İnternet & Teknoloji Sticker kullanıyor musun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Oo ben tam bir sticker delisiyim o kadar çok paket var ki sıra bile gelmiyor hepsini kullanmaya 😂😁Sırf bu sticker yüzünden yeni kanki edinmek istiyorum birbirimize sürekli atalım eğlenelim 😎🤓 Sticker kullanıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Doğru sticker bulana kadar emoji atiyorum ama seviyorum bir ara şunları atardim 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu hayvandan korkuyorum ben 😭 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 🙄hüzünlenmek jsjss Yorumla
sefaabey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sticker hobisi olanıda ilk defa görüyorum😅 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsunuunn ben kendi galerimdeki kedileri ve yediğim makarna tabağını bile sticker yaptım 😂🤣 Yorumla sefaabey +1 yıl Allah allah 😂😂😂senin için çok keyifli olmalı stickerlar, peki özel hayatın içinde yapıyomusun bunu😅 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla sefaabey +1 yıl Sevgilin için diyorum Yorumla Soran +1 yıl O stickerler özel tabi ulu orta atilmaz 😄 Yorumla sefaabey +1 yıl Atma zaten😅 Yorumla sefaabey +1 yıl Teşekkür ederimmm🙂 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,9b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Pek kullanmam ama ortaokulda sticker yapiskanlari kitaplarima yapistirirdim dis tarafina ve hep ceza alirdim :P 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İlk zamanlar çok kullanırdım hatta bir ara gibi dizisinin sikitırlarını kullandım çok arkadaşlarıma 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bunlar nerden indirilir onu dahi bilmiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Özel uygulamalar var Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 922 cevap paylaştı. Gerçek sticker seviyorum 😂 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Bol sans 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neyde Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Yeni kanka bulma konusunda😉😎 Yorumla Soran +1 yıl Bulacağımı sanmıyorum ya hayal benimkisi Yorumla Kırmızı8 +1 yıl İmkansiz degil ya canim hayat bu😉 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla