Soru tuhaf oldu biliyorum. Şimdi şöyle Corçlar iki modelden hangisi daha kullanışlı? Kendisine ilk defa kulaklık alacak birine hangisini tavsiye ederdin?

Soru tuhaf oldu biliyorum. Şimdi şöyle Corçlar iki modelden hangisi daha kullanışlı? Kendisine ilk defa kulaklık alacak birine hangisini tavsiye ederdin?

Bir tane kablosuz kulaklığım var. Önce suya düştü, sonra çamaşır makinasında montumla birlikte yıkandı, cam balkonu kapatırken bahçeye düştü, 1 haftada başına gelmeyen kalmadı ama hâlâ sağlam. 😄
O diğer kafaya takılanlar iyi değil ya çok kaba duruyor bence. Küçük olanlar candır
Ay okurken kahkaha attım ya sen dikkat o kulaklığa 😂
Nerede kullanacağına bağlı biraz. Kulak içi kulaklığın rahatlığı hiçbişeyde yok. Ayrıca kulağının içinde olduğu için ses daha kaliteli olur ayrıca dışarıya da ses gitmez. Kulak üstü de alınabilir ama kullanım kolaylığı, mobilite gibi özellikler kulak içi kulaklığını tercih etmemi söylüyor. Marka tavsiyesi istersen de eğer iphone kullanıyorsan zaten airpods mecbur ama onun haricinde samsung earbudslar güzeldir.
Cevap
8Cevap
Kulak içi daha iyi kafaya takılanlar çok hassas olmakla birlikte aşırı hızlı kırılıyorlar
Sadelik ve kolaylık istiyorsan birinci resimdeki kulaklık, müziğe daha fazla his veren bass müzik dinlemek istiyorsan ikinci resimdeki kulaklık.
Kulak içi titreşimi daha tiz ve içten iletirken, kulak üstü gerçek bir disko ambiyansı verir tam doygun ama uzaktan gibi gelen bir ses alırsınız.
Kulak içi olanların kullanımı bana daha rahat geliyor. Kaba olanı sevmiyorum.
Ben kulak içi seviyorum. Dışında olunca rahat edemiyorum saçlarımdan da zor oluyor.
Kulakiçi kulaklıklar daha rahat. Kulak üstünün de ses avantajı mevcut 😇
İkiside güzel gezerken ince kulaklık olabilir spor ya da uzun yolculuk yapacaksın büyük kulaklık kullanılır
Birisi kafaya birisi kulak içine takılıyor
Ay sağol be çok yardımcı oldun
rica ederimmm
Alttakini takınca kulağın volkan gibi sıcak oluyor
Kulak üstü profesyonel ev için diğeri dışarı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?