Sabah sabah sizi zorlamayacak basit bir soruyla geldim, ben sayamadım çok varmış Allahım takip ediliyorum help me.

Sabah sabah sizi zorlamayacak basit bir soruyla geldim, ben sayamadım çok varmış Allahım takip ediliyorum help me.

Bir tane geldi biraz once sildim.
Ayni kalirdi
Seni takip etsemde aynı kalır diyorsun yani..
silmemin sebebi nickiydi ve profil resmi.
Neyi?
Soylemim. Istekli biri oldugu belliydi. Oyle profilleri ve animsatan nickleri reddediyorum genelde.
Neyden bahsettiğini anlamadım, ben takip etsem yine aynı mı kalır demiştim.
Hayir +1 olurdu
Sen neyden bahsediyordun, uykun mu geldi yoksa?)
Biraz. Bu saatlerde bir uyusukluk cokebiliyor. 🤦♀️
Fark ettim. Nasıl geçiyor günler? Sen şimdi sabah uyandığında pazar gününe mi uyanacaksın pazartesi mi?
Iyidir, sakin. Sizin?
Pazar oldu ve uyandigimda da pazar kalacak. Is gunu.
O zaman siz geriden geliyorsunuz anladım. İyiyim, bugün spora başladım hayırlısıyla. Sporu bitirip eve gidip uyurum sanırım.
Tebrikler :) ben de 2 gundur erteledim ama bugun yaptim biraz. Ne kadar sure yapiyorsunuz?
Haziran ayında başladım, yılbaşı gününe kadar yaptım. Ocak ayında hiç yapmadım, şimdi başladım tekrar. Bir aydır yapmıyordum hamlamışım resmen.
Oyle oluyor. Ilk gun yavas yapilirsa yine sonraki gunler cok rahatsiz etmiyor.
Evet, her zaman yaptığım kiloların yarısını yapıyorum şu an. Bu hafta adaptasyon süreci olarak geçer, ki zaten midem bulanmaya başladı.
Cok zorlamayin. Benim de oyle oluyordu zorladigimda.
Zorlayabildiğim kadar zorluyorum, eve gidince güzel bir uyku çekerim. Ama büyük ihtimalle eve gidince uyumayacağım, oyun takılırım film izlerim. Bide akşam yemeği hazırlamam lazım.
Sakatlanma filan olabiliyor baslarda ondan dedim.
Tabi efenim ısınarak yapıyorum, başıma bir iş gelirse kahvaltı sorularını kim soracak
:d guzelce bir yuruyup spora baslamak da guzel oluyor.
O hafif kalıyor, ben deri sarkması olmaması için ağırlık yapıyorum. Yoksa yürüyüş, koşu, bisiklet, doğa sporları ve yüzmek daha hoşuma gidiyor.
Rutin icin iyi. Sizin yaptiklariniz daha iyi ama. Ben de kosu denemistim ama zorladi. 1-2 ay surdu surmedi bile.
Koşu tabi yoruyor. Ben hayatımda en son çocukluğumda koşmuştum. Bu diyet sürecine ilk bisikletle başladım, sonra yürüyüş ve ardından koşu geldi. Fakat koşuyu mesela 3 dakika koşuyorum 3 dakika yürüyorum, 3 dakika koşuyorum 3 dakika yürüyorum, böyle 9-10 tekrar yapıyorum. Adayı bir kere turlamış oluyorum.
Ben de oyle yapiyordum ama zorladi. Eve gelince 15 dk uzanip anca nefesim duzeliyordu. 😐 Isterdim devam etmeyi ama olmadi. Belki ilerde cok iyi beslenip de guclenince.
Yazın bisiklet al, orada sahil kenarı ya da bisiklet sürmek için insanların park tarzı yerler vardır. Ben bisiklete ilk bindiğimde 1 km yolu zor gittim, sonra yavaş yavaş açıldım iki ay sonra her gün 35-40 km bisiklet sürdüm hiç durmadan. Bu sene daha iyi bisiklet alıp bisiklet turlarına katılmak istiyorum. Şehirde 10-20 kişilik gruplar toplanıyorlar şehiri geziyorlar rota oluşturuyorlar.
Bisikletim var ama sayili binmisimdir. Tek surmeyi sevmem. Bahar gelsin belki o zaman bir daha dusunurum
Tek sürmeyi sevmem diyorsun ama sürmek için birisini arıyor musun? Bahane üretme bu yaz bisiklet sür)
Uyumusum.
Evet evdekiler gelmiyor ben de baska seylere yoneliyorum. Aramiyorum o kadar bisikleti.
Bisiklet yerine ne tercih edilir ki?
Yuruyus de olur
Tek başına yürüyüş daha sıkıcı, bisiklette en azından geziyorsun.
Kaldirimda pek surulmuyor. Yol da panik ediyor. Ustune dusmuyorum o kadar.
Trafiğe açık alanda sürülmez zaten ama Amerikadaki o sahil yolları trafiğe kapalı alanlarda sürülmüyor mu
Sahillik bir bolgede degilim
Anladım o zaman sizin işiniz sıkıntı. Böyle alanlara uzaksınız sanırım
Evet. Belki bir gun katilma firsati bulurum farkli kosullarda.
Cok iyi bir spor.
Umarım inşallah..
Azminizi taktir ettim.
Hangi konuda
Kosuya baslamissiniz. Yazin da bisiklet surecektiniz. Istemek baska yapabilmek baska. Eyleme donusturulemiyor hep
Çok hoşuma gitti, keşke önceden başlasaydım. Şimdi yazın gelmesini bekliyorum, bisiklet alıp turlara katılsam ve yazı dolu dolu geçirsem mutlu olurum
Boyle devam :) 👍 dogru bir yoldasiniz. Pozitiflestiriyor bile bunlar insani. Ruha da bedene de yararli. Daha ne olsun
Evet, o size fotoğraf attığım gibi kalabalık ve trafiğe kapalı bir alanda sürüyorum. Etrafı nehirle kaplı, ormanlık ve yollar dümdüz. İnsanlar yürüyüşe, çocuklarıyla gezmeye, bisiklet, paten, kaykay sürmeye, voleybol oynamaya geliyorlar. Bende bisiklet sürüp insanların arasına kaynıyorum hemde başkalarıyla yarışıyorum. Yaşlı amcalar teyzeler, çocuklar gençler orada cıvıl cıvılken evde oturduğum günlere üzüldüm yalan yok.
Hayat aslinda guzel yasamasini bilene. Evde bos oturmak zaman kaybi. Aktif olmak gerekiyor.
Vallahi şu da bir gerçek, düzenli iş hayatım olsaydı genelde her gün çalışıyorum.. Belli tatil günlerim olsaydı işe gitmeyeceğimin rahatlığı olsaydı evde oturup play station oynayıp keyif yapardım.
Oyun da guzel ama bana zaman kaybi gibi geliyor daha verimli degerlendirmek varken. (Saatlerce oynanmasi)
Olabilir, hiç oturup oyun oynamanın keyfini yaşayamadığımdan içimde kalmış.
Güzel bir yazlık olacak, camlar yere kadar olacak, dışarıda yağmur yağacak, içeride cam kenarında ps oynayıp bi yandan da çayını yudumlayacaksın ah be.
Asil oyle havada cam kenarinda kitap okuyacaksin. Bu sene cok yapamadim asil buna ah be.
Ah be, dur önce evi bulalım sonra ne yapacağımıza karar veririz
Somine atesinin sesinde de okumak cok guzel bak. Ikisi yarisir.
Şömine ah be. Kestane çekti canım şimdi.
Benim de istahim artiyor
İştahını artırmanın yolu şömineymiş, çok masraflısın he.
Yok ya:d kestane
Kestane sevilmez mi ya, şimdi duygulanacağım. Olsa yerdik.
Oralarda bulunmuyor degil mi
Geçenlerde gördüm biraz aldım ama pahalıydı, at kestanesiymiş içinden bayağı çürük çıktı. Biraz iyi olanlarından yedim evde tavada pişirdim.
burada da ayni sekilde.
Turkiye dekiler bambaska
Aynen Türkiyedekiler bambaşka. Yılda bir kere sucuk getirtebilirsem getirtiyorum, haricinde onuda yemiyorum.
Sucuk da zararli. En iyisi diye sattiklari bile artiklardan ibaret
Harbiden yılbaşından önce bana Kayseri sucuğu getirdi birisi, sana en iyisinden aldım hakiki Kayseri sucuğu falan dedi vallahi yiyemedim. İçi bildiğin yağ dolu, tavaya bi koyuyorsun sucuk çok küçülüyor ve yağın içinde yüzüyor. Beğenmedim, acaba ben mi sucuktan anlamıyorum dedim Türkiyedeki müşteri yorumlarına baktım benden daha kötü yorumları var.
Hic biri iyi degil maalesef. Dogali yok
Ne yiyeceğiz her şey zararlı
Evet:/ sasip kaliyoruz
Amerikada Türkler çok fazla, gerçi ben Türk ürünü aramıyorum artık. Olsada olur olmasada.
Benim oldugum bolgede bir kac kere rastladim sadece.
Merkezi yerlerdelerdir.
Maddi sıkıntı çekiyor mu orada insanlar? Yoksa herkes yaşamdan ve maaşlardan memnun mu?
O kadar zorlanan gormedim. Illa ki ceken vardir. Gerci dilenciler de goruyorum ama evin yakinlarinda olmuyorlar.
Fiyatlar burada arttı pahalandı, orada durumlar nasıl ki
Buyuk degismeler gorulmuyor.
Ee Amerika.. Rafet el roman ne demiş, macera dolu Amerika.
Cok sade yasam. Turkiye daha macerali gorunuyor
Sen Amerikayı sevmiyorsun anlaşıldı
Degisiyor. Seviyorum aslinda ama sikici gelebiliyor.
Konuşmalarından anladığım kadarıyla Amerikaya ısınamadın; Türkiyeye özlem duyuyorsun
Turkiye de en yakinlarim. Onlara ozlem duruyorum. burada bir annem var. Cocukken geldim ve hala bazi yerlerde bocaliyorum.
Fark ettim konuşmalarından, içinde çok büyük özlem var. Ama böyle yaşanmaz kendine büyük eziyet edersin.
Hissettiriyorum demek. Aslinda belli etmem cok ama biraz akisina biraktim bu seferlik
Hissetmem için sen izin verdin yani, bak sen şu işe..
Ee tabii :d istesem belli etmem. Bazen icimi dokerim bazen dokmem. Baktim siz de anlatiyorsunuz ben de anlattim.
Bende pek anlatmayı sevmem genelde dinlerim ama anlatasım geldi bu sefer. Hissettiniz dimi neler anlattım neler
Evet. Ben de dinlerim ama konusmak da iyi gelebiliyor.
Her şeyi anlattım, daha ne anlatabilirim ki.
Hayir ben de dinleyen tarafim demek istedim.
İkimiz dinleyeceksek kim anlatacak hanımefendi
Tam anlamadiniz ya da anlatamadim. Neyse.
Yeni uyandım sersemim sanırım
Konustukca sohbet oluyor.
Bu sefer de siz :d
Bu soruyu cevaplarken de bendim
Uyuyakaldım yav yazarken, al işte nazara geldik. Sersemdim daha sersem oldum
Demek uyku var daha. Yatin isterseniz
Yine uyuyakaldım, dün spordan dolayı her yerim ağrıyor
Normal. O yuzden ilk baslarda hafif yapmak lazim. Bilirim o hissi
Güzel his ama keşke evde kalsam dinlensem, ah be hayat bize ameleliği buram buram hissettiriyorsun
Aynen
Aynen
Tesekkurler yine :)
Bugün teşekkürlere doyacağım, ne kibarsınız böyle ahah.
Genelde tesekkur ederim :) kibarliktan zarar gelmez.
Bu ince düşünceniz için teşekkür ediyorum
Rica ederim
Rica edişinize teşekkür ederim.
Ben de tesekkur edisinize ederim :d 100 civari mesaj olmus bu arada
Vay be, 100 mesaj için teşekkür ediyorum neler neler konuşmuşuz
Evet. Bu arada konudan bagimsiz hic kimseyi takip etmiyorsunuz. yok mu burdan bir kac arkadas olarak gordugunuz?
İki üç haftadır buradayım arkadaş olarak birini görmedim, hem mesaj kutumda kapalı zaten
Anladim. Kapali tutmak iyidir. Sapigi cok iki cinsin de.
Öyle mi diyorsun, hiç denk gelmedim. Fakat gizli üyelerin uçuk cevapları sitedeki sapıkların ne denli olduğunu gösteriyor
evet. Erkeklerin yine daha az mesaj aldigi da kesin.
Her tur insani var.
Boş ver onları, şimdi kahvaltı yapacağım ne yesem..
Lor peynirli omlet mi yoksa haşlama yumurta mı?)
lor peynirli olsun. Bence kasarli daha guzel ama.
Şimdi lor peynirli yapıp üzerine biraz kaşar rendeleyeceğim, sende buyur ama ekmek yok
bosverin ekmegi. yumurta yiyince kraker yiyorum yaninda tadini bastirsin diye. Tadi rahatsiz etmiyorsa ekmeksiz yiyin daha iyi.
Afiyet olsun
Ben yumurtayı seviyorum, geçen gün yeşil soğanlı omlet yaptım resmen parmaklarını yersin bak
sanmam🤭yesil sogan yemiyorum.
benim istahsizligim istah kapatir :d
Geçen gün benim iştahsızlığım iştahınızı açar demiştin))
Aa oyle mi demisim? Karistirdim herhalde demek istedigim istah kapatir olacakti :d
Dediniz dediniz dün gibi hatırlıyorum, dün demiştiniz)) Ki cidden iştahım kapanırdı, mesela siz karşımda yemeseniz bende yemezdim.
Yanlis demisim 😬arada bir karistirdigim oluyor.
Siz karıştırınca benimde iştahım bir açılıyor bir kapanıyor, mesela dün çok yedim, bugün bi iştahsızlık var. Yarın ne olacağım meçhul)
Asagi kadar iniyorum her mesajda. Soru soracak misiniz
Sormayacağım bugün, siz sorun değişiklik olsun
Az ve oz yemek lazim. Bu sekilde gidin. Habire yemek iyi degil. Aclik da kotu degil. Gerekirse acliktan karin da guruldasin. Vucut saatlerce bos kalinca derin temizlik yapiyor.
Ben de sormayacagim. Genelde de cok sormam zaten.
Aklima bir sey gelirse sorarim belki.
Aynı babaannem gibi konuştunuz. Oğlum çok yeme az ve öz ye, bak ben sabah iki lokma akşam iki lokma yiyorum yetiyor diyordu. Yaşınızdan olgun olduğunuzu biliyordum ama bu kadar değil))
Dogrular bunlar :) Her seyin azi makbul. Ve sadeligi.
Tatlıyla aranız nasıl?
Iyi maalesef🤭seviyorum. Ama abartmiyorum.
Sizin?
Çok iyi, şu an kahvaltı yaptım gözüme evdeki tatlılar takılıyor ama yememeliyim diyetteyim. Ama aklım hala onlarda))
Evde tatli bulundurmamak en iyisi.
Akli celer onlar.
Hemde nasıl çeliyor. Geçen sene tatlı krizlerimi önlemek için şekersiz protein muffin yiyordum, içinde beyaz un olmuyor ve protein değeri yüksek. Bazende muz ve yulaftan kendime brownie yapıyordum.
Canimi cektiriyorsunuz. 😬Ben de yarin kahvaltida krep yapabilirim.
Krep güzel olur, bide üstüne syrup döküyorlar. Krep burada meşhur bide maslenitsa günleri başladığında ilkbaharın gelişini kutluyorlar ve krep günü ilan ediliyor. Bir hafta sürüyor hatta Nutellaların ambalajlarında bile krep resimleri Maslenitsa günleri başladı yazar. Fuarlar seminerler açılıyor millet krep yapıp satıyor. Az kaldı 11-17 Mart arasında olacak, fuara gidip krep yiyeceğim. Kremalı, sade, çikolatalı, etli, balıklı bir sürü çeşit yapıyorlar.
Et ve balikli kulaga hic iyi gelmiyor.
burada da kahvaltida maple syrup dokuyorlar. Ben azcik bal dokuyorum.
O festivalde de iyice kilo kalori alinirmis:)
Balıklı börekler çok meşhur ve tadları çok güzel oluyor, anneannem yapardı her gittiğimde ama yaşlandı artık. Kilo almayız, sen dolar kazanıyorsun atla Rusyaya gel. Moskovada kızıl meydanda gez, güzel etkinlikler oluyor:
Ben az calisiyorum. Harcligimi cikariyorum desek daha dogru olur. Rusya ya gelmem cok zor :) Donarim aninda orada.
Oranın azı buranın çoğu oluyor, dolar burada değerli. Şu an 1 dolar 90 Rus rublesi yapıyor.
90 rubleye ne alabilirim dersen, dört Rus ekmeği alabilirsin, iki litre benzin alabilirsin, üç litre su, bir tane milka bademli çukulata..
Iyiymis. Ama o havasi yeter insani vazgecirmeye
Havası evet kötü, kışın hep gri hava kapalı.. Güneşi görenler sokağa atıyor kendini öyle diyeyim. Neyseki son soğuklar şu an. Bugün hava -25.. Yavaş yavaş ısınmaya başlar nisana doğru
Yine de soguk alisik olmayana. Siz tabii yillardir ordasiniz, etkilemez.
Ruscaniz turkceniz gibi mi bu arada? Esit duzeyde mi hakimsiniz ikisine de
Rusçam iyi, herkesle diyaloğa girebilirim hiç bir sıkıntı yaşamam. Sizin İngilizceniz nasıl?
Benim Turkcem kadar olmasa da cogunlugu anliyorum ve sikinti cekmiyorum.
Ne yani şimdi bana krep mi yapacaksın onu diyorsun?)
O nerden cikti :d Ayrica su yeme isini bir hatirlamayin. ac kalin iyidir 👍🏼
İnanır mısın daha demin 4 yumurtalı lor peynirli omlet yedim ve oolong çayı içtim. Hala aç hissediyorum, azıcık işlerim var onları halledip spor salonuna geçecem. Sonra iş yerine gidecem, krepi şimdiden hazır et))
🥞hazir.
Sade mi?
ustunde cilek ve muz var, azcik da bal
Haydaa yine kilo aldıracaksınız bana
Gercek degil sonucta :d
Bu arada her mesajda assagi iniyorum. Siz de oyle mi? onceden ne guzel tiklayinca aciliyordu.
Bende tıklayınca açılıyor hemen.
bilgisayara gectim yine ayni.
Bekleyin zekamı geliştirip dehşet bir soru soracağım
Nasil bir soru?
Soru bulamıyorum, bi el uzatsanız halletsek.
Ben de bulamiyorum iste boyle
Soru soramadım kaldı öyle, işim çıkmıştı
Cevap
5Cevap
takipçilerim otamatik kabul ediliyor
Bilmiyorum gunluk ortalama 3, 4 takip aliyorum.
Kabul etme tamam mı
Kendi capimda takiliyorum.
Etmiyorum.
Aferin uslu kız ol.
İyi insan olalim da gerisi teferruat.
Aynen öyle reis
40 bini geçerdi. Genelde rica etmeden takip atan kadınları engelliyorum
Sen adamın dibi bir geysin.
Benim sayfa gizli değil. Takip eden ediyor zaten sjsjjs
Tanimadiklarimi aninda reddediyorum. İnsanlar neden biriktiriyor bu takip isteklerini anlamıyorum
Ediyom zaten sende havanda çatla da patla😏🪚
Ooo kralım günaydın.
Senin takip isteğini kabul etmedim prensip gereği.
Haydaa, seni kendime halatla bağladım hadi iyisin.
YouTube Burhan Altıntop aman pırt yaz çıkar
Zoortt
Profil acık o yüzden isteğen takibe alıyor.
Takip etmeyeceğim
Ahh be çok üzüldüm
Şimdikinden bir 30 fazla falan
Önemli değil
Profilim gizli değil mesaj kutum kapalı.
İyi
Okadar cok varki zaman etmez saymaya
Dur sayıyorum hemen hahah
Pek bişey olmazdu sanırım
Şu an hiç yok :))
Takip ettim.
34 kral
Kral sana her yer 34.
Birayı bırak.
1 milyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar