İnternet & Teknoloji Hayal ettiğin gelecek şimdi elinde! Yapay zeka destekli bir telefondan neler beklersin? (Sayfa 3) Samsung Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 919 Hayal ettiğin gelecek şimdi elinde! Yapay zeka destekli bir telefondan neler beklersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
Mervelix Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Teklonoji o kadar gelişti ki ne olabileceğini tahmin edemiyorum 0 0 Yorumla
user_464646 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Hoperlörü olsun mikrafonu olsun rehberi olsun yeter 0 0 Yorumla
Maryyysvl Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kamera özelliği demek istiyorum her an her yerde resim 🥰🤝 0 0 Yorumla
bozlak71 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl şu an için beklentim yok ama teknoloji herzaman iyidir 0 0 Yorumla
user_guest0 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Şarjı hiç bitmesin sınırsız internet paketi oyunlarda hiç kasma olmasın pc oyunları oynansın 0 0 Yorumla
benbilmiyorum0q0019 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Samsung telefonlar seviyorum zoom özelliği yıkılıyor 0 0 Yorumla
mine0989 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl ise yarar bi asistan olmali gunluk rutinime yardimci olmali. 0 0 Yorumla
Rusalla Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Benim planlarımla hedeflerimle uyumlu bi iyi bir asistan olmasını 0 0 Yorumla
Cero67 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Denemek lazım... denemeden bilinmez ama güzel bir telefon 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fotoğraf konusunda en iyisini yapsın. Bana çok iş çıkarmasın yeter :) 0 0 Yorumla
efedengiz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Herşeyi beklerim teknoloji kendini aştı 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her sey beklerim beklentim yüksek olur 1 0 Yorumla
Arda_ateş Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 49% +1 yıl Ben hiçbir şey yapmayacağım zaten o yapacak 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. Muhtesem telefonlarin markasi samsungdur 1 0 Yorumla
bilirkişikim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Sağlam ve dha küçük hal alması olabilir 1 0 Yorumla
Apartmançapkını Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Güzel bir çalışma olmuş teşekürler 1 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Güzel tebrik ediyorum almak lazım bundan bitane 1 0 Yorumla
BaşPrens Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Fotoğraflar kaliteli net olmalı en başta 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Hayal etmedim ki öyle telefon Samsung abi 1 0 Yorumla
FurkannBeeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl S24 ultra makine alınır da pahalı kanks 1 0 Yorumla
aşırımeraklıbirisi10 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl S23 çok iyi değil mi param olunca alacsm 1 0 Yorumla
IsseyMiyake Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Samsung ise yapar abi her daim kullaniriz. 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 534 cevap paylaştı. Az birsey beklerim öyke abartacak kadar degil 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapay zeka ele aldı galiba insanligi 0 0 Yorumla
Scaagrii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl İnstaya foto atınca kaliteyi bozmasın yeter 0 0 Yorumla
teknolojikaletler Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Samsung candır candır candır adamsınız 0 0 Yorumla
EymenGöktuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl çok güzel bir anlatım teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Telefon fiyatlarının uygun olmasını beklerim 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı. Güzel cihazlar var ama tr de aşırı pahalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Teklonoji o kadar gelişti ki ne olabileceğini tahmin edemiyorum
Hoperlörü olsun mikrafonu olsun rehberi olsun yeter
Kamera özelliği demek istiyorum her an her yerde resim 🥰🤝
şu an için beklentim yok ama teknoloji herzaman iyidir
Şarjı hiç bitmesin sınırsız internet paketi oyunlarda hiç kasma olmasın pc oyunları oynansın
Samsung telefonlar seviyorum zoom özelliği yıkılıyor
ise yarar bi asistan olmali gunluk rutinime yardimci olmali.
Benim planlarımla hedeflerimle uyumlu bi iyi bir asistan olmasını
Denemek lazım... denemeden bilinmez ama güzel bir telefon
Fotoğraf konusunda en iyisini yapsın. Bana çok iş çıkarmasın yeter :)
Bir şey beklemiyorum her şeyi kendim yapma taraftarıyım
zaka Samsung yapay bu kadar kolay
Herşeyi beklerim teknoloji kendini aştı
Her sey beklerim beklentim yüksek olur
allahtan samsung var yoksa nasıl telefon alırdık bu fiyatlarla
Sagligini bekleriz tabiki ✋🏿
Umarım dediğiniz gibi olur.
Ben hiçbir şey yapmayacağım zaten o yapacak
yerime sinavlara girip beni idare etsin
Muhtesem telefonlarin markasi samsungdur
Yap zeka iyidir buna alışmamız gerek
Sağlam ve dha küçük hal alması olabilir
S24 ultra tam benlik telefon
90 lı yılların çocukluğunu isterdim
Güzel bir çalışma olmuş teşekürler
Güzel tebrik ediyorum almak lazım bundan bitane
Fotoğraflar kaliteli net olmalı en başta
Samsung tv tek geçerim kalite asla tesadüf değildir
Bana foto çeksin yeter ya
Güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık
Hayal etmedim ki öyle telefon Samsung abi
S24 ultra makine alınır da pahalı kanks
S23 çok iyi değil mi param olunca alacsm
çok met ediyorlar bakacağız👍👍👍👍👍
Samsung ise yapar abi her daim kullaniriz.
Az birsey beklerim öyke abartacak kadar degil
Samsung kullanıyorum evet
Benim olmasını beklerim 🥲 🖤
Yansıma lı görüntü fena olmaz
hayalimdeki telefon üretilmiş
Başarılı bir telefon almayı düşünüyorum
internete girsin yeter benim için
Daha hızlı daha pratik kullanim
Live Translate şahane bir özellik
Yapay zeka ele aldı galiba insanligi
Elinize sağlık teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş
İnstaya foto atınca kaliteyi bozmasın yeter