İnternet & Teknoloji Hayal ettiğin gelecek şimdi elinde! Yapay zeka destekli bir telefondan neler beklersin? (Sayfa 2) Samsung Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 919 Hayal ettiğin gelecek şimdi elinde! Yapay zeka destekli bir telefondan neler beklersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Hiç bişey beklemem bişeyde istemiyordum yapay zekadan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
isabellayım Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl zoom kalitesinin iyi olması çok güzel, bir telefondan beklediğim en önemli şey bu 0 0 Yorumla
AlmıyımCınımTşk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl video çekmek ve video edit denince bu telefon 0 0 Yorumla
AngelKiss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Her yeni model çıktığında gelen telefon değiştirme isteğim :D 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. hayal ettiğim şeyler gerçekleşmesi imkansız gibi bişey xd 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Arzu ettiğim ülkeye doğru ışınlanmam olabilir.. 0 0 Yorumla
cutygirls Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl İstediğim kişinin watsap konusmalarini okuyabilmeyi 0 0 Yorumla
kederebak Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Dedikodu yapsın başkalarının düşüncelerini de okusun daha ne beklerim 🤣 0 0 Yorumla
şurimşineh Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Fiyatlar itibariyle üzgün olduğum bi telefon serisi markasıdır kendisi 😞 0 0 Yorumla
Söylenti Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 54% +1 yıl İstemem açıkcası, tek anaçları bizim bilgilerimizi almak 0 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Samsung'un S serisi harika, tek sorun çok pahalı olması. Onun dışında bayılıyorum S serisine. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. Yapay zeka destekli pek istemem gibi istesem de kontrol çoğunlukla bende olsun isterim 0 0 Yorumla
yenibiri49 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl @Samsung Türkiye teknolojiye yetişmek mümkün değil bunu yapamazlar dediğimiz ne varsa yapıyorlar artık 😊 1 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 339 cevap paylaştı. İlk önce akıllı olsun. Nerede duracağını bilsin. 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı. Pek fazla anlamam ama okuduğum kadarıyla çok güzel galiba, bakarız işimize gelirse ıphone satar onu alırım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Günlük yaşamındaki heyecanlı olduğum, üzgün olduğum anları anlaması ve kimin yanında iken daha heyecanlı kutlu olduğumu çılarmalı 0 0 Yorumla
Knightoffvonious Takip Et Xper 3 Yaş: 50 +1 yıl Bende s20fe var eski bir telefon olmasına rağmen baya is görüyor yükseltmek istiyorum ama 15bine aldığım telefonu yarı fiyatına geri alınca yükseltmeye yapamıyorum yeni modellere sadece bakınmak ile yetinmek üzücü 0 0 Yorumla
fbk94 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Teknoloji iyi kullanılmazsa zararları olan bir şey#Hükümdar 1 0 Yorumla
Zexc-40 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Samsung telefon kullanıyorum çok kaliteli gerçekten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hicbirnbeklentim olmaz alo desin yeterli her telefonla ayni isi yapiyoruz zaten degisem birsey yok 1 0 Yorumla
sedaayyyxkdld Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayal edebileceğim bir telefonda hayallerimdeki gibiv üst düzey bir işlemci beklerim 3 0 Yorumla
emremeyal Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ya teknoloji okadar Gelişti ki. . Yapay zeka ile her şeyi yapabiliyorsun. Nasıl desem Robot resim bile cizdirirsinçok süper bir şey 1 0 Yorumla
FikretAygun Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl asistanın tıpkı gerçek insana yakın olmasını isterdim çok robotik kalıyor 2 0 Yorumla
cansunun_annesi Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl gelecek halen gelmedi. bunlar geçiş zamanlarındaki oyunlar sadece 1 0 Yorumla
Yoruldumpls Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bence günlük alışkanlıklarıma göre önerilerde bulunmalı 1 0 Yorumla
jokerizim Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Ultra geniş ekran 10.000 terebayt hafıza 64×64 ram hafızası 1000× zomm 1 0 Yorumla
Özgürlük Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 33% +1 yıl kamera o kadar iyi ki youtuber mı olsak:D 1 0 Yorumla
İncicikcik Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yapay zeka asistanlarını denemek istedim hemeennnn 1 0 Yorumla
LegendaryMemberr Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Muhteşem telefonlar sonunda hayatimiza girdi 1 0 Yorumla
manstone Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Tüm sorularima cevap vermesi insan gibi dusunebilmesinve sohbet etmesi 1 0 Yorumla
Ugurmstf0740 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım tebrikler 1 0 Yorumla
Ergenjojuk13 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yapay zeka beni gerçekten mestediyor. Çok güzel bir teknoloji hayatın her anında işe yarar. 1 0 Yorumla
Beytullah_35 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bunu elime öyle bir teknoloji geçtiğinde düşünürüm. 1 0 Yorumla
Kerempek4 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ne sorsam hemen her türlü vilgiyi vermesini tabiki de 🙏 1 0 Yorumla
Mustafa1267 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sarjı bittiğinde kendi kendine sarf olsun isteridm 1 0 Yorumla
Atomicaxe Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Valla yani yapay zeka ileride harbiden dünyayı ele geçirecek 1 0 Yorumla
Seksdeelisii Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Galaksi modellerinin hepsi güzel ve kullanışlı 1 0 Yorumla
Solaris4801 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Daha çok uzun zaman var AI'dan adam akıllı faydalanmak için 1 0 Yorumla
terapistt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl samsung oldukça iyi bir marka bütün tvlerden daha net göseriyor 1 0 Yorumla
isimsiz_007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Samsung sen nasıl bi üstadsın ya seviyorum seni 1 0 Yorumla
SosyatikDelikanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bence başarılı firma ama yerli ürün tercih ediyorum 1 0 Yorumla
hergunkankusuyorum Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl bir psikolog gibi konusup sorunlarımla basa cıkmama yardım etse guzel olurdu 0 0 Yorumla
yarayari Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Düşüp kırılmaması sarj gibi bı sorununun olmamasını 0 0 Yorumla
1998Merveeee1998 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Zoom Kalitesinin iyi olması hızlı odaklanması 0 0 Yorumla
aslıyılmazerrr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Zoom kalitesinin iyi olması sorularıma hızlı yanıt vermesi çok güzel özellik 0 0 Yorumla
ExclusiveSexMan Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Amerikan filmlerinin gerçekten uyarlandığını biliyordum 0 0 Yorumla
Marmara12345 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Güzel Güzel olması ama fiyatıda Güzel. Bize hayal etmek kalıyor. 0 0 Yorumla
Mervealevalev Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hafızası sınırsız ve fotoğraf konusunda iyi oyun oynamak zevk versin 0 0 Yorumla
yildirimzz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Uçurmasını falan heralde şunki telefonlarda yapamadığımıž şey yokki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Hiç bişey beklemem bişeyde istemiyordum yapay zekadan nefret ediyorum
zoom kalitesinin iyi olması çok güzel, bir telefondan beklediğim en önemli şey bu
video çekmek ve video edit denince bu telefon
Her yeni model çıktığında gelen telefon değiştirme isteğim :D
hayal ettiğim şeyler gerçekleşmesi imkansız gibi bişey xd
Arzu ettiğim ülkeye doğru ışınlanmam olabilir..
İstediğim kişinin watsap konusmalarini okuyabilmeyi
Dedikodu yapsın başkalarının düşüncelerini de okusun daha ne beklerim 🤣
Fiyatlar itibariyle üzgün olduğum bi telefon serisi markasıdır kendisi 😞
İstemem açıkcası, tek anaçları bizim bilgilerimizi almak
Samsung'un S serisi harika, tek sorun çok pahalı olması. Onun dışında bayılıyorum S serisine.
Yapay zeka destekli pek istemem gibi istesem de kontrol çoğunlukla bende olsun isterim
@Samsung Türkiye teknolojiye yetişmek mümkün değil bunu yapamazlar dediğimiz ne varsa yapıyorlar artık 😊
İlk önce akıllı olsun. Nerede duracağını bilsin.
Pek fazla anlamam ama okuduğum kadarıyla çok güzel galiba, bakarız işimize gelirse ıphone satar onu alırım
Günlük yaşamındaki heyecanlı olduğum, üzgün olduğum anları anlaması ve kimin yanında iken daha heyecanlı kutlu olduğumu çılarmalı
Bende s20fe var eski bir telefon olmasına rağmen baya is görüyor yükseltmek istiyorum ama 15bine aldığım telefonu yarı fiyatına geri alınca yükseltmeye yapamıyorum yeni modellere sadece bakınmak ile yetinmek üzücü
Teknoloji iyi kullanılmazsa zararları olan bir şey
#Hükümdar
Samsung telefon kullanıyorum çok kaliteli gerçekten
Süper telefon bence harika yerlerde olmayı halediyor
Faydalı bilgiler için teşekkürler emeğinize yüreğinize sağlık
Hicbirnbeklentim olmaz alo desin yeterli her telefonla ayni isi yapiyoruz zaten degisem birsey yok
Çok güzel telefon bende beğeniyorum gerçekten
Yapay zekanın unsurlarını bana güzelce temin etmesini beklerim
İyi kamera beklerim fotoğraf cekinmeyi seven biri olarak
Hayal edebileceğim bir telefonda hayallerimdeki gibiv üst düzey bir işlemci beklerim
Ya teknoloji okadar
Gelişti ki. . Yapay zeka ile her şeyi yapabiliyorsun. Nasıl desem
Robot resim bile cizdirirsin
çok süper bir şey
asistanın tıpkı gerçek insana yakın olmasını isterdim çok robotik kalıyor
Samsung en sevdiğim marka
Samsung'un yeni telefonları mükemmel
Sosyal medyayı sıkı kullananlar için çok iyi
gelecek halen gelmedi. bunlar geçiş zamanlarındaki oyunlar sadece
bence günlük alışkanlıklarıma göre önerilerde bulunmalı
Ultra geniş ekran 10.000 terebayt hafıza 64×64 ram hafızası 1000× zomm
kamera o kadar iyi ki youtuber mı olsak:D
Yapay zeka asistanlarını denemek istedim hemeennnn
Muhteşem telefonlar sonunda hayatimiza girdi
Tüm sorularima cevap vermesi insan gibi dusunebilmesinve sohbet etmesi
Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım tebrikler
Yapay zeka beni gerçekten mestediyor. Çok güzel bir teknoloji hayatın her anında işe yarar.
Bunu elime öyle bir teknoloji geçtiğinde düşünürüm.
Ne sorsam hemen her türlü vilgiyi vermesini tabiki de 🙏
Sarjı bittiğinde kendi kendine sarf olsun isteridm
Valla yani yapay zeka ileride harbiden dünyayı ele geçirecek
Galaksi modellerinin hepsi güzel ve kullanışlı
çoook şeyler var aslında ama nasıl analtayım
Daha çok uzun zaman var AI'dan adam akıllı faydalanmak için
samsung oldukça iyi bir marka bütün tvlerden daha net göseriyor
Samsung sen nasıl bi üstadsın ya seviyorum seni
Bence başarılı firma ama yerli ürün tercih ediyorum
Dünyayı ele geçirmemelerini
bir psikolog gibi konusup sorunlarımla basa cıkmama yardım etse guzel olurdu
Düşüp kırılmaması sarj gibi bı sorununun olmamasını
Zoom Kalitesinin iyi olması hızlı odaklanması
Zoom kalitesinin iyi olması sorularıma hızlı yanıt vermesi çok güzel özellik
Amerikan filmlerinin gerçekten uyarlandığını biliyordum
Güzel Güzel olması ama fiyatıda Güzel. Bize hayal etmek kalıyor.
Yapay zekamya kendini imha etmesini isterdim
Hafızası sınırsız ve fotoğraf konusunda iyi oyun oynamak zevk versin
Uçurmasını falan heralde şunki telefonlarda yapamadığımıž şey yokki