2 gün önce Instagram için şu takibi bırakanları görmek için programlardan birini indirdim adı instegro söyleyeyim indirmeyin burdan onunla ınstagrama giriş yapmak istedim fakat girmedi bi kaç kez denedim sonrada Instagrama girmek istedigimde çıkış yapmış giriş yap yaziyodu girdim şifremi kullanıcı adımı şu an kullanmadığım ve eski numaram olup olmadığını hatırlamadığım bi numaraya kod göndermek istiyo sonra bi kaç kez şifremi değiştirdim şifremi degistirdigimde yalnis şifre vs demiyor değişiyor hemen ama hesabıma giremiyorum kendi numarami aradı SMS gönderdi Instagram yine olmadı ama yine o diğer numaraya kod göndermek istiyor e mailime kod gönderttim yine o numaraya kod göndermeye yönlendiriyor daha fazla yardım aldan selfie video gönderdim hâlâ cevap gelmedi napiyim daha çalınmışmi ona bile emin değilim hesabımı geçenlerde duo mobille çift faktörlü yapmıştım şimdi o uygulamayı da sildim cihazınızda çalışmıyor diyor tekrar indiremiyorum dün fake hesaptan baktım kullanıcı adım profilim aynı sadece 4 takipçim düşmüş korktuğum şey benim adıma bişeyler yaparlar suç bana kalır hapse atarlar üni sınava çalışmam gerekiyor ama bundan dolayı bi türlü çalışamıyorum düşünmekten kafayı yicem
Güncellemeler
+1 yıl
Hesabımı kurtardım Instagram az önce geri dönüş yaptı ve kurtardım cevap veren herkese teşekkürler 🙏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer