bana çok saçma geliyordu
özellikle her halini her anını paylaşanlar
peki ya siz
özellikle her halini her anını paylaşanlar
peki ya siz
Arada fotoğraflar paylaşabilirsin de gerçekten nefes aldığını bile paylaşan insanlar var onlara bakarken gözlerim adeta küfür eden emojisine dönüşüyor.
İnsanlar yaşamak istedikleri hayatı oraya yansıtıyorlar. Olmak istedikleri kişi gibi gösteriyorlar kendilerini. Ayrıca millete ne ben nereye gittiysem ne yediysem. Kendine gereksiz anlam yüklemek gibi geliyor instagram falan. Kullanmıyorum hiçbir sosyal medya uygulamasını. Öyle hale gelmiş ki, artık insanlar sevgiyi bile beğeni ve takip sayısıyla ölçer olmuş. Yok efendim postumu geç gördü seviyor mudur? Yok efendim story mi beğenmedi aldatıyor mudur
Teşekkür ederim
ricalar🙏🏻☺️
Her anımı paylaşmam. Hatta instagramı çok nadir kullanırım. Paylaşımları ara ara yaparım. Herkesin bir yaşantısı ve tarzı var, saygı duymak lazım.
Çoğu zaman garip. Sadece yakinlariyla paylaşılan bazi anları neyse de, açık hesaplar ve kisilerin, ruh hallerinin ortsmlarin vs olmadigi gibi gösterilmesi hem daha gariplestiriyor zaten garip olan durumu hem de daha anlamsizlastiriyor. Fotografin amacı yaşanılan anı yakalamakti böyle iken anlamlı oluyor fotoğraflar bence; spontane, doğal, mizansen yok gibi olurken... aslinda yasanmayan anların kurgusuyla ne yakalanmış oldu ki.
Cevap
33Cevap
Sosyal medya kullanmamak garip değil de herkes sosyal medya da olduğu için dışlanmış gibi oluyor kullanmayan
Bana hala saçma geliyor sosyal medya amacı dışında kullanılıyor zaten
Sadece facebook kullanıyorum birde Whatsapp var instagram, twitter sildim
KS dışında benim de hesabım yoktu yakın zamana dek. 1 ay kadar önce buradan birisi instagram hesabı aciverdi bana. Ama pek girmiyorum. Twitter facebook yine yok
Kullanmak garip değil de kullanmayı bilmeyip her otu her b*ku paylaşmak garip. Kime ne senin benim yediğinden gezdiğinden, değil mi ama.
Yok aslında garip değil Mantıklı bence kullanmamak da işte insanın canını sıkıyor gece işteyken vakit geçiyor yoksa başka bir amaç yok
Yıllardır İnstagram kullanmıyorum garip değilim
Kullanmıyordum yıllarca şimdi işediğime kadar paylaşacağım neredeyse.
Bi haber olacak kadar takip ederim o kadar severim ondan fazlası değil
neden garip olsun ki bence en iyisini yapıyorlar
Hayır niye garip olsun keşke bizde kullanmasak da bağımlısı olduk
Hayır çok keşke bende kullanmadan evlenince heryeri kapatcam. şimdi mecbur açık
yıllardır kullanmıyorum telefonumda bile 10 kişi var yok
Kullanmak garip değil bu devirde gayet normal hatta kullanmamak garip çünkü nadir insanlar kaldı ama sosyal medyada paylaşımlar yapmak ne kadar gerekli tartışılır bence olmasa da olur.
ben kullanmiyorum yapmacik insanlarla isim yok cunku
Kullanırım ama her anımı her halimi paylaşmam iletişim amaçlı kullanıyorum
şu an kullanmamak en iyisi
Garip değil knk bende kullanmıyorum eksikliği de hissetmiyorum şahsen
Gerçekten en güzeli sadece Whatsapp da durum yapıyorum sosyal medya bağımlılık yapar
Hiç değil ben de kullanmıyorum kafam rahat.
Banada garip geliyor evet
ben kullanmıyorum ya pek
Her halini paylaşanlar çok itici
Özellikle yediğini içtiğini paylaşanlar
Hayır, herkesin kendi tercihi.
Neden saçma olsun ki?
kullanıyorum ama pek bişey paylaşmam
Değil çünkü hiç umrumda değil ler
Degil bende kullanmiyorum pek.
Sana katılıyorum..
Çok haklısın..
Olmasa da olur