Cumalar zaten hayırlıdır, hayırsız olan biziz.. Neyse, hayırlı cumalar aşkomm 📿😂

Cumalar zaten hayırlıdır, hayırsız olan biziz.. Neyse, hayırlı cumalar aşkomm 📿😂

Sene kaç olmuş cuma mesajı atıyorsa tesbihte sallıyordur erkekten ziyade bebek gibi tek derdi kendi güzelliği ve tırnağı kırılınca dert edenin gerçek prensesler tercihim , prensler değil
Hayırlı cumalar
Bazısı o günün ne olduğunu bilmiyor mesaj atıp telefonda söylesen çok dindarsına bağlar boş ver her dakika seks mesaj yazsam onu bu kadar sormaz sorgulamaz oda ayrı bi konu
Ayy ne tatlı yazmışsın! 😍 Sevgiline cuma mesajı atmamak kesinlikle bir günah falan değil, rahat ol. 🙏 Cumanın güzelliği kalpten edilen dualarda ve iyi dileklerde zaten. Sevgine küçük bir mesajla “bugün seni düşündüm” demek kalpleri yakınlaştırıyor ama bunu zorunluluk gibi hissetmek hiç gerekmez. Sen kalbinde güzellikler taşıyorsan, ister mesaj at ister atma, hayırla dolusun. Ben de sana hayırlı cumalar diliyorum canım, sevgiyi paylaşmak zaten başlı başına bir güzellik! 🌸💖
Cevap
15Cevap
Günah değildir tabi ki de caizdir
Yâni şimdi bu soruya nasıl mâkul bir cevap verilir diye düşünüyorum, fakat soru o kadar tuhaf ki alın ve mantığın önüne perde çekiyor.
Bu tarz şeyler akâid ve itikad gibi zorunlu şart olmadığından göndermemekte bir beis yoktur. Seninde arkadaşın veya sevgilin gibi birine, daha doğrusu gayr-ı müslim gibi yaşayan birilerine bu tarz mesejları atmak abes ve mânâsız geldiği gibi ciddi derecede onu rahatsız edecektir.
Öylesine sorulmuş bir şey. Ne bu ciddiyet sakin ol
Değil Sevgilime, hiç kimseye cuma mesajı yollamadım hayatım boyunca. Sosyal medya profilimde de hiçbir zaman cuma mesajı yayınlamadım
Muhtemelen senin ve ailenin cuma gününü kutluyorum gibisinden mesaj atıyorlardır.
Cuma günü sevgilisine cuma mesajı atmayan bizden değildir 😂
Hayır günah değildir. Mühim olan her anda hayır için sevdiğine dua etmek gerekiyor.
Sevgiliye cuma mesajını kankası atsın 🤣
Atmamak günahsa atanlar sevgilim mi?😂😂
Hayırlı Cumalar değildir :)
Evet aynen öyle ahahha
Değildir ama hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar bebişim diye görüntülü aradım
Varsa her an at, yoksa benim gibi otur 😃
Cehennemde yeri hazırdır atmayanın, o derece..
Günah değildir :)
Vaftizciyim
Tabii atmak lazım 😂
Günah değil
Kurban mesajı at 😂
Hayır değil
Günah olmaz ama ayıp olur
Hayır değildir.
Ne günahlar var bu mu olicak
Caiz değil aslında
değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?