İnternet & Teknoloji Hiç MSN kullandınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yeni nesil bilmez.😏Esmer_qıss_1994 oturum açtı 😊 kimler hatırlıyor Hiç MSN kullandınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kullandım da çok az o zamanlar yaşım 12 sjssj 11 yıl önce falan 0 0 Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Buse_3434 ü unutmayalım :)Bu arada hala ufak bir ayar ile hala msn açıla biliyor :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Eski ortamı özledik ya msn i değil😊 o bahane Yorumla BaseCamp +1 yıl o ortamlar bir daha geri gelmez ki :(Ama o zamanlar ne mirc yazdırırlardı be iyi para kaldırmıştık :D :D Yorumla Soran +1 yıl o ne be 😁 Yorumla BaseCamp +1 yıl nasıl bilmezsin 90 ların ünlü sohbet programını sen :D :D Yorumla Soran +1 yıl Ohoo ben interneti 2008de keşfettim🤣 Yorumla BaseCamp +1 yıl hala kullananlar var bunu modası geçsede eskiler vazgeçemiyor :D :D Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mirc, MSN..Bizim dönemin WhatsApp'ları. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Titreşim gönderirdik biri mesaj attığında tilulu diye ses gelirdi😅 Yorumla XG10AV +1 yıl Animasyonlu GİF'ler vardı. Hangi sekmede olursak olalım, ekranımızı kaplayan, çoğu zaman bizi kanser eden. Güzel günlerdi. (: Yorumla Soran +1 yıl Ah ah..m.youtube.com/watch Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Msn nin ne olduğunu bile bilmiyorum sjsjd ayca_35 boyle bisey vardı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Chatlesme uygulaması ama çok güzeldi 😂 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 428 cevap paylaştı. Evet. Hele msn resmi ünlü bi kız vardı. Her erkek onla sevgili olmuştur haha. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayca 22 :) Yorumla çilingiroğlu-61 +1 yıl Aynen haha 😃 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yavrum ben msnin ticaretini yaptım İlk okulda sınıfa ben aldım 1 liraya 😂😂😂😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 eskiler başkaydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cam var mı?Benim cam arzalı ya (kapağı kapalı) göstermiyor sen aç istersen 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız MSN’i var mı sende Yorumla Soran +1 yıl Arka fonda tripkolic calardı😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece omuuuu Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Yılmazı meseneden silecesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Emolar 😔 Yorumla Oluştur +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=DvIlh4tb94o Yorumla Soran +1 yıl Bu daha iyi 😅m.youtube.com/watch Yorumla
otmeha Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ayça 22 ye selam olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Efsane o 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vaaayyy. arada Skype girer bakarım, alıyorum hesabini:) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hesap tarihe karıştı beee 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüh beeee Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Kullanmadım hayır 🙂🍀🗝️ 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl sessizkral nikimle oturum açardım hey gidi 😂 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Çok kullandım zamanında. 0 0 Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben biliyorum çok güzeldi hey gidi hey. 0 0 Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Kullanmaz olur muyum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu zamandan daha iyiydi Yorumla TuranTrk +1 yıl Tabiki iyiydi hatta şu an onun devamı sayılan skype hesabım bile var 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kullanan çok mu orayı Yorumla TuranTrk +1 yıl Msn kaa olamaz Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 456 cevap paylaştı. 1 kere kullanmıştım 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kullanmadım 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. 12 sene önce 0 0 Yorumla
Oğuz555 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Anilar depresti 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hatırlıyon mu ki Yorumla Oğuz555 +1 yıl Tabiki Yorumla Oğuz555 +1 yıl Ondan sonra skaypa dondu Yorumla Soran +1 yıl Ben 3 4 ay kullanıp faceye geçmiştim Yorumla Oğuz555 +1 yıl Msn den teyzemle konusuyorduk yurt dışındaydı Yorumla Oğuz555 +1 yıl Arkadaslarla görüntülü konuşuyor duk guxeldi ya Yorumla
olgunlukmu Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Yaşın kaç senin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 29 ? Yorumla olgunlukmu +1 yıl Yaşlı mısın yani Yorumla Soran +1 yıl Yok ne alaka Yorumla olgunlukmu +1 yıl Eskiler bilir dedin ya Yorumla Soran +1 yıl Eski dediysek ihtiyarlar degil yani😂 internetin eskileri Yorumla olgunlukmu +1 yıl Gelsen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kullandım da çok az o zamanlar yaşım 12 sjssj 11 yıl önce falan
Buse_3434 ü unutmayalım :)
Bu arada hala ufak bir ayar ile hala msn açıla biliyor :)
Eski ortamı özledik ya msn i değil😊 o bahane
o ortamlar bir daha geri gelmez ki :(
Ama o zamanlar ne mirc yazdırırlardı be iyi para kaldırmıştık :D :D
o ne be 😁
nasıl bilmezsin 90 ların ünlü sohbet programını sen :D :D
Ohoo ben interneti 2008de keşfettim🤣
hala kullananlar var bunu modası geçsede eskiler vazgeçemiyor :D :D
Mirc, MSN..
Bizim dönemin WhatsApp'ları.
Titreşim gönderirdik biri mesaj attığında tilulu diye ses gelirdi😅
Animasyonlu GİF'ler vardı. Hangi sekmede olursak olalım, ekranımızı kaplayan, çoğu zaman bizi kanser eden. Güzel günlerdi. (:
Ah ah..
m.youtube.com/watch
Msn nin ne olduğunu bile bilmiyorum sjsjd ayca_35 boyle bisey vardı
Chatlesme uygulaması ama çok güzeldi 😂
Evet. Hele msn resmi ünlü bi kız vardı. Her erkek onla sevgili olmuştur haha.
Ayca 22 :)
Aynen haha 😃
Yavrum ben msnin ticaretini yaptım
İlk okulda sınıfa ben aldım 1 liraya 😂😂😂😂
😂😂 eskiler başkaydı
Cam var mı?
Benim cam arzalı ya (kapağı kapalı) göstermiyor sen aç istersen 😂😂
Kız MSN’i var mı sende
Arka fonda tripkolic calardı😂
Sadece omuuuu
Yılmazı meseneden silecesin
Emolar 😔
https://www.youtube.com/watch?v=DvIlh4tb94o
Bu daha iyi 😅
m.youtube.com/watch
Ayça 22 ye selam olsun
Efsane o 😂
Vaaayyy. arada Skype girer bakarım, alıyorum hesabini:)
Hesap tarihe karıştı beee 😂
Tüh beeee
Kullanmadım hayır 🙂🍀🗝️
sessizkral nikimle oturum açardım hey gidi 😂
Çok kullandım zamanında.
Ben biliyorum çok güzeldi hey gidi hey.
Mazi aklıma geldi ne güzel günlerdi
Kullanmaz olur muyum
Bu zamandan daha iyiydi
Tabiki iyiydi hatta şu an onun devamı sayılan skype hesabım bile var 😂
Kullanan çok mu orayı
Msn kaa olamaz