Annem yaşında kadın, neden, orada, o uygulamada ki?
Alay etmeleri yanlış tabi. Saygısızlık ama, annem yaşında biri , öyle yerlerde gezmesin ya.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle bi kac kisi toplanip canli yayin yapanlari anlamiyorum valla kendi aranizda neden göruntulu konusmuyolarki ve ayrica yorumlara da cogu cevap vermiyor yani anlami ne kaldi anlamiyom valla
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
kadının da tipinden sağlıklı olduğu görünmüyor tipe bak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Yorumlar korkunc sizi kapali bir odaya hapsedip aslani terbiye eder gibi terbiye etmek lazim kesinlikle destekliyorum hatta yasaklanmali bile bu insanlar adami totaliter hale getirir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Denetlenebilir
Kimse kendini rezil etmeyecek o zaman Allah akil fikir vermiş
Aklı yerinde değil ki bunadıkça aklını kaybetmiş kadın hiçbir şeyi anlamıyor..
o 4 kişinin kendi anneleriyle birilerinin iyi bir eşy geçmesi dileği ile... z kuşağının geneli berbat durumda ama suç onları büyütenlerde
Z kuşağı da değil ki dalga geçenlerden biri 34 yaşında
Annem yaşında kadın, neden, orada, o uygulamada ki?
Alay etmeleri yanlış tabi. Saygısızlık ama, annem yaşında biri , öyle yerlerde gezmesin ya.
Böyle bi kac kisi toplanip canli yayin yapanlari anlamiyorum valla kendi aranizda neden göruntulu konusmuyolarki ve ayrica yorumlara da cogu cevap vermiyor yani anlami ne kaldi anlamiyom valla
Günaydın hayırlı sabahlar nasılsın çıkarmışsın b ni yazamadım bişey söyleyecektim
Ayrıca o teyze gibi degil senin gibi güzel seksi kızlar olmalı gözleri güzel
Tiktok tango vs ticari amaç güderek canlı yayın açılan tüm platformlar kapatılmalı
Denetlenme önce kişilerin akıl sağlıklarıyla olmalı. Çocuk, yaşlı ve yetişkin demeden. Tamamen sıyrattı bu toplum çünkü.
kadının da tipinden sağlıklı olduğu görünmüyor tipe bak
Yorumlar korkunc sizi kapali bir odaya hapsedip aslani terbiye eder gibi terbiye etmek lazim kesinlikle destekliyorum hatta yasaklanmali bile bu insanlar adami totaliter hale getirir
Kara para aklama yönünden bütün yayın platformlatı denetlemesi gerek
kadında dalga gectirmesin akıl var mantık var
4 kisiyi kendisi eklemis
O teyzenin ne işi var orada demi senin gibi güzeller varken
Kadının aklı yerinde olsa anlar zaten. Adam evi su basti makineyle süpürcem diyor kadın aynen öyle yap gider diyor🤦🏻♀️
Kıyamet alameti bunlar
oda kendini bu pozisyona düşürmesin
kökten fişini çekelim mi
kablonun?
05353159978 merve😂😂
Milletin numarasini niye buraya yaziyosun
Yazık ya volla