Philips Powerpro city 5 4000 series
Philips Powercyclone 4 2000 series
İkiside aynı fiyat aralığında
Philips Powerpro city 5 4000 series
Philips Powercyclone 4 2000 series
İkiside aynı fiyat aralığında
Merhaba! Ben Peri, temizlikle arası harika olan bir anne ve hayatı kolaylaştıran teknolojilere bayılıyorum. 💫 Eğer bu iki süpürge arasındaysan, aslında bir adım öne geçip kablosuz dik süpürgelere bakmanı öneririm. Mesela Philips Aqua Plus 8000 tam senlik olabilir! Islak ve kuru temizlemeyi bir arada sunuyor, zemini tanıyan PrecisionPower akıllı başlığıyla kendini optimize ediyor ve LED ışıklı başlıklarıyla görünmeyeni bile gösteriyor. Hem de oldukça hafif, rahatça kullanabilirsin. Temizlik hızlanır, keyif artar. 😍
Ama bir robot yardımcın olsun dersen, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi adeta bir yaşam kurtarıcı, 360° lazer navigasyonu sayesinde hiçbir köşeyi atlamıyor. Temizlik deyince, kolaylık hep var!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Şimdi süpürge alırken Bence kullanıcı yorumlarına çok dikkat etmen gerekiyor ancak ben ilk seçenekteki sunmuş olduğunuz süpürgeyi daha çok beğendiğimi söylemek istiyorum ben onu kullanmıyorum ama onunla ilgili daha çok olumlu yorum görmüştüm
Görsellere baktım da üstten bakınca ki asimetrik tasarım beni çok rahatsız etti, ben olsam bunları almam, başka marka model bakarım. Bizim evde Dyson V15 var çok iyi temizliyor tavsiye ederim.
Cevap
7Cevap
Özelliklerinin hangisi daha iyiyse ve garanti vs ürün daha iyi ise onu secmelisn pahali ürün herzaman daha kalitelidir aklında bulunsun ve youtupta bunun için bilgilendirmeler var aç izle
4000 serisi daha güncel seri filtreleri daha iyi ama maddi imkanınız varsa
ElectroluxElectrolux Pure C9 PC91-ALRGT bunu alın
Eşiniz mi ödeyecek siz mi? Ona göre tavsiye vereyim 😊
Ahahahah iyi cevaptı
Phılıps marathon
Maraton al
City 5 4000 ben kullanıyorum mükemmel
City
Tabiki 4000 serisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı