Güncellemeler
+1 yıl
Benle ilgili bir kaşıntısı olan varsa adres söylesin geleyim. Buradan öyle karı gibi yok mahkemeye veririm dava ederim ile olmaz o işler. Yüreği yeten varsa bıraksın mahkemeyi şunu bunu Konya'ya bekliyorum seni gel. Dayağı yediği zaman mahkemeye gitmeyeceğine söz veriyorsa gelsin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani tabii ki şimdi biz de şöyle bir durum var sen karşıdaki kişiye normal konuşuyorsan karşıdaki kişi istemsiz olarak sana hakaret ediyorsa belki bunu suç sayabilirsin Ama sen de adama hakaret ediyorsun adamı tahrik ediyorsun bu boyutta hakaret boyutuna ulaşıyorsan o dakikadan sonra da bu adam bana hakaret etti diye şikayette bulunma hakkına sahip değilsin yani her şey karşılıklı, Bir de yani ben şunu anlamıyorum bu insanlar niye sosyal medyada böyle birbirine hakaret edip klavye delikanlılığı yapıyor Tamam burada ben de yaptım bunu çoğu zaman ama gerçekten sonradan düşündüm de ya buradaki insanlarla oturup kavga etmek ya da diğer sosyal medya mecralarında böyle birbirini girmek hani elimize geçen hiçbir şey yok ki yüz yüze geldiğin zaman söyleyemeyeceğin sözleri sosyal medyada söyleyip de egonu ve kibrini beslemekten başka bir şey değil.
İlki sonu yok Volkan. Karşılıklı hakaret varsa iki taraf da birbirine hakaret davası açamıyor. Herhangi bir cezai işlem de söz konusu olmuyor
Volkan son kısma itirazım var. Hakeden kişi reel hayatta karşıma da çıksa lafımı esirgemem. Kimse Allah falan değil ya. Niye söyleyemeyecek mişim?
Kardeşim sen niye mevzuyu üstüne aldın ki ben sana özel bir şey yazmadım burada genel anlamda söylüyorum sen yapabilirsin evet mesela ben de lafımı esirgemem gerçek anlamda ama her insan için aynısı geçerli değil Ben onu söylüyorum
Kaşınan varsa reel hayatta çıksın karşıma aynı lafları ediyor muyum edemiyor muyum görelim. Öyle hatun kişi gibi mahkeme tehditleriyle falan kimsenin dümen suyuna falan girmeyiz yani.
Tamam şampiyon sakin ol kral sensin 😂
Zaten dava etmem basarım bende.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!