5 maddeyi bilmeyenler için şuraya sırasıyla yazıyorum.
Anayasanın ilk dört maddesinin değişmezliği,
Madde 66’da yer alan Türklüğün Anayasa’dan çıkarılma girişiminin karşısında set kurulması,
13 milyon sığınmacının gönderilmesi,
Ekonomik krizin temel sebepleri olan faiz, enflasyon, sonuç sarmalından kurtulması,
"Terör örgütleri" ve onların siyasi yapıları ile arasına mesafe konulması.
Zaten millet ittifakına oy verdim ve yine veririm
Hayır, vermem
İşte bu şekilde oy veririm
Zaman gösterir ne olacağını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Millet ittifakin da o sözleri tutabilecek bir babayigit yok.
Basta CHP zaten HDP lilesti. Insanlarin bir türlü anlayamadigi şey bu.
Mustafa Kemal Atatürk' CHP si yok.
Kemal Kılıçdaroğlunun CHP'si var.
Yıllar önce İsmet İnönün'ün yaptigini Şu an Kemal Kilicdaroğlu yapiyor.
Abicim nerden biliyorsunuz bir deneyin görün madem tövbe tövbe.
Görüyoruz okuyoruz dinliyoruz.
Iskembeden sallamiyorum ki ben.
Görüyorsun okuyorsun tamam ne güzel ama denemeden bilemezsiniz işte. Şu zihniyet yüzünden kaybediyor bu ülke işte.
Kardes ben zaten Ak parti secmeniyim. Benim istedigim en azindan milli konular da dıs politika da milli bir muhalefet olsun istiyorum. Ama bizdeki muhalefet özellikle CHP ve HDP ikilisi tam bir bati kuklasi gibi davraniyorlar. HDP li siyasiler kukla degil masa zaten de. Hatta isbirlikcileri batinin.
Adamlar agziyla soyluyor zaten. Neden deneyim ki.
Sana sadece bir örnek verecegim.
Suriye de oluşan bosluktan dolayi oraya PKK yerlestimi. Üstüne üstlük ABD PKK ya binlerce silah yardimi yaptimi.
Bizim askerlerimiz Sinirimiz daki DAEŞ ve PKK lilari sinirimizdan uzak tutmak orada ABD gudumlu bir PKK kanton bolgesini ayrica yeni göc dalgasini engellemek icin Suriye ye girdimi. Girdi degilmi.
Peki tüm bu yasananlara rağmen bu tehlike hala varken. CHP ve HDP ne yapti. Suriye tezkeresine birlikte hayir oyu verdiler.
Ne isimiz var Suriye de diyorlar.
Hadi HDP PKK nin siyasi ayagi ulkemizi bolmek istiyor. Peki CHP ye ne oluyor.
Iste orada Kemal Kilicdaroglunun geldi geleli CHP yi HDP ye dönüstürmesinin etkileri ortaya cikiyor.
Bir cok diş politika konusun da elin gavuru ile is tutan bir muhalefete ve liderlerine ben ve bu halkin cogunlugu oy vermez veremez.
Bunun hem cok agir ekonomik hemde askeri sonuclari olur. Bölünme tehlikesi Şu an ki CHP yonetimi sayesinde daha da buyuyordu. Cok sukur ki secimi tekrar Cumhur ittifaki kazandi da HDP ve PKK lilarin umutlari kirildi bir kez daha.
Bir de Fetöcülere destekleri var. Topa bu sefer İYİ parti de giriyor. KHK lilari cikarip gorevlerine iade edecegiz diyorlar.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!