Aşk İlişkileri Acaba mesaj atmış mıdır diye bakıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mı mesaj atmasını beklediğiniz birileri? Güncellemeler+1 yıl Daha çok bekleriz Acaba mesaj atmış mıdır diye bakıyor musunuz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Mesaj atmasını bekliyorum. Şu an müsait değil. Atınca bildiri mi geliyor. 0 0 Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Her zaman bakiyorum ama atmiyor vallahi kudurucam artik 0 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Siteye girme nedenim bu zaten mesaj gelmis mi diye bakmak 😀 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 98% +1 yıl Şimdi bu soruya ne denir ki maalesef var garip bir ruh hali içindeyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet her gece belli saatte konuşuyoruz her gün o saatin gelmesini heyecanla bekliyorum 0 0 Yorumla
JrWriter Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır yok :) O günleri geride bıraktım... 0 0 Yorumla
geceegunesii Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet keşke atsa da duzelse hersey 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hayır yok atmayacağını biliyorum zaten 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yok. Kendimi tüm dış dünyaya kapatmış durumdayım 0 0 Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. benım var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mesaj atmasını bekliyorum. Şu an müsait değil. Atınca bildiri mi geliyor.
Her zaman bakiyorum ama atmiyor vallahi kudurucam artik
Siteye girme nedenim bu zaten mesaj gelmis mi diye bakmak 😀
Şimdi bu soruya ne denir ki maalesef var garip bir ruh hali içindeyim
Evet her gece belli saatte konuşuyoruz her gün o saatin gelmesini heyecanla bekliyorum
Hayır yok :) O günleri geride bıraktım...
Evet keşke atsa da duzelse hersey
Hayır yok atmayacağını biliyorum zaten
Var ama gururundan yazmaz biliyorum😏
Yok :) avci avinda
Yok. Kendimi tüm dış dünyaya kapatmış durumdayım
Yok.
Var atmadi
Sen varsın 😂
benım var
Evet
Hayır