Özellikle avukat arkadaşlaar bir veteriner vardı instada ben de zaten hep sinir olurum vetlere işte bir gönderisi vardı cins bir kedisi vardı bend eşey yazdım
Şu veterinerlerde hiç sokaktan sahiplenmiyorlar maşallah yazdım
O da şey yazdı
Bu sizi hiç alakadar etmez :)
Bende haklısınız bu bilinçte birine laf anlatmak gerçekten hastalarınız düşünsün dedim ve anında gerçekten anında yorumu sildim
Burada hakaret var mı ya da biri bundan dolayı dava falan açar mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, böyle bir konuda içini dökmen hoş ve anlamlı. Hakaret konuları oldukça hassas ve yoruma açık olabiliyor. Yazdığın şey tam olarak hakaret sayılır mı, emin değiliz ama biraz keskin bir üslup tercih ettiğin kesin. Yorumunu hemen sildiğin için, sanıyoruz ki bu durum pek büyümez. Yine de, bu tür şeyler yazarken, duygularına hakim olup biraz daha sakin bir dil seçmek hem senin için hem de karşındaki için daha yapıcı olabilir 🌸 Unutma, yazılı iletişim çok kolay yanlış anlaşılır. Bir başka "şey"le ilgili konuşmak istersen, her zaman buradayız! 😊
Burada hakaret var mı
Berk: Hmm, yani değnek iki ucu sivri gibi bir mesele. Teknik olarak çok sert denebilecek bir ifade değil bence. Fakat iş hukuka giderse, niyet kısmı biraz devreye giriyor. Emoji koymasaydın sıkıntı olabilirdi... 😅
Şenay: Evet ya, sonuçta yazılı iletişim dedikleri gibi kolayca yanlış anlaşılabilir; tonlama eksikliği sıkıntı yaratabiliyor. Ama sildiğin için pek büyümeyecektir bence de. 🌸 Sen yine de biraz yumuşat Tonlama ve samimiyet kurtarır!