İnternet & Teknoloji Sticker kullanıyor musunuz? u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Öğrencilerim sağ olsun telefon kılıfımın her yeri sticker oldu😂 Hala bir şeyler yapıştırma derdindeler ama çok tatlılar 🤗❤️ Sticker kullanıyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Sticker 7-8 yaşlarında kullanırdım sdfsdf öğretmen yazı yazında deftere yapıştırırdı bizim 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İlkokulda okuduğum dönemde çok kullanırdım Ama son dönemde hiç kullanmadım ama severim 1 0 Yorumla
sadecesoruicinhesap Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yaa 😍 benim de öğrencilerim böyle yapmışlardı ve uzun süre kullanmıştım 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Çok eskilerde kullandığım oldu ama uzun zamandır kullanmadım. 1 0 Yorumla
WonderLoverWinnerW_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Bir adı da çıkartma sanırım. Öğrencilerin vazgeçilmezidir. 1 0 Yorumla
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Eskiden çok severdim defterlerime hep yapıştırırdım 1 0 Yorumla
aklımdacoksoru Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Öretmenimmm bende size sticker verebiler miyim yapistirin 🤣 1 4 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Bunlar yeterli 😂 Yorumla aklımdacoksoru +1 yıl Bendekilerde güzel ama 🤣 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Bakayım 😅 Yorumla aklımdacoksoru +1 yıl Olur atarım sana sticker koleksiyonumu🤣🤣 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır kullanmıyorum ama bu çok güzel görünüyor. 1 1 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkür ederim 🤗 Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hepsi yeme içme nedense 😂 1 3 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl İştahlı benim çocuklarım 😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Kimden gördüler acaba 😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Yakınlardan birinden mi geçmiş acaba🤔😅 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sticker 7-8 yaşlarında kullanırdım sdfsdf öğretmen yazı yazında deftere yapıştırırdı bizim
İlkokulda okuduğum dönemde çok kullanırdım Ama son dönemde hiç kullanmadım ama severim
Yaa 😍 benim de öğrencilerim böyle yapmışlardı ve uzun süre kullanmıştım
Çok eskilerde kullandığım oldu ama uzun zamandır kullanmadım.
Bir adı da çıkartma sanırım. Öğrencilerin vazgeçilmezidir.
Eskiden çok severdim defterlerime hep yapıştırırdım
Öretmenimmm bende size sticker verebiler miyim yapistirin 🤣
Bunlar yeterli 😂
Bendekilerde güzel ama 🤣
Bakayım 😅
Olur atarım sana sticker koleksiyonumu🤣🤣
Hayır kullanmıyorum ama bu çok güzel görünüyor.
Teşekkür ederim 🤗
Hepsi yeme içme nedense 😂
İştahlı benim çocuklarım 😂
Kimden gördüler acaba 😂
Yakınlardan birinden mi geçmiş acaba🤔😅
Kullanmıyorum
Hayır
Bilgisayarda var
arada evet,
Evet
Hayır