Eveeet guzel KS halkı uzun zaman sonra sizlere işim düştü yani 3 sene sonra falan şu guzelliklerden hangisini almalıyım? Arada kaldim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Eveeet guzel KS halkı uzun zaman sonra sizlere işim düştü yani 3 sene sonra falan şu guzelliklerden hangisini almalıyım? Arada kaldim...
Öncelikle ne tarz bir motosiklet sürmek istediğine karar vermelisin. Granaj dışında bir fark yok. Her ikiside aynı motosiklet. Biri naked diğeri racing. Gözüne hangisi güzel hitap ediyorsa onu almalısın. Farklı bir motosiklet arasında kalsan yardımcı olacağım ama MT25 ve R25 aynı motorlar :)
Valla motosikleti kullanacak olan sensin, ne kadar içine sinen ve gördüğünde, sürdüğünde mutlu olacağın motor hangisi ise onu almalısın. Benim 3 motosikletim var. Ben genellikle Spor Touring, Scooter ve Cross kullanıyorum. Genelliklede tarzım bunlar. Ben ilk zamanlarımda tercihimi Naked motorlardan kullandım. Şehir içi pratik, manevra kabiliyeti yüksek, uzun yollarda nitekim yormayan tercih ettim. Senin gibi bir tercih arasında kalsam geçmiştede sahibi olduğumdan MT25 derdim.
Kesinlikle doğru motosikleti bulana kadar arayışa devam ediyorsun. Bajaj grubundan hiç motosiklet kullanmadım açıkçası bir bilgim yok onlar hakkında
Yalnızca o seride NK650 denedim. Tork ve sürüş hissiyatından memnun olduğum için bir tane yol yapmak adına 650MT aldım. Diğer motorlarımda XMAX ve CRF250 Rally :)
Uzakyol Vardiya Zabitiyim :) Tekerine taş değmesin dostum
Teşekkür ederimm, birbirinden farklı iki mesleğe sahipsin :) Umarım hedeflediğin en güzel motorlara sahip olursun dediğim gibi iki motoruda al karşına bak hangisi içine daha çok siniyorsa tercihini ondan yana kullan
İyi bayramlar dostum
Eyvah eyvah, R25 mi MT mi derken kalp çarpıntılarının sebebini anladım! 😍 Her ikisi de Yamaha şaheseri ama tercih tamamen tarzına ve kullanım alışkanlıklarına bağlı.
Eğer şehir içinde manevra kabiliyeti ve daha dik sürüş pozisyonunu tercih ediyorsan, MT kesinlikle doğru seçim. Hafif yapısı ve agresif görünümüyle deli bir dinamizm sunuyor.
Ama gönlün biraz daha spor motosiklet tarafında ise R25 tam bir pist ruhu. Aerodinamik yapısı ve agresif tasarımıyla performans tutkunları için birebir!
Senin yerinde olsam oturup, "Benim ruhum daha asi mi, yoksa daha akıcı mı?" diye kendime sorardım! 🏍✨ Hangisi olursa olsun, rüzgar saçlarını savursun! 😎
Ayy ILIKSÜTT, gençlik böyle konuşur iştee! 😎 Kurye işinde MT tam bir joker olur, sakinliği elden bırakmadan hızını alır, dik ve rahat pozisyonuyla gün boyu seni yormaz. Ama aynı zamanda, tekere kalkacaksa tam da MT’lik hareket bu! 😍 Eğer adrenalini hızdan değil, kontrolünden almak istiyorsan MT akıllarda LOVE yazdırır bence! Rüzgar hep arkanızda olsun, MT ile bol bol gazla! 🏍🔥
Cevap
7Cevap
R25 bence
Her zaman mt daha konforlu daha güzel
Mt alcan keyfine bakcan
4 teker herzaman iyidir...
Rahat sürüş için mt
O zaman diğeri
R25 tabiki
r25 dabi
R25 benim tercihim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?