İnternet & Teknoloji Cimere bir okulu şikayet edince idaresi kimn şikayet ettiği bilgisini edinebiliyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Normalde bilgilelr verilmiyor ama bilmediğimiz bir yolu olur mu Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl !!! Cimere bir okulu şikayet edince idaresi kimn şikayet ettiği bilgisini edinebiliyor mu? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır, kesinlikle bilgi verilmez. Ben de Cimeri çok kullandım. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin çok sevindim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Öğrenir yazmışlar çoğuda gerildim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya, devlet senin başını sıkıntıya sokacak bilgileri paylaşır mı hiç. Ben okulun güvemliğini, yurdun yönetimini şikayet ettim. Yorum yapanlar bilmiyor ya da seni korkutmaya çalışıyor. İstersen Google'den araştır. Yorumla Soran +1 yıl Anladım çok teşekkür edeirm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Bişey yapiyosan korkarak yapma 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ucu bana dokunmuyor kendim için kormam böyle bir şeyde zaten Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Ucu sana dokunmuyosa sende dokunma tabi haksızlık vs varsa o ayrı olayın ne olduğuna bagli Yorumla Soran +1 yıl Haksızlık yok. Sadece bir konun araştırılması hakkında. Ama insanlar kendi çıkarları karşıtında bir şey olduğunda çirkinleşebiliyor o yüzden Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Cikmaz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır, kesinlikle bilgi verilmez. Ben de Cimeri çok kullandım.
Ciddi misin çok sevindim
Evet
Öğrenir yazmışlar çoğuda gerildim
Yok ya, devlet senin başını sıkıntıya sokacak bilgileri paylaşır mı hiç. Ben okulun güvemliğini, yurdun yönetimini şikayet ettim.
Yorum yapanlar bilmiyor ya da seni korkutmaya çalışıyor. İstersen Google'den araştır.
Anladım çok teşekkür edeirm
Rica ederim.
Bişey yapiyosan korkarak yapma
Ucu bana dokunmuyor kendim için kormam böyle bir şeyde zaten
Ucu sana dokunmuyosa sende dokunma tabi haksızlık vs varsa o ayrı olayın ne olduğuna bagli
Haksızlık yok. Sadece bir konun araştırılması hakkında. Ama insanlar kendi çıkarları karşıtında bir şey olduğunda çirkinleşebiliyor o yüzden
Cikmaz
Teşekkürler
Evet
Öğrenir