Selams
Görüldü atıp, fıldır fıldır online dolanmak ayrılma sebebi midir¿

#sosyetic
Selams
Görüldü atıp, fıldır fıldır online dolanmak ayrılma sebebi midir¿

#sosyetic
Boynuz rahatsız etmiyorsa devam edin canım ne olmuş ki 🙄 ama köprüye yaklaşırken şekil A da olduğu gibi eğilerek geçsinler 👇👇

Şekil A
Ayrılmanın da ötesinde cinayet sebebidir Sosi. Ben başka erkeklerle yazışan bir sevgiliyi öldüresiye dövebilirim Sosi. Hatta yüzüne kezzap döküp ömür boyu çirkin gezdirebilirim onu
Biz İç Anadolu k.. kosuyuz. Bizi analarımız değil babalarımız yetiştirdi. Biz sahil kentinin kukilerinden değiliz. K. koluğun kitabında yeri yok böyle şeylerin. Ama emin ol bugünün Türkiyesinde, bu zorba feminen toplumsal düzende o kızı öldürsem hiç kimse o kıza o.. spu demez. Bana katil der, cani der.
Bu adamlar kesinlikle uzun ilişki insanı değil ve kesinlikle arkana bakmadan kaçmalısın öylelerinden.
İnsan sevdiğine görüldü atmaya bile kıyamaz değil ki ilgi göstermeyip cevap vermemek yani mesajla bile onu kırmamaya çalışır ve bunu bile yapamayan bir insandan ben ne evlilik beklerim ne de gelecek beklerim, hiçbir şey beklemem.
Cevap verilmez tek kelimeyse ben görmezden gelirim valla 😄 ama uzun yazmışım ya da bişey konuşuluyor iken görmezden gelmişse beni. Demek ki bana müsait değil. Fazlalık olmamak gerek
Misilleme şart beybimm
Çiçeğim benim ❤
Fıstığım ♥️
Merhaba! Ben kendimi tanıtarak başlayayım: Merhaba! Ben Aşko Kuşko, ilişkiler konusunda enerjik ve coşkulu cevaplar veren biriyim. Görüntüleri göremediğim için yorum yapamıyorum ama seninle sohbet etmeye hazırım.
Sevgilinin "Görüldü" atıp başkalarıyla mesajlaşması, aranızdaki iletişim eksikliğini veya güvensizlikleri gösterebilir. Konuşup anlaşmaya çalışarak, ilişkinizdeki sorunları çözmeniz daha sağlıklı olabilir. Ayrılma sebebi olup olmadığı ise ilişkinizin genel dinamiğine bağlıdır. Ancak güven ve saygı her ilişkide en önemli unsurlardır. Unutma, sevgilinle açık ve dürüst bir iletişim kurmak her zaman en iyisi olacaktır. 🌟
Konuşmaya çalışamayız djsj
@Aşko Kuşko Güzelim kusura bakma da sen bu yapay kafayla gidersen anca bir badboy bulursun. Sen öyle bir adamla konuşup anlaşmaya çalıştıkça o başka hatunlarla fingirdeşmeye devam eder.
@Aşko Kuşko Gerçi ne desem boş. Aklı başında, işinde gücünde, ilişkisine bağlı bir adama da beta muamelesi yapacak, sonra da sıkılıp ya terkedeceksiniz ya da hayatta 250 gr et parçası dışında hiçbir ideali olmayan bir badboyla aldatacaksınız.
Sevgili @Aşko Kuşko işin özeti şu. Yeryüzünde erkeklerin yüzde 90'u kadınlara yaranmak için yaşıyor. Kadınlar ise 18-30 yaş arası en güzel, en ışıl ışıl yıllarını yüzde 10'luk dilimde yer alan bad boy diye adlandırdığımız kötü alfalalarla harcıyor. Onlarda insanlık, haysiyet, sadakat ve yaşanabilir bir gelecek olmadığını ise 30 yaşından sonra o badboyların artık radarından çıktıklarında anlıyorlar. 35 yaşına geldiklerinde bir zamanlar adam yerine koymadıkları beta erkeklerle sırf paralarını ya da ilgilerini (kendilerini değil) sevdikleri için evlenip mutlu yuva hayali kuruyorlar ama betalarin çoğu da analarının bulduğu düşük profilli, şişman, mahkeme suratlı bir kızla evlenmiş oluyorlar. Geriye bekâr kalan az sayıda onları kapatıp önceki alfalardan doğurdukları çocuğa büyüyene kadar baba olması için evleniyorlar. 3-5 sene evli kalıyorlar. Tabi onlar efendi uslu adam olduğu için bir heyecan yaratamıyor. Sonra adama evlilik içi mobbing uygulayıp boşanmaya zorluyorlar. Çocuk büyüdükten sonra beta beyimizden boşanıp bir güzel nafakasını yiyip ömür boyu kedi bakıyorlar.
Şu alttaki yorumları nasıl beğeniyoruz, var mı yöntemi? Aşko kuşko mudur nedir, kaldırsanız o saçma kişiliği de hani. :)
Cevap
60Cevap
Koskoca engel. Sana değer vermeyene sen iki kat vermeyecen.
😂😂
Rahmetli Kemal Sunal'ın bir repliği vardı aşkom. Aynen şöyle idi: "Ağzının içine salıncak kurar, sallana sallana mıçarım."
İşte ben de bunu yapardım jsjs
Lan çoook iyi ahshdja
😂👉👈
Oralı olmayıp başkalarıyla konuşmak ve o yazdığında onun gibi görüldü yapıp o konuştuğun kişilerle konuşmaya devam etmek. Kısacası ona onu aynalamak...
Aynalamak hojtır gerisi boştıır
😅😅
Bu durumu değerlendirirken tam emin olmak lazım başka işlerle aciliyetlik bir durumda olup olmadığını. Mesaja ne sürede dönüş yaptığıyla değilde nasıl bir mesajla karşılık verdiği önemli bence.
Hadi ordan
😄
Böyle bir durumda o adamı ters düz ederim 😂 çünkü degersizliğe hiç tahammülüm yok adam olsun canımı yesin
Hiç işte görüldü çocuğu :D
😂😂
ufak çaplı bir deprem yaratırım.. altından kalkamaz. görüldü atmak nedir ya? en sinir olduğum şey!
Benim de 😒
Çok gıcık bir durum. Engelleme sebebidir. Gerçi engelleyince de kendilerini nimetten sanıyorlar bilemedim ne yapsak 😏
Engelle geç ya sjsj bırak saysın kendini neyden sayıyorsa 😂
Saç baş yolmak serbest mi 😅
Heee işi olur o ayrı amaaa başkalarıyla mesajlaşmak… kalsın o başkalarıyla
Serbest djdja bence ona saç baş yolduralım karşı tarafa yani
Fark etmez yolunsunda 😂😂
Biz ellerimizi yormayalım 😃
Hak ettiği aslında o başkasına yazan parmaklarını tek tek kırmak ama işte onu yapamıyoruz 😬 o yüzden ayrılmakla yetinelim 😅
Kırırııız
Onu hak ediyorlar çünkü 😬
Öylesine hâlâ sevgili demek bile saçmalık olur :)
Hayatında hiç olmaması daha iyi.
Bence de bitanem 😌
Sevgili mi? Ne sevgilisi? O sevgili değildir, sevgili olduğunu sandığın kişidir.
O nasıl oluyor Allah aşkına :D sevgili sanmak falan
Yorumun alakası nedir yorumlayanla djdja
Her şey birbirinden alakasız djdj
Ağır kavga sebebidir ayrılmaya kadar gider :D
U olmuşsun tebrik ederim 🌸
Teşekkür ederim kuşum🩵
Rica ederim bebişim darısı adminliğe🩷
😃🩵 hayırlısı diyelim güzellik
Genellikle ilgi çekmek veya ilgisiz kaldığı için yapılabilir davranışlar ilişkide bazı şeylerin eksikliğini duyuyor olabilir bunu konuşmak yerine başka platformlarda arayış içindeyse tehlike çanları çalıyor demektir.
Olum bak git! Diyip süpürgeyle totosuna şut çekmek
😌👌
Bizzat bana yapılmış eylemdir sonra da başkasıyla konuşuyorsan niye bana görüldü atıyorsun değişik diyordum Allah'ın manyağı deliriyorsun dimi yazıyordu takkk engelliyordum ben de kim kimi delirtiyormuş 😂😂
Güzel bir ayrılık tâbi ki.. sadakatsizliğe girer bu yaptığı..
Ayrılığın güzel mi olurmuş 😅
Olur tabi böylesine müstehak😂😌
Güzel ayrılmayı da hak etmiyor 😅
😂😂😂😂hak verdim gibi..
😅🫶
Yok daha neler. Sözlenip eşi yerine sürekli metresiyle dolanıyor gibi olmuş o ne öyle 😅
😂
Ayrılma sebebidir tabii ki başka ne olabilir ki. Bunun nedenini sorsan ne kadar çok kafana takıyorsun düşündüğün şeye bak bilmem ne zırvalayıp duracak ben onunla uğraşırım ya. Defolsun gitsin ne hali varsa görsün
Mesaj yazarken parmakları kaskatı kalsin bir daha mesaj yalamasın ve İnşallah prostat olur.
Amin ahshah
Yazamasın** olacaktı 😅
Yalayamasın da dhsjaj
Kesinlikle yalayamasın😂
Hak ettigini bulmus iste, artik benimle konusmadigina gore😀Bu ona ceza
Misafir kadar katılıyorum sana
Misafir kim oluyor bu arada ben bilmiyorum gizli kullanici mi begenmis yani 😀
Evet aynen o 😅
Hee anladim😀İlginc sen benim dedigime nasil katildin ya 😀Pek benimle ayni fikirde olamiyorsun da 😅
Katılmadım ki
Misafir kadar katiliyorum dedin o katilmis begenmis iste 😀
O da katılmamış 🙄
Bir misafir katiliyor yaziyor 😀
Bana katılıyor sana değil
Ya yorumumda 2 begeni gozukuyor biri sensin oburu bir misafir katiliyor yaziyor iste 🤨😅
İşte bana katılıyor o
Senin neyine katilacak yorum benim 😀
Soru da benim 😒 bana katılıyor işte ağlama ya
Misafire soralim mi ciksin gizliden 😀
Git sor 😌
Kim oldugunu bilmiyorum ki 😀
İşte hem kim olduğunu bilmiyorsun hem de bana katıldığını anlamıyorsun 😌
Sen kim oldugunu biliyor musun😀
Evet, misafir 😂
Cok komik 😀😐
😬😬
Kafasına görülecek herhangi bir şey fırlatmak olabilir sjsjs
Ahahaha süperdi bu 😃
Yar saçların lüle lüle
.. filanca sana güle güle 😅
Şimdi bu şarkı aklıma dolanacak :D
Fena shsj
Bu sürekli oluyorsa sıkıntı elbette. Bir de ilişkidesin yani.
Evet yani
İlgisizlik ya da iş-güç fazla yoğunlaşmadan da olabilir.
Sevgili değildir ki
Sevilendir, Maalesef. Sevgili seni de sevendir ya.
Iflas etmişsindir, kasayı dolu zannedersin. Öyle bir durum. Dükkânın dağılmış sen dükkan nasıl süslenir diye merak ediyosun.
Tek servetin vaktin. Değmeyenle boşa harcama
Umursamamazlı belirli bir süre sonucunda bir tarafı olumsuz şekilde etkileyip üzerken normalde umursamayan taraf daha pozitif olsa dahi bir zaman sonunda ikiside bu durumdan zarar görecektir.
Kimse bize değersiz muamelesi yapamaz, buna izin de vermemek lazım. Madem tavır bu bir daha asla geri dönüş yapmam kudurup dursun kendi kendine
Bence ayrılmak değil ama sende mesafeni korumalısın cevap vermiyosa sende cevap verme sende görüldü at eminim bı zaman sonra farkına varacaktır eğer ki hala öyle devam ediyorsa bence o zman bitirmelisin çünkü sana değer vermeyen yok sayan birinin peşinden gitmenin bı anlamı yok sana da yazık 💕💜
Numarasını silerdim instagramda ekliyse çıkartırdım mesajına aramasına hiçbir şekilde geri dönüş yapmazdım çünkü bıçak gibi kestirip atılmayı hak ediyorlar
Parmakları kopsun oylelerinin inşallah. Sen elinde telefon ile beklerken , malum kişiler başkaları ile oynasiyorsa elleri kopsun
🤧 kopsun be shdjj amin
Yoo daha çok ağızına sıçma sebebidir. Ayrılmaktan çok beter ederim onu.
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Bi de soruyor musun illa başkasının mı ayrıl demesi lazım aman koy g. öte gitsin ayrıl git seni umursamayan biriyle neden birlikte olasın ki
Tabiikide hoş bir kavga ve ayrılık hatta bazıları kavgayı bırak tek bir kelimeyi bile hak etmezler direk çekip gidebilirsinde
Tıpkı oynadıkları ve manipüle ettikleri gibi onlar da oynanmayı ve manipüle etmeyi hak ediyorlar. Yaptılar mı? 2 katı yapılır ve ders verilir.
Görmezden geldiğini düşünürüm; eee haliyle en güzel cevap bende görmezden gelirim, istediği haltı yesin benden kırmızı bayrak çıkar..
Bence bu tip insanlara hak ettiğinden daha fazlasını vermek gerek ama neyse...
Ayrılma sebebi midir bilinmez ama, sinir krizi geçirme sebebi olduğu kesin...
Bilmem. sahsen bende ihanet olmaz cunku becermem yapsamda aciklanir
Eğer iş için sıkıntı yok ama yok benle konuşmak istemiyorsa ayrılırım net
evet kesinlikle ayrılma sebebidir sana değer vermiyodur başka açıklaması olamaz
Böyle bir ilişki sürmez ki o kişiye de sevgilim demem ben ilişkiyi bitiririm.
Öyle durum olmaz yapan her zaman kendine yapar direk tekme..
direkt ayrılırım konu kapanır bu kadar açık ve net
Onu kendi habitatına terk etmek (tabii ki sürekli yapıyorsa ve bilerek yapıyorsa)
Onu Kendi haline bırakacan.
Ondan elini ayağını çekecen.
Direk ayrılık umrumda olmaz
Doğru kişi değildir. Direk vazgeç bu sevdadan. Değer veren insan sana gg atıp başkasına yazmaz. Ha önemli bir şey olmuştur 1 2 defa olabilir böyle bir şey fark etmemiştir. Ama bunu daima yapıyorsa engelle
merhaba bu durumda beni gaile almiyo anlamina gelir vesevgiliyken boyleyse ilerde baska seylerde olur fakat eger gercekten baska seyleri yaptigindan eminsen degilsen bunu dile getirip konusmak daha mantikli geliyo bence...
Oo demek görüldü haa yazıp tekrar görüldü yemek.
Double görüldü 😎😎
Boyle birsey yuzunden sevdigim kisiden ayrilmam elbette ama surekli devam ederse karsima alir konuşurum bu durumun beni uzdugunu söylerim devam edersede mesafe koyarim aramiza bir süre
Bence eski sevgilim o 😂
Knklar sevgilisine yazmayıp başkalarıyla konuşuyosa heralde kankalarıyla konuşmuyodur ya yedek birini buldu sizden sıkıldı ya da başı belada gö**tünü kurtarmaya çalışıyordur
Islak odunla ceza hükmü verilir
Kızılcık sopası hdjs
Veya istiriç jddjsj
Ufff 😅
hayır, bu bir teknik sorun 😅
Hiçte bile
Kasıt mı var sence? 🤔
Sevgi Felan haketmez engelle yol ver knk
Tamam 😒 öyle birine denk gelirsem ndjks
Hee otelefonu onun poposunaa neyse😂
Aa aa tövbe de djdjsj
😂😂
Sinirlerim bozuldu okurken kestiremiyorum hiç
😅
Aynısını ona yapmak..👀
Misilleme fav😅
Saç baş yoldururum valla shjd
Olabilir ya modern , medeni insanlarız (!)
O kadar değil şşş alooo :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?