletişim kurmak istemiyordur.
Yine de en sağlıklısı açık bir iletişim kurmak. İçinizi karartmadan hislerinizi ve beklentilerinizi paylaşabilirsiniz. Çünkü zihnimizde kurduklarımızdan çok farklı bir gerçek olabilir 😊.
Cevap
13Cevap
Tabii susmak anlayana em güzel cevaptır ama bunu saygısızlık olarak alışkanlık olarak ya da anladınız işte siz beni…
Evet ya ya konuşmak istemiyordur ya da çekiniyor atamıyordur vakti yoktur demeyeceğim atmak isteyen her türlü vakit bulur
Evet, bu da bir mesajdır. Kırıldım, soğudum, üzüldüm demektir bir nevi
Yerine göre anlamlı bir cevaptır ama tabii anlayana.
Mesaj atmamak yerine olumsuzda olsa mesaj atmak daha iyi. Olan belirsizliği kaldırır ortadan.
Umrum dışısın zil sesi tonu
🤣🤣👍
💃🏼😄
Evet, bazen susmak da bir mesajdır.
Sessizlkte bir cevaptr
Konuşmak istemiyor işte. Başka ne olacak
Hayır. Bazen vazgeçişin sembolüdür.
Evet kesinlikle öyledir.
Her şeyde bir mana yok
Yooo değil bazen yoğunsundur atamaıyrsun
Bende öyle mesela
Biz erkekler anlamayız ldld