Samsung un 2023 ekim ayın da piyasaya sunduğu Galaxy S23 Fe hakkında düşünceleriniz nedir Almaya değer mi nasıl akıllı telefon sizce bildiğiniz üzere Samsung un Fe modelleri uygun fiyata Üst segment Amiral gemisi akıllı telefon sunmak özelliği normal modellere göre Biraz kırpılmış oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Samsung Galaxy S23 Fe güncel fiyatı 23 bin 799 TL (29 Ocak 2024)
Sen de umarım istediğine kavuşursun 😉 henüz değil bakıyorum fiyatlarına sadece 😅 şu fiyata bak hiç böyle akıllı telefon fiyatı mi olur en düşüğü bile 6 Bin TL den başlıyor ekonomi nin geldiği duruma bak
Yoo ben S10 Kullanıyorum 😅 o fiyata evet düzgün model yok maalesef Samsung un giriş seviyesi A04S var ki ondan fazla beklentin olmasın Pls ekran 4 GB RAM geniş açı kamera ois falan yok maalesef
iPhone da kaliteli ama ben Hep Android kullandım Android e alışık biri olduğumdan android tercih ederim yine 😅😊 şu an Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum çok memnunum Maşallah gerek işlemci gerekse kamera yazılım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kullanıp memnun olan çok Samsung’tan. Merak ediyorum cidden nasip olursa bir sonraki telefonum da deneyimlemek istiyorum
Fiyat performans kullanışlılık yönünden xiaomi diyorum ben... En son modellerini boş ver mi 11 ultra hepsini bozar o telefonların
Fiyatı nedir? S21 Fe kullanmıştım bende. İPhone dan sonra oyuncak gibi geliyor.
şu an ki güncel fiyatı 23 bin 799 TL (Tarih 29 ocak 2024) bu fiyata düz S22 de var S23 biraz daha yüksek tabi oda 33 bin TL nerdeyse
Zaten elle tutulur telefonlar o fiyat. S23 daha günceldir. Bence S23 Fe alabilirsin. S23 düz modeline yönelirsen 40 ver direk ıphone 13 al.
Alamayık
Önerir misin nasıl model sence gardasim
S10 değiştirir sem aklımda bu da var
Senin paran vardır sen al bence 😅
Sen de umarım istediğine kavuşursun 😉 henüz değil bakıyorum fiyatlarına sadece 😅 şu fiyata bak hiç böyle akıllı telefon fiyatı mi olur en düşüğü bile 6 Bin TL den başlıyor ekonomi nin geldiği duruma bak
Öyle valla 😂 6000 ₺'ye aldığın telefon da dökülüyordur kesin 😂
Yoo ben S10 Kullanıyorum 😅 o fiyata evet düzgün model yok maalesef Samsung un giriş seviyesi A04S var ki ondan fazla beklentin olmasın Pls ekran 4 GB RAM geniş açı kamera ois falan yok maalesef
Düşün 2019 da o fiyata Galaxy S10 alıyor dun Üst segment hükümet içine etti ekonomi nin
Alınır güzel
Iphone al daha mantıklı
iPhone da kaliteli ama ben Hep Android kullandım Android e alışık biri olduğumdan android tercih ederim yine 😅😊 şu an Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum çok memnunum Maşallah gerek işlemci gerekse kamera yazılım
Güzel telefon
Sakın alma!
Neden?
Isınma ve şarj sorunu var
Günde en az iki kere şarj etmek zorunda kalırsın ve çok ısıtıyor elim yanıyor resmen
Bunun yerine iphone 11 al çok daha iyi her konuda