Bu soru teknolojide bir adım öne çıkanlara: Telefon seçiminde en önemli kriteriniz nedir?

Sohbet et, e-postalara bak, videoları düzenle, oyun oyna, not al derken gün içinde kaç kez telefonunu eline alıyorsun; hiç düşündün mü? 🤔

Teknoloji çağında telefon seçerken tek bir kriter yeterli olmuyor. Kimi “tasarım her şeydir!” der, kimi AI desteği ister, kimisi de “şarjım yetmeli!” diye düşünür. 📸⚡

Peki senin önceliğin ne? Yeni bir telefon alırken baktığın ilk özellik ne oluyor? 🧐

İnceliğin ötesinde, teknolojinin tam merkezinde bir deneyime hazır mısın? Oyunun kuralları yeniden yazılıyor!

Galaxy S Serisi’nin bugüne kadarki en ince üyesi Samsung Galaxy S25 Edge hemen ile tanış! 🖤

Bu soru teknolojide bir adım öne çıkanlara: Telefon seçiminde en önemli kriteriniz nedir?
Beyond Slim: Dikkat çekmek, en iyi halini yakalamak için tasarlandı.

Kim demiş ince olan güçlü olamaz diye? 🔥

Samsung Galaxy S25 Edge'in göz alıcı özelliklerine beraber bakalım:

📱 Beyond Slim Tasarım: Üst düzey mühendislik ve zarif tasarımın birleşimiyle olağanüstü incelik, ultra şıklık!
📸 AI ProVisual Engine ile çek, izle, düzenle! Gelişmiş yapay zeka destekli kamera sistemiyle şimdiye kadarki en iyi çekim ve düzenleme performansı!*
⚡ Galaxy’e Özel En Güçlü İşlemci! Gelişmiş gerçek zamanlı ışın izleme ve Vulkan optimizasyonu sayesinde ultra akıcı bir oyun keyfi!
🧠 Galaxy AI: Gerçek yapay zeka dostunuz, tek komutla uygulamalar arası işlemler gerçekleştirerek hayatınızı kolaylaştırır.
🔋 Uzun Pil Ömrü: Gelişmiş işlemcisi ve AI optimizasyonu sayesinde gün boyu kesintisiz kullanım sağlar.
🎛️ Yeni One UI 7: Telefonun kilidini açmadan Now Bar üzerinden hızlı erişim ve kişiselleştirilmiş widget'larla yepyeni bir arayüz deneyimi!
🦾 Güçlü titanyum çerçevesi, suya ve toza dayanıklı tasarımıyla sınır tanımayan performans!

İnceliğin premium performansla buluştuğu Samsung Galaxy S25 Edge dünyasına hoş geldin. #GalaxyAI

Şık titanyum çerçevesiyle tarzına kusursuzca uyum sağlarken 200 megapiksellik muhteşem çözünürlüğü ile tüm detayları yakalar.

Samsung Galaxy S25 Edge teknolojiyle yaşayanlar için tasarlandı, hemen keşfet

Senin telefon seçiminde en önemli kriterin hangisi? 👀👇

* Önceki modellerle karşılaştırılmıştır.