Güncellemeler
+1 yıl
Mesela buna çok fena küfür ettim. Böyle şeylere sövüyorum genelde.
x.com/AvAliDvrmAn/status/1753807036960121171?s=20
Ya bu benim. Ben evde arkadaşlarımlayken gündemle siyasetle ilgili konular karşısında çok sinir oluyorum ve küfürlü konuşuyorum. Mesela kaçakların sebep olduğu cinayet şiddet olayları ya da cemaat tarikat olayları ya da sokak röportajında asgari ücret alıyorum ama İstanbul'da kiramı ödüyorum. Halk nankör falan gibi beyinsizce konuşanları twitterda falan alıntılayıp küfürlü tivit atıyorum. İnstagramda da bunlara küfürlü yorum yapıyorum ya da hikayemde bu şekilde paylaşıyorum. Tanışmak için eklediğiniz kızın böyle küfürlü konuşup paylaşım yapmasına kötü gözle bakar mısınız ya da algılar mısınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sadece bunlar için öfkelenip küfür edecekse öper başıma koyarım daha ne istiyim Allah bereket versin.
Bence bazı kurtların dolduruşuna gelmiş kendi zihinleriyle düşünemeyen haberlerle yönlendirilen bir grup zavallılar.
Haberlerin manipülatif olduklarının ve haber ağırlığının nasıl ve kim tarafından öne çıkarıldıklarından bi haberler acıyorum
Şimdi sosyal medyada bir algoritma var doğru. Ben akpli değilsem cemaatçi tarikatçı değilsem bana gelen algoritma farklıdır. Akpli, cemaatçi tarikatçı isem bana gelen algoritma farklı olur. Ama bu, bu ülkede bunların olmadığını göstermez. Bak mesela Twitter'a bir girdim karşıma çıkan tiwit bu. Ben buna nasıl sövmeyeyim?
kurgu yapılmadığını nerden biliyorsun. bak laik bir adamım ama önüne çıkan her şeyi doğru kabul etmemek lazım
Valla onların vaazları da var internette
Kendim gibi birini buldum derim