İnternet & Teknoloji Takip istekleriniz ve takipçileriniz ne kadar? secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Takip istekleriniz ve takipçileriniz kaç tane? Benim takipçim 372 istekler 650. Takip istekleriniz ve takipçileriniz ne kadar? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 165 takipçim var zaten kızların takipçisi çok olur 0 0 Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl işletme hesabı sayılıyor mu? 😅 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Sayılsın bakalım. 😁 Yorumla 26042022 +1 yıl tamam bakalım :) Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Şuraya takip atmaniz için instagramımı bırakıyorum sorusu olmuş. Fazla takipçim yok eş, dost akraba o kadar 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Ne alaka öyle olsaydı kullanıcı adını atardım. Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl İsteyen şimdi bulamaz değil mi 😂 Yorumla
TurritopsisDohrnii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Az gereksiz ve insanların beğenisini ihtiyacım yok. Neden ksdeyim insanları trollemek için neden zamanımı harcıyorum doğru bir soru 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Benim belli o kadar çok gelmiyor gelirse duruma göre kabul ederim 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 457 cevap paylaştı. Takipcim 5 tane. Ama takip isteklerini saymadim. Hic bakmiyorum cunku 🤓😎🙃 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sosyal medya hesabım yok, ilgilenmiyorum da.. Boş mevzular.. 0 0 Yorumla
Kara_Karga Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 56% +1 yıl Tamam sürüyü peşine takmışsın havanda attın 0 0 Yorumla
Serhat0202 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl 733 takipçim var istekleri sildiğimden dolayı istek yok 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Benim Eski Hesabım Vardı Çalındı İnstagram Yedek Hesabımı Kendi Hesabım Yaptım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eskiden takipleşmek çok kolaydı, merak ediyorum neden takip isteklerini artık umursamıyor çoğu kadın? 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl istek yok çünkü otomatik takipçi oluyor..14 bin civarında.. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Kullanmıyorum. En son dondurduğumda 400 idiO zamana kadar da en çok istek 110 tane olmuştu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 23o takipçim var 0 takip isteği. yılda 1 -2 kişi falan takip eder 0 0 Yorumla
kürşat3535 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl hoho 1 tane takipcim var benim sitenin en hizli aşik olan kizi 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir pembeliyle kıyaslanamayacak kadar azm 1 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Kıyas yapmıyorum zaten sadece sordum. Yorumla aerolite +1 yıl 9 yılda 353 takipçi var. Ama 450 civarı da engelli üye. Çok ta sevilen bir üye değilim. Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İstek yok ama 103k takipçim var 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl İnfluencer mısın? Yorumla Ruhunpenceresinden +1 yıl Hayır değilim Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Seni kim niye takip ediyor tam olarak 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Bunu onlara sor Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Memenden dolayı olabilir ahaha Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. 0 tane. Gelir gelmez iptal ediyorum hep 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 138 takipçi / 136 takip edilen 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl istekler 1000 i aşkın şekerim Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sosyal medya kullanmıyorum. 0 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Sadece Facebook ve insgram onlarda sadece gündemi takip ediyorum. Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Takipçi sayım 40, istekler 205 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ucuz malın alıcısı çok oluyormuş 0 1 Yorumla secilsimsek +1 yıl Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. olabilir şekil şukul mü yapıyon şimdi 0 8 Yorumla secilsimsek +1 yıl Ne alaka sadece kendimdende bahsettim bu kadar Yorumla uzaylı_tony +1 yıl sen niye kimseyi takip etmiyosun Yorumla secilsimsek +1 yıl Canım istemiyor. Yorumla uzaylı_tony +1 yıl instada sayfalara felan takip etmeyince önüne habire kendi fotoların çıkmıyormu yani merak ettim sadece keşfettemi geziniyon Yorumla secilsimsek +1 yıl Evet bazen kendi fotoğrafıma bakıyorum bazen keşfetteyim Yorumla uzaylı_tony +1 yıl e peki bende bakabilirmiyim merak ettim :D Yorumla secilsimsek +1 yıl Bak Yorumla uzaylı_tony +1 yıl takip atmam lazım kabul etmessen? Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. SıfırHepsini kabul ettim 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. kız olsaydım senden fazla olurdu 0 0 Yorumla
emrebdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 650 adet sırtlan 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Ahaha😂😂 bense sırtlanlar arasında aslanım. 😎 Yorumla emrebdeniz +1 yıl https://youtu.be/a5V6gdu5ih8 Yorumla
brl67 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Hiç tanıdığın falan da mı yok 0 3 Yorumla secilsimsek +1 yıl İstediğimde kabul ederim Yorumla brl67 +1 yıl Onu demiyorum kimseyi takip etmiyosun ya Yorumla secilsimsek +1 yıl Hı kişisel tercih diyebilirim takip etmeme layık biri yok. Aile üyelerini ve 1,2 arkadaşımla başka hesaptan takipleşiyorum o da 7 kişiydi galiba takipçim ve takip ettiğim. Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. 8 bin. 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 891 cevap paylaştı. Sayıların önemi yok 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Bencede sadece 1 soru. Yorumla mrfatbee +1 yıl 👍👍☺ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
165 takipçim var zaten kızların takipçisi çok olur
işletme hesabı sayılıyor mu? 😅
Sayılsın bakalım. 😁
tamam bakalım :)
Şuraya takip atmaniz için instagramımı bırakıyorum sorusu olmuş.
Fazla takipçim yok eş, dost akraba o kadar
Ne alaka öyle olsaydı kullanıcı adını atardım.
İsteyen şimdi bulamaz değil mi 😂
149 takipçi 80 bekleyen
Az gereksiz ve insanların beğenisini ihtiyacım yok. Neden ksdeyim insanları trollemek için neden zamanımı harcıyorum doğru bir soru
Benim belli o kadar çok gelmiyor gelirse duruma göre kabul ederim
Takipcim 5 tane. Ama takip isteklerini saymadim. Hic bakmiyorum cunku 🤓😎🙃
Sosyal medya hesabım yok, ilgilenmiyorum da.. Boş mevzular..
Tamam sürüyü peşine takmışsın havanda attın
733 takipçim var istekleri sildiğimden dolayı istek yok
Benim Eski Hesabım Vardı Çalındı İnstagram Yedek Hesabımı Kendi Hesabım Yaptım
Eskiden takipleşmek çok kolaydı, merak ediyorum neden takip isteklerini artık umursamıyor çoğu kadın?
istek yok çünkü otomatik takipçi oluyor..
14 bin civarında..
Kullanmıyorum. En son dondurduğumda 400 idi
O zamana kadar da en çok istek 110 tane olmuştu
23o takipçim var 0 takip isteği. yılda 1 -2 kişi falan takip eder
hoho 1 tane takipcim var benim sitenin en hizli aşik olan kizi
Bir pembeliyle kıyaslanamayacak kadar azm
Kıyas yapmıyorum zaten sadece sordum.
9 yılda 353 takipçi var. Ama 450 civarı da engelli üye.
Çok ta sevilen bir üye değilim.
İstek yok ama 103k takipçim var
İnfluencer mısın?
Hayır değilim
Seni kim niye takip ediyor tam olarak
Bunu onlara sor
Memenden dolayı olabilir ahaha
İnstagram kullanmıyorum
0 tane. Gelir gelmez iptal ediyorum hep
sitede istekler 50 takipçi 159
138 takipçi / 136 takip edilen
istekler 1000 i aşkın şekerim
Çok önemli bir durum mu
Sosyal medya kullanmıyorum.
Sadece Facebook ve insgram onlarda sadece gündemi takip ediyorum.
İnstagramım yok ama burada çok. 😎
Takipçin olarak çok şanslıyım 😂
3000takipco 20 istek
Atan var ama kabul etmiyorum
Takipçi sayım 40, istekler 205
Bin küsür takipçim var
70 takipçi, 0 istek.
Genelde takip edilen kişiyim 😉👍
Oha. 57 takipçi 0 istek
Ucuz malın alıcısı çok oluyormuş
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
olabilir şekil şukul mü yapıyon şimdi
Ne alaka sadece kendimdende bahsettim bu kadar
sen niye kimseyi takip etmiyosun
Canım istemiyor.
instada sayfalara felan takip etmeyince önüne habire kendi fotoların çıkmıyormu yani merak ettim sadece keşfettemi geziniyon
Evet bazen kendi fotoğrafıma bakıyorum bazen keşfetteyim
e peki bende bakabilirmiyim merak ettim :D
Bak
takip atmam lazım kabul etmessen?
Sıfır
Hepsini kabul ettim
kız olsaydım senden fazla olurdu
650 adet sırtlan
Ahaha😂😂 bense sırtlanlar arasında aslanım. 😎
https://youtu.be/a5V6gdu5ih8
Hiç tanıdığın falan da mı yok
İstediğimde kabul ederim
Onu demiyorum kimseyi takip etmiyosun ya
Hı kişisel tercih diyebilirim takip etmeme layık biri yok. Aile üyelerini ve 1,2 arkadaşımla başka hesaptan takipleşiyorum o da 7 kişiydi galiba takipçim ve takip ettiğim.
600 takipçi 94 istek.
Yeni üye oldum
0 istek
Takipçi 33 istek 136
Ben hepsini sildim
30 kişi
İstek yok, makul seviyede takip var
Yok benim
Var işte 3 5 bişey
25 takipçi 0 istek
8 bin.
Sayıların önemi yok