Kullandığım tek sosyal mecra burası. Onun dışanda da çok ihtiyacım olduğunu ya da eksikliğini hissettiğim söylenemez. 🙄

Kullandığım tek sosyal mecra burası. Onun dışanda da çok ihtiyacım olduğunu ya da eksikliğini hissettiğim söylenemez. 🙄
Bende kullandığım sosyal medya hesabımı uzun bir süre giriş yapmadım, kullanmak istemedim. Kullanmıyorum dediğimde mağara devrinde mi yaşıyorsun dediler😄 Ama umursamadım. Şimdi her şey sosyal medya olunca kullanmıyorum diyene bir tuhaf bakarlar normal.. Kullanmayana da saygı duymak lazım
Amaaan çokta lazım bişey değil kim ne derse desin😄
Sosyal medya kullanıyorsun zaten :d burası da sosyal medya. ama kimse kimseyi yargılayamaz tabi ki de.. isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.. ben mesela zaman geçirmek için kullanıyorum çünkü burası can sıkıntıma iyi geliyor.. aynı şekilde başkası da farklı amaçlar için kullanır kimisi arkadaş için kimisi iş için kimisi de benim gibi kafa dağıtmak için altında illa neden aramaya gerek yok.. zaten kullanmamak da normaldir kişi istemiyordur kullanmaz
Benim de aktif kullandığım tek sosyal medya platformu burası. Onun dışında gündemi takip etme amaçlı kullandığım fake bir X hesabım var. Bence sosyal medyayı aktif kullanmak ya da birden çok platformu kullanmak tamamen kişisel tercihtir ve bunun sorgulanmaması gerekir..
Sosyal medya kullanmayan bir erkek olduğuna inanmıyorum itici gelmesi meselesine gelince de eski flörtüm olan beyfendinin de yoktu ama bana ilgi çekici geliyordu bu durum 😂😂 lakin sonradan öğrendim ki fake hesabından her türlü haltı yiyormuş yani sosyal medyası olmayan erkek yoktur kandırılan kadınlar vardır 😂
Cevap
30Cevap
uzaylı olman hiç garip değil bence uzaylıda olsa insan insandır
Bana da öyle garip davranırlar tiktok izlemiyorum diye demek yalnız değilmişim gadası
Hayır, onlar popüler kültür de ne popüler olursa onu yapan insanlar. İnstagram Twitter çakması Threads çıkardığında anında hepsi çok konuşuluyor diye hesap açmış insanlar. Çok takılma sana denilenlere. Hiç garip değil, ne istediğini bilen insansın.
Kızlarsoruyor, Twitter ve Ekşi Sözlük dışında kullandığım sosyal medya hesabım yok. Genel olarak bilgi akışı sağlamak için kullanıyorum.
Bazen karşı taraftaki insanlar seni kontrol etmek istediği ve dedikodunu yapmak istediği için sosyal medya kullanmanı çalışmaya sağlarlar.
İşte bilinmeyen merak ettiriyor.
@DedektifMinnie Sana bir şey soracağım. Ben ekşi sözlük yazarı olmayı düşünüyorum da ekşi sözlük üyesi olduktan sonra 1-2 yıl yazarlık ruhsatı veriyorlarmış diye duydum doğru mu?
@DedektifMinnie *1-2 yıl yazarlık ruhsatı veriyorlarmış doğru mu
@DedektifMinnie *vermiyorlarmış
Yazarlık ruhsatı diye bir şey duymadım. Yazar olmak için çaylak onay sırasında bekliyorsun. 2 yıldan fazla da sürebilir.
@DedektifMinnie Evet evet ben de onu kastettim ruhsat derken. Niye en az 2 yıl bekliyoruz. Yani 2 yıl süreyi doldurup yazar olanlar sanat eserleri mu üretiyor. Erkeği de kızı da küfür dolu paylaşımlar yapıyor.
Kargaşaya sebep olmamak için galiba. Saçma sapan kişiler yazar yapılıyor. Siyasetçilerin paralı askerleri. Sapıklar. Provokatörler. Bunun önüne geçmek için olabilir.
Çok doğru yaa. Gerçekten öyle. Ben geçmişte piyasa. paratic. com sitesinde yazarlık yaptım. Sitenin dolar sayfasında dolar hariç her muhabbet dönüyordu. Siyaset, particilik, din-ateizm tartışmaları, felsefi münazaralar daha ne saçmalıklar gördüm.
Ben orada teknik analizler paylaşıyordum. Döviz, altın ve borsada parası olan birçok kişi benden yatırım tavsiyesi alıyordu. Sitedeki bütün aktroller bana saldırıyordu. Sen milleti dolara yönlendiriyorsun devlet dusmanı hainsin bilmem ne diye.
Kara para aklama işinin en büyüğünü yapıyorlar hâlbuki.
Valla başkan bende de sadece burası var.
Ara ara X hesabı açıp bizi bu hale koyanların gelmişine geçmişine saydırasım geliyor ama fişlenirim diye korkuyorum.
Millette garip kardeşim, zaruriyet gibi algılamışlar yok desende inanmıyorlar.
:D
Bence çenin facebook heşabın vaydıy biji kaydıyma ayır ujaylı gibi göyünmüyoy susyal medyaşı ulmayanlay biyaj şıkıcı hayatlayı vay gibi duruyoy susyal medyan yukşa ayatın naşıy geçiyoy ki çenin hiç akıdaşın yuk mu buba
Ben de geçen sene aynı muameleyi görüyordum. Instagram açtım ama hâlâ bakmıyorum. Kimseyle takipleştiğim de yok. Sadece sınıftan birkaç kişi var o kadar. Sosyal medya herkes tarafından kullanıldığı için kullanmayan kişiler göze çarpıyor ve garip geliyor. İnsanlar şey diyor " telefonda neye bakıyorsun peki "
Kullanmayana saygı duymakla beraber ben sosyal medyayı daha çok ani biriktirme mecrası olarak görüyorum. Zamanında face aktif kullandığım için şimdi anılar çıkıyor ve belki de sanal âlemde en sevdiğim şey. Hafızamdan silinen anılar bir anda canlanıyor. Bilmem kaç yıl önce yaptığım şeyleri hatırlatması muhteşem.
Ama ota boka story atmam tabii ki de
Kızlar soruyor sitesini sosyal mecra olarak değil, vasattan da kötü bir çöplük olarak görüyorum. Bu yüzden tabiki gerçek sosyal medya kullanıyorum
Zaten yedi yirmidört burdasın reis ihtiyacın kalmıyordur
Burası hariç bende herhangi bir sosyal medya kullanmıyorum geçen haftalarda Instagram hesabimi kapattım ve kafam o kadar rahat ki anlatamam resmen sahtelikten kurtuldum bir kız olarak söylüyorum sürekli popüler kültüre ayak uydurmak için faceapp yap görgüsüz storyler at devamlı paylaşımda bulun çok sıkılmıştım bundan birde tabi ardı kesilmeyen fake hesaplar şimdi daha huzurluyum
Ben de sosyal medya kullananlara uzaylı muamelesi yapıyorum
Benimde burası dışında Yok son birkaç aydır ve gayet güzel rahat.. kişiye bağlıdır bu
Aman boş ver
Olmak istediğim kişisin. Her sosyal medyada hesabim olmak zorunda gibi hissediyorum nedense 🙄🙄
Ben de kullanmıyorum ama başka gezegende olma imkanım olmadığı için dünyadayım
Bende aynı şekilde karşılanıyorum insanlar herkesin kullanması gerektiğini düşünüyo sanırım 😂
Herkes aynı olmak zorunda değil. Farklılıklara saygı duymayı ne zaman öğreneceğiz merak içindeyim.
Benim de burası dışında başka bir sosyal medya hesabım yok gerek duymuyorum Bunun da garip görünecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum Başka bir sosyal medya uygulaması kullanmak istemiyorum bu da benim özgürlüğüm
Burası yeterli geldiği için diğer sosyal medyalara ne gerek var...
Yani ne ararsan var burada nasıl olsa.😄
Ben senin yerine de kullanıyorum aşkım ne gerek var
Hep bi bahane arıyorsun aaa
😅 demekki sadece ben değilmişim böyle kişilerde varmış. bende sadece KS, kullanıyorum
Bende kullanmak istemiyorum ama yakın çevrem zorluyor.😃
Evet ya bir kez kapatmıştım hesabımı kötü davrandılar bna 😄
Burası da sosyal medya…
Aynı muameleyi buraya yani sosyal medyaya girene kadar yaşadım … karşıyım sosyal medyaya burayı da ele geçirip kapatmaya geldim 😏
Abi senin desteğin önemli sitenin baronlarındansın sonuçta şlldksk
Bu tamamen tercih meselesidir. Bir zamanlar fb ve diğer sosyal medyalar bir ara çok popüler iken, bende kullanmazdım. Bu karara en çok saygı duyulması gerekir.
Bence gayet normal bende sadece burayi kullaniyorum anlik actim sorular muhabbet hos uzun sure kalmam tercih meselesi tepki verilmesi tuhafima gidiyo
Bu devirde tuhaf karşılanmasını anlıyorum ama garip değil aslında. Çoğu kişi nasıl başardığına inanamıyor ve adına seviniyordur muhtemelen
Garip değil.
Ama çoğu kişi bunu garipsiyor.
Sosyal medya kullanmak bir tercih ve çoğu da zaman kaybından başka bir şey değil.
Benim de bir instagram birde burası başka kullanmam ama instagram olmalı ya en aktif haber yeri anında herşeyden bilgin oluyor
Her tür sosyal medya hesabımız olsa da sık kullandığımız bir iki tane oluyor. Kullanmamak en iyisi...
Hayatı sosyal medyadan ibaret olan o tiplerin de pek dünyadan haberi olduklarını düşünmüyorum. Uzayda yaşasalar daha sosyal olurlardı.
ben de öyle sadece twitter var bazen soruyorlar nasıl ya instagram facebook yok öyle bir kural mı var diyorum ben de
Uzaylıyım 😏ne derlerse desinler, yedikleri, içtikleri… kendilerinin olsun
Sosyal medya eroin gibi bir şey zaten insanların tüm rezilliklerini sergiledikleri yer
Garip değil tabi ki. Benim de çevremde sosyal medya hesabı olmayan çok insan var.
İnstagramsız yaşamam k. s okadar da önemli değil benim için
Kişisel tercih tabi ama şu zamanda bir tık uzaylı muamelesi görülebilir
Keşke sosyal medyayı kullanana bu dediğiniz muameleyi gösterselerdi.
Uzaylılar bizdeki internet ağını da kullanmıyorlar, teknolojileri bizim anlayacağımız türde değildir zaten 😂
Benim kişisel hesabım vardı onu kapatıp yks zamanında blog hesap gibi hesap açtım ve inanın kişisel hesabım olduğunu bile unuttum. Ayrıca sosyalleşmek ve başkalarıyla tanışmak için blog hesaplar inanılmaz iyi.
Sen yine iyisin bana internet özürlüsü müsün sen diyen oldu.
Kimden görüyorsunuz mesela bir kac örnek alabilirmiyiz.
Cin bu buna kutsal su fırlatın asımm asımmm
Kezzap atıyolar la
Kızlar soruyor uygulamasından memnun musun
Fake hesabın vardır senin bırak bu işleri 😂
Garip değil ya bence en iyisi😄
Benimde sadece burası
Uzaylı değilsin gayet normal hir durum.
Bence garip değil, bende kullanmıyorum.
Sende onlara uzaylı gibi davran :)
Herkesin kendi seçimi bea kime ne
Günün getirisi burada olmanız
Hayır, değilsin ben de kullanmıyorum gerek yok
Bende kullanmıyorum. Gerek yok çünkü.
Normal yani burası da sosyal medya sayılır.
Burası da sosyal medya
Normal, yani tercih meselesi derim
Keske herkes olculu kullansa
Kişisel tercih yorum yapmak gereksiz
Hayır nesi garip keşke bende bağımlısı olmasam
Bende kullanmıyorum garip değil tercih meselesi
Hayır değil bende kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?