Memnun musunuz?
Çok severek kullanmıştım s 3 ü, 🤣
şu an a serisinden kullanıyorum. Ama s serisine tekrar geçmek istiyorum.
Memnun musunuz?
Çok severek kullanmıştım s 3 ü, 🤣
şu an a serisinden kullanıyorum. Ama s serisine tekrar geçmek istiyorum.
Samsung'un temel 3 serisi var. S, A VE M.
S serisi en performanslı ve kaliteli, fiyatı da yüksek seri.
A serisi tam bir fiyat performans serisi
M serisi ise herkesin kaliteli telefon kullanabilmesi için en uygun fiyatlı seri.
Eğer daha fazla özellik vs. istiyorsan ve bütçen de uygunsa S olabilir ama en verimli yani hem uygun hem performaslı seri şu anda kullandığın 😀
Ben uzun yıldır S serisi kullanıyorum A serisi hiç kullanmadım Önceki telefonum Galaxy S10 di 3 Yıl kullandım çok memnun kaldım şunu Söyleyim eski telefon olsa bile günümüz de bile hala çok güçlü çok kaliteli şu an Galaxy S23 Fe Kullanıyorum A serileri güzel fakat S serisi kadar keyif vermez A serisi Batarya olarak daha iyi sadece
Cevap
4Cevap
Bence sana tek tavsiyem mi nin ultra serileri mukemel her anlamda mi ultra serisi al bak yıllarca keyfine
Samsung ta artık Nokia lar gibi veya başka zamanı geçmiş telefonlar gibi eskide kaldı bence sen benim dedigimi yap bir ömür dua et bana sonra
RC ederim mi telefonlar şu anda ayıfon karı bile geçti her özelliği ve kullanım kolaylığı ile benim mesela 13 yılda 3 üncü mi telefonum mi t 8 vardı 4 yıl kullandım sonra mı t 10 aldım 5 yıl kullandım 1 yildirsa 13 Ultra var hatta yakın zamana 15 e geçmeyi düşünüyorum 😉
Samsung s 24 kullanıyorum yıllardır s7 edge kullandım
Çok memnunum
Kötü diyenler ospu çocuğudur
S22 kullaniyorum. Baya iyi.
24+ var memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?