Yoksa görüldü mü atarsanız?

Eski sevgilim mesaj atmaz atamaz muhtemelen değil kesin sildi numaramı ama diyelim mesaj attı ve ben mesajına bakmadan siler geçerim geri dönmem. Çünkü benim geride bıraktığım bir ilişkimi yeniden günüme taşımam ve aynı duyguları hissetmem ve bu yüzden mesajına geri dönmem.
İçimde duygusal olarak onunla ilgili hiçbir şey kalmamış ise evet dönüş yaparım ama niyetim artık sadece onunla takılmak vakit geçirmek olur. Niyetimi de söylerim tabiki evlilik düşünmüyorum vs diye. Hala gelmek isterse gelsin anı yaşarız vakit geçiririz
Hangisinin döndüğüne bağlı 😂 son ayrıldığım dönerse dönerim ondan öncekilere dönmem
Son ayrıldığımız dönse 😂
Ben dönerim ama nasıl ayrıldığına neden ayrıldığına bağlı tabi. Eğer hata yapmışsa kötü şekilde ayrılsaydık dönmezdim
Neden ayrıldığımızı hatırlamıyorum😕
Hatırlamadığına göre çok önemli sebebi yoktur 😀 ayrılalı ne kadar oldu ki
2 yıl galiba
Oo üstünden çok zaman geçmiş bu zamana kadar aklı neredeymiş ki.. exten next olmaz boşver bence
Aklı diğer alternatif güzellerdeydi galiba sjs aynen zaten boşverdim
Yani daha güzelini bulamayınca yine buna döneyim bulursam giderim demiştir 😂
Tam benim mantıktan 😂 kesin öyle demiştir
Hoşt köpek de şuna.
😂 cevap yazmayı düşünmedim ama yazmak istersem bunu söyliycem
Yazıp engelle 😂
Engelledim😂
Cevap
27Cevap
Mesaj ne ki kendine dönerim😄😄
Sanmıyorum karşılıklı karar alıp medenice engellemiştik birbirimizi. Uzun zaman oldu zaten:)
Medenice mi 🙄ben kabullenemem.😐
Geminin altından çok su geçti (bu söz böyle miydi fkkf neyse )
Zaman aşımına uğradı gerek yok
Gemici artık başka limanda (böyle sanki)😂
eskimi kaldı yaw... kırıntısı yok cok uzun zaman gectı benım son ılskımın ustunden... ondan sonra telefon numaramı bıle 2 defa degıstırdım bulamaz benı
Donmem actigi yara gecerde izi ne olcak. Ki dondugunde evli nisanli olurum. O adamada asla ihanet etmem. Vaktinde biseyleri yapcakti is isten gecince degil.
Ben hayatımdaki kimseden düşmanca ayrılmadım. Hayatımdaki kadın dışındakileri de gömmüşümdür. Ama insanca bir yaklaşımda bulunan herkese dönerim.
Farklı amaçla yazdoysa yine kibarca uzaklaşmasını söylerim.
Bak ben bunu yaptım 2 kere hemde, 2. ncide ne istediğini bilmeden konuşuyordu en sonunda patladım sindiremedi vazgeçti. Şimdi yazsa yazarım güzel plan yapıp herkesin içinde b*Ka sarıp bırakırdım. Ah, be ne sarar bi entrika 😎
Hayır o bir kere olur. O hatayı yaptım pişmanım. Bu kadar kısa sürede bireceğini bilsem yapmazdım
Hayır cevap vermem. Geçmişte kalması gerekenler geçmişte kalmalı.
dönerdim saçmalama o köprünün altından çok sular aktı derdim.
Benim için hiçbir yok. Olmaz da zaten. Herkes kendi yolunu kendi çizer, hayatımda olmak isteyen hayatımda diğer herkes zaten yolunda. Çok sevdiğim bir söz var "Yıkıldı artık yolunu bekleyen şehir, artık gelsen de bir gelmesen de bir... Kısaca herkes ait olduğu yeri güzelleştirsin...
cevap veriyordum çünkü iş arkadaşımdı. İlla bi süre konuştuk, görüştük diye kanlı bıçaklı olacak halim yok. O konu kapandı gitti.
Yani ben belki diye düşünürüm ama tüm çevremi adama fena halde kinlendirdiğimden onlar asla izin vermez xcafsfaxafac
İnstagramda zaten engelli kendisi, diğer uygulamalardan yazarsa da tereddütsüz görüldü yapar direk engel atarım.
Hayır, hem hoşlaştığım biri var artık hem de yürütebilsek yürütürdük zaten ilişkiyi.
Cevaplarım sanırım ama buluşma teklifine sıcak bakmam.
Dönerim sırf attığı mesaja bile Pişman etmek için 😁😁
Yaptım öyle bir aptallık ahahshs
Mesajı sen bana ihanet etmedin dost kalalim sidifig
Asla bir kere gidene bir kere konuşmayı kesersen bir daha açma çünkü bir kere kesilmişse yine kesilir
Deneyebilirsiniz. Hala aynıysa gerisine sen karar verirsin
yazma şuna sanki canı sıkılmış da dönmüş gibi... dönmem eski sevgilim yok zaten olursa da zaten ayrıldıktan sonra soğurum
Kötü bitmediği için dönüyorum mesajlarına.
Evet dönerim sonucda o benim düşmanım degil
Evet dönerim, hayırdır derim :)
Hayatıma bir erkek girene kadar dönerim
En son beni ilk o engelemişti bu nedenle ilk hıncımı alana kadar söverim sonra engellerim.
Lafı sokar bırakırım. Çıkaradursun
Dönerim ama bir süre sonra.
Anında engellerim olması gerektiği gibi
Dönemem eski die bir kavram yok
Esi sevgilim bana ulaşamayacak kadar bitti bende
Boşta kalmış bu kişi cevap bile vermezdim 😊
Dönerim kin yok bende
Gerçekten çok sevip de ayrılmak zorunda kaldık ise dönerim öte ki türlü asla
Hayır. Madem atacaktı niye terk etti.
Ya sen terk ettiysen sjs
Büyük konuşmayı sevmem ama kesinlikle atmazdım
İçim gider ama yine de görüldü atarım. 😒