Bir insanın cüzi iradesini olumsuz manipüle edersen negatifi toplarsın. Çok negatif toplarsan da varlıklarla haşır neşir olursun. Çok dikkatli olmak lazım.
369 5x55 falan denedim ama 55 cok yazıyosun elin ağrıyo sezin karamesenin videolarından bak üstüne yazıyodu bir de melek cizmeli vardı o ikisi ben de ise yaradı
Aç ellerini semaya basla yalvarmaya vallah anlamıyorum ya yazmak isteyen yazar merak eden eder sen niye yazmıyorsun anlamıyorum bu gereksiz gurur yapmaları
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya yok kanka öyle değil o soğuk yaptı bende rahatsız etmek istemiyorum gurur falan boş iş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir insanın cüzi iradesini olumsuz manipüle edersen negatifi toplarsın. Çok negatif toplarsan da varlıklarla haşır neşir olursun. Çok dikkatli olmak lazım.
gizem dağ izleyerek yapmıştım ben ama yanlış yaptım galiba olumlu sonuç alan var sjsj. bak youtube den birsürü var videosu.
Vangoyilamekos
bunu kağıda yaz minik olsun kağıt sonra suyla ıslat kurut birdaha ıslat kurut çöpe at
mesaj atar
kanka ritüel yapınca ise yarıyo ama yaptıktan sonra kendin bir soğuyosun
sen ne denedin kuzum
369 5x55 falan denedim ama 55 cok yazıyosun elin ağrıyo sezin karamesenin videolarından bak üstüne yazıyodu bir de melek cizmeli vardı o ikisi ben de ise yaradı
link atabilir misin? :(
https://youtu.be/FdoGtZYDwVQ
en etkili bu benim yaptıklarımdan sezin karameşe ritüel yazınca çıkıyo bir de gizem dağa bak
Aç ellerini semaya basla yalvarmaya vallah anlamıyorum ya yazmak isteyen yazar merak eden eder sen niye yazmıyorsun anlamıyorum bu gereksiz gurur yapmaları
ya yok kanka öyle değil o soğuk yaptı bende rahatsız etmek istemiyorum gurur falan boş iş
He kız bunları herkes yaşıyor yani eğer hakliysan bekle yazma erkek milleti alışıyor sonra
Takılırsan yaz :D
Telefonu erkeklerin hoşlanacaği yerlerine sür. İkizler şeftali ve karpuz gibi yerlere. Sonra da süpanekeyi okuyup üfle
İki elini avuç için yukarı gelcek şekilde kalsır yalvar allaha dua et belki olur
3 takla at bir defa kolunu incit
ritüeli bırak hikaye at kıskandır o sana yazar
Transa geç a..