Samsung akıllı telefon kullanan arkadaşlar Samsung Members uygulamasını kullanıyor musunuz bu uygulama hakkında düşünceleriniz nedir faydalı buluyor musunuz ben kullanıyorum çok beğendim özellikle kullandığınız akıllı telefonun çalışan çalışmayan bölümleri var mı bunları test etmek Galaxy watch akıllı saat içinde geçerli faydalı 😊 tavsiye ederim 😉👍🏻
Samsung members kullanıyor musunuz kimleriniz kullanıyor?
Kesinlikle öyle uygulama o kadar akıllı ki cihazımın bataryası zayıf olduğunu hemen anladı 😅 senin S10 da test ettiğin zaman batarya sağlığı ne durumda gösteriyor
Sana Bir şey Söyleyim mi Samsung çok kaliteli bir marka da tek sorunu hep Batarya oluyor 😅S21 serisine kadar batarya performansı sorunu vardı bunu gittikçe düşürdüler tabi S10+ plus pili güzel gider örnek Batarya da Zirve patron Huawei
Samsung Members Samsung un kendi uygulaması Yeni gelen telefonlar hakkında haber bilgiler kısacası Samsung un teknolojik aletlerini haber eden uygulama en güzel yani cihazını test ediyor sun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefon sağlığını izlemek ve önemli bilgiler için muhteşem bir uygulama.
Kesinlikle öyle uygulama o kadar akıllı ki cihazımın bataryası zayıf olduğunu hemen anladı 😅 senin S10 da test ettiğin zaman batarya sağlığı ne durumda gösteriyor
Normal o da 😅
Hiç değişti mi S10 nun bataryası
Sana Bir şey Söyleyim mi Samsung çok kaliteli bir marka da tek sorunu hep Batarya oluyor 😅S21 serisine kadar batarya performansı sorunu vardı bunu gittikçe düşürdüler tabi S10+ plus pili güzel gider örnek Batarya da Zirve patron Huawei
Değişmedi henüz çünkü yormadım 😅
Huawei de Samsung kadar değil emin ol 😉 Samsung yeter ki istesin kralını üretiyor 🙌🏻
Hayır be o ne öyle
Samsung Members Samsung un kendi uygulaması Yeni gelen telefonlar hakkında haber bilgiler kısacası Samsung un teknolojik aletlerini haber eden uygulama en güzel yani cihazını test ediyor sun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!