Alışveriş & Hediyeler İki etek arasında kararsızım, sizce hangisini almalıyım? Laviniyasu Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Görüşleriniz için teşekkürler. 2. olanı aldım. İki etek arasında kararsızım, sizce hangisini almalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. İkincisi bence 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Böyle. https://voca.ro/12Ls0xciO17L 0 7 Yorumla Laviniyasu +1 yıl Keşke almadan önce söyleseydin canım ya hsksjdbsi Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Aldın mı hangisini Yorumla Laviniyasu +1 yıl 2 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Olsun güle güle kullan 😄 Yorumla Laviniyasu +1 yıl Sağol Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Ne demek diğerine yetişirim merak etme Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Senle tanışalım :D Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yerine ve giyen kişinin boyuna göre seçilebilir bence. Midi olan daha aile tipi. Uzun boyluysan daha güzel durur. Diğeri daha minnoş 0 0 Yorumla
NightLover126 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bunlardan herkeste var valla, ben olsam almazdım, sen bilirsin tabi ama yeşil olablir 1 2 Yorumla SercanKurt +1 yıl Yalnız sen çok fena bir memur arkadaşımızmissin yaa 😅 @NightLover126 kırbaçlar zeyna kostümü lolipop 🍭 şekeri fularlar falan oh valla hiç böyle bir memur arkadaşım olmadı ya 🤣🤣 Yorumla NightLover126 +1 yıl @SercanKurt Farklı bir soru cevabını kelalaka bir yerde yorumlamanda ayrı bir zihniyet Yorumla
Specialgirl001 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle 2. Olan çok güzel :) sendevbenim sorumda görüş paylaşır mısın 1 0 Yorumla
furkanndd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yırtmaçlı etekler çok güzel görünüyor yaa 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birini güzel bacaklı kadınlar giyer, diğerini de hevesi olanlar giyer 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. iki. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İkincisi bence
Böyle.
https://voca.ro/12Ls0xciO17L
Keşke almadan önce söyleseydin canım ya hsksjdbsi
Aldın mı hangisini
2
Olsun güle güle kullan 😄
Sağol
Ne demek diğerine yetişirim merak etme
Senle tanışalım :D
Yerine ve giyen kişinin boyuna göre seçilebilir bence. Midi olan daha aile tipi. Uzun boyluysan daha güzel durur. Diğeri daha minnoş
Bunlardan herkeste var valla, ben olsam almazdım, sen bilirsin tabi ama yeşil olablir
Yalnız sen çok fena bir memur arkadaşımızmissin yaa 😅 @NightLover126 kırbaçlar zeyna kostümü lolipop 🍭 şekeri fularlar falan oh valla hiç böyle bir memur arkadaşım olmadı ya 🤣🤣
@SercanKurt Farklı bir soru cevabını kelalaka bir yerde yorumlamanda ayrı bir zihniyet
Kesinlikle 2. Olan çok güzel :) sendevbenim sorumda görüş paylaşır mısın
Yeşil daha güzel.
Yırtmaçlı etekler çok güzel görünüyor yaa
birincisi daha güzel bence
ben hiç düşünmeden ikiyi seçtim
Yeşil daha tatlı duruyor
yırtmaçlı bu aralar çok sxy
mavi olan çok güzel bencee
2. buz mavili olan
Birini güzel bacaklı kadınlar giyer, diğerini de hevesi olanlar giyer
Yeşil etek daha güzel
İkincisi kesinlikle