Sevgilimin messenger üzerinden birisiyle konuştuğundan şüpheliyim?

Bu aralar çok sık yalan söylediğini fark ettim az önce aradılar işim çıktı dedi fakat ne zmn baksam Messenger aktif halde ve oradan aradım aranıyor yaziyor bu kadar severken aldatildigimi düşünmek canımı yakıyor Messengerdan birisiyle konuştuğunu nasıl anlarım aktif iken şimdi aradım aranıyor yazıyor bu normal mi yoksa meşgul olduğu için mi böyle çalıyor kendimi tanıyamıyorum artık sorsam tepki veriyor bir değil iki değil 😢 güvenimi çok sarstı bazı davranışları yüzünden severken ayrılmak 😢çok denedim fakat bana yanılıyorsun deyip narsistce yaklaştı bir hali bir halini tutmuyor 😭daha önce bana Messenger biri yazdı demişti fakat aylar öncesiydi ben yazmadım engelledim dedi bana bak ne çıtırlar yazıyor ama ben bakmıyorum dedi çıtır öyle mi deyip kızmıştım şaka seni kızdırmak içindi dedi engelledim demiştim ve bu durum halleri bana normal gelmemeye başladı keşke gözümle görebilseydim herşeyi kendisi jandarma uzman uzakta olduğu için senelerdir süren ilişkimiz bir anda değişti ona deliler gibi guvenirken şimdi ise güvenim sarsıldı bazı şeyler yüzünden 😭

Sevgilimin messenger üzerinden birisiyle konuştuğundan şüpheliyim?