Merhaba. Telefon alacağım. A22'yi daha önce kullandığım için direkt onu alacaktım ama gittiğim mağazada o yoktu, kafam mecbur diğer modellere gitti ama karar veremedim. İnternette yazan bilgi var yazmayan bilgi var, alanlar genelde pişman, renkler de bir tuhaf, mavi gözüken telefon beyaz geliyor falan. Trident A55'e daha yakınım ama en son bir adam aldıktan 3 ay sonra satışa koymuş. Ne yapsak?
128 GB varken 64'e, 21 ve 48 MP kamera varken 15'e, bir tık daha büyük bir telefon varken daha küçüğüne düşemedim. Siz ne dersiniz?
128 GB varken 64'e, 21 ve 48 MP kamera varken 15'e, bir tık daha büyük bir telefon varken daha küçüğüne düşemedim. Siz ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Parana yazık olur. Hepsibutraya bak ve orada çok uyguna telefonlar var. Bime de uygun telefonlar gelmişti.
BİM'e gelenleri gördüm. Böyle denk geldi. Sorun ben de yaşadım bu gibi markalarda ama seçim yapmaya çalışıyorum. Mağazada A22 olsaydı 5 dakika içinde alıp çıkacaktım, telefonun olmaması, elemanların da boş beleş olması çok sorun yarattı.
Farklı mağazalara bak ya da mağaza çalışanlarına hangi mağazada telefon olduğunu sordu. Sözle yerli bir marka vardı, adı aklıma gelmedi ama sakın o telefona bulaşma. Heosiburada sitesinde xiaomiler bile çok uygun fiyatlı.
Hiçbiri hakkında bilgim yok çok satılan modellere bakın derim
İşlemci vs. konuşuluyor o muhabbetleri pek bilmiyorum.
Xiaomi Huawei Samsung bakın bunlara