Aranızda devletten zam beklentisi ile oy kullanan var mı?

Burada ve bazı yerlerde görüyorum devlet %80 zam yapacak yok memur maaşları 20.000 ile 30.000 arasında değişecek diye sorular görüyorum yorumlar görüyorum siz Bu paralara inanıp mevcut hükümete oy verecek misiniz?

Eğer aranızda sırf bu yüzden oy verecek olan varsa kendisini düşünmemesine tüm halkı düşünmesini tavsiye ediyorum zaten Siz 30.000 TL alsanız da mevcut hükümet devam ederse bunun 25.000 TL'sini harcamak durumunda kalacaksınız �stanbul'da yaşayan bir kişi 30.000 TL'nin 30.000 tl'sinde kiraya verme durumunda kalabilir şimdi 5.000 TL'ye oturduğunuz evlere seçimden yaklaşık 1-2 ay sonra 10-15.000'ye oturmak zorunda kalabilirsiniz.

O yüzden sizden ricam herkes aklını başına alsın çoluğunuzu çocuğunuzu düşünün.
Yarın 20-30 bin TL memur maaşı yapan devlet 15-20 bin TL asgari ücret yapmasını da bilir.

Herkes aklını başına toplasın ve yarın oylarınızı ona göre verin.

Ve son olarak şunu söylemek istiyorum ki mevcut hükumetin oy sandığını bekleyen arkadaşlar lütfen muhalefetin adamlarını çıkartıp da gelmeyen kişilere AKP adına oy basmayın lütfen bu kul hakkıdır yapmayın ileride bunun hakkını ödeyemezsiniz bunun altından kalkamazsınız çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar
Güncellemeler
+1 yıl