İnternet & Teknoloji MSN 😅 hatirlayan var mı ? SariGelin86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Heyecanla birnin online gelmesini beklemek ekrani titretmek 😅 ne zamanlardi…Simdiki Instagram, whatsappe bin ceker… MSN 😅 hatirlayan var mı ? Cevapla Instagram Soruları WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hatırlıyorum 0 0 Yorumla
berkol Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl mırc vardı ben bayan taklidi yapar milleti keklerdim ne günlerdi be 0 1 Yorumla SariGelin86 +1 yıl 🤦🏾♀️ Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok net hatırlıyorum, titreşim gönderme güzeldi be.BBM'in paid versiyonunu halen kullanıyorum. 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Gece gece böyle şeyler sorulur mu bak Gine geçmişe gittim 1 0 Yorumla
Hayalsesi28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bencede msn güzeldi. Bnde okul arkadaşlarımla konuşuyordum. 1 0 Yorumla
emirr26 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kocaman bi öpücük çıkartması vardı gönderince ekranda belirliyordu. Favorim😄 1 0 Yorumla
Yigit2223 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok iyiydi o titreme ekrana tiklatma online olması yok meşgul neler vardı 👩👩 0 0 Yorumla
cokuzunbirnick Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bana kimse yazmazdı la, ben de kimseyi titretmezdim :( 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 525 cevap paylaştı. Sorma en güzel yıllarımdı 0 0 Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Keske telefon uyumlusunu cikarsalar 0 0 Yorumla
Covid-_-19 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel zamanlardı titretince bilgisayar donardı 0 0 Yorumla
cirroooe Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Sana titreşim yollamak isterdim o zamanlar 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı. Ne zamanladı su balonu atsrdım hep 😂 0 0 Yorumla
Xxxxxxx1xxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl çok güzel zamanlardı 0 1 Yorumla s400hastasi +1 yıl Asfhhb çok guzelmis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hatırlıyorum
mırc vardı ben bayan taklidi yapar milleti keklerdim ne günlerdi be
🤦🏾♀️
Çok net hatırlıyorum, titreşim gönderme güzeldi be.
BBM'in paid versiyonunu halen kullanıyorum.
Gece gece böyle şeyler sorulur mu bak Gine geçmişe gittim
Bencede msn güzeldi.
Bnde okul arkadaşlarımla konuşuyordum.
Kocaman bi öpücük çıkartması vardı gönderince ekranda belirliyordu. Favorim😄
Çok iyiydi o titreme ekrana tiklatma online olması yok meşgul neler vardı 👩👩
Bana kimse yazmazdı la, ben de kimseyi titretmezdim :(
gözümden yaş pıt oldu aktı
Tabi ki ilk internet iletisimi
Vallahi billahi ya 😅😅
Messi, suarez, neymar?
sapıklık yapardım taylantlı kızlara
Sorma en güzel yıllarımdı