Sizden dönüş bekleyen eski sevgilinize ulaşır mısınız?
Ulaşım yolu bakımda kapalıyız.😃
Ulaşım yolu bakımda kapalıyız.😃

Cevap
19Cevap
Eski sevgilim yok ama olsa da acil mesajına dönüş yapmam. zaten bana mesaj da atamaz engelli olur. bana ihtiyacı olan beni bırakmazdı zaten
Numarası yok gelen mesaj yabancı numara gibi gelecek bana her hlde yanlış düşmüş Allah yardımcısı olsun der silerm mesajı haberm bile olmz eski sevgilim olduğndan
Anlık mood şöyle olur
Paralel evrende pixarlı seda sayan?
Najzhshsh kahlaha attım benziyor da
😃😃
Bana dönüş yok maalesef ki, hiçbir şekilde açık kapı bırakmam, ki yollar ayrıldıysa o saatten sonra her ne olursa olsun benimle ya da onunla ilgili bu kimseyi ilgilendirmez.
Bı arkadaşımın eşinin annanesisin meshur bir lafı vardır iyiliğin... Diye
Numarasını falan silmiş olurum büyük ihtimal yabancı numaralardan gelen aramalar mesajlar falan umurum. disi olur
Bu mesajı beni şaşırtır açıkçası kötü bişey olmuştur kesin ama teselli edecek başka birini bulmalı benim omuzlar kapalı akskdkdkdkfkfkfk
Ben eskaza arayana kadar umarım ihtiyacını giderirsin senle hiç uğraşasım yok valla demeyim de ne deyim bilemedim
Ulasirim. Hic bir eski sevgilime ya da herhangi bir insana kin gutmuyorum gutmem. Yardimci olabilecegim bir durumsa elimden geleni yaparim.
Eski sevgilim mesaj atamaz her yerden, her hesabımdan engelli.. Bir zahmet atmasın da.. Yakamı zor kurtardım..
Ex ex te kalmış bugüne kadar kim ilgileniyorsa ona gitsin belli boşuna donmemeistir o
Heyt be.. Millet yine asıp kesmiş.. Eğer hayatımda biri yoksa ve Gerçekten zor durumdaysa yardımcı olmaya çalışırım.. Vicdanım sızlar yoksa.. Her ne yapmış olursa olsun.. :/
Ona göre acil bana göre değil canım ne zaman isterse o zaman cevap veririm
Bana gelene kadar hayatında onca yüzlerle insan vardır onun. Yapmam net.
Hayır dönmem.. Bazı şeylerin zamanında kıymeti bilinmesi gerekir..
Aramazdım. Ölüm kalım meselesi olsaydı zaten direlt arardı. Müsait olunca ara demezdi.
Gitsin nişanlısına mesaj atsın. Dönmem tabii ki
Hayır; okurum ama cevap vermek işime gelmez.
Evet inşallah acil yardıma ihtiyacın vardırda ölürsün yardım eden olmaz yazarım 💃🏻
Bana ihtiyacı varsa beni ilgilendirmez..
Ama başına bir iş geldiyse yönlendiririm birini
Eskiyi eskide bırakırım.. öyle bir ihtimal dahi bırakmam
Nasıl ayrıldığımız bağlı ya da niye yardım istediğinw
Keskin bitiririm. Ulaşamaz da. Hadi bi yolunu buldu diyelim, kesinlikle ciddi bi mesele vardır. Dönebilirim o yüzden
Vicdanlı bir mal olduğum için dönüş yaparım
Dönüş yapmadınız mı cidden
Eski sevgilimin mesajına dönüş yapmazdım.. erkek olsaydım yapardım ama belki de yardıma ihtiyacı vardır
Fotoğraf bana ait değil ben sadece soru sordum
Hiç işim olmaz allah onu yanına alsın
Kullanılamayan video yorgun demokrat 😀
Ne demek kullanılmayan ben de kullanılıyor yorgun bekçi 😃
Yoktır hani 😀
Şansına küs o zaman nasiiiğ 😃
Bak garii 😀
Mesajınu gördüysem ve acil yazdıysa hemen ararım
Yapmayın boş beleş yalanlar zırvalar anca ashh
Eski eskide kalır 🙂
Dönmem sanırım hayatı bir mesele yoksa
Ölüm kalım halleri dışında işim olmaz.
Dönerim , düşman değilim.
Dönerim nolmuş merak ederim
Adı üstüne eski engeli olur acil bişey olmaz.
Ölse su vermem ne dönüşü.
Görüldü bile atılmaz.
Hayır işim olmaz
Görüldü bile atmam.
Hayır benim için aciliyeti yoktur..
Engellerim bana bunu atacak bir yol bırakmam
durumu söylemezse yardımcı olamam ki
sevgili ve eski sevgili yok
ne yaşarsak yaşayalım her koşulda yanında olurum
Engelleyerek dönüş yaparım cevabını almış olur.
Dönerim ama gö7ümü
Çok iyi 😂😂
Yok ölebilir
Hayır
yapmam
yaparim ya
Yok dönüş yapmam.
Yardımcı olmam
Yok kalsın
Hayır.
Duruma göre değişir
Ben salagım o yüzden dönüş yaparım😂
Ciks
dönüş yapmayı bırak mesajı okumadan engeledim nett
Engel.
Hayır
Hayır.
Ben yapardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, eski sevgilinin acil mesajına dönüş yapmana gerek yok. Ulaşım yolu kapalıysa, iletişim kurmak zor olabilir. Bu durumda sakin ve sağduyulu kalarak belki bir süre beklemek en iyisi olabilir. Unutma, eski ilişkilere geri dönmek bazen daha fazla karmaşa yaratabilir. Duygusal emojileri kullanmak istemene anlam veriyorum, umarım her şey yoluna girer. 😊🚗