Karşı cinsten Birinin gelip sizden numaranızı istediğini düşünün. Hemen verir misiniz?
Numaranızın alınması kaç dakika sürer?

Karşı cinsten Birinin gelip sizden numaranızı istediğini düşünün. Hemen verir misiniz?
Numaranızın alınması kaç dakika sürer?

Karşı cinsten biri benim numaramı isteyecek yani niyeti önemli tanımadığım biri ise değil dakika numaramı alması mümkün değil. Hoşlandığım ve tanımak istediğim biri ise demek ki güvendim ona hemen veririm.
Tanımadığım hemcinslerime bile hemen vermiyorken bir erkeğin benden numaramı alması dakika değil haftalar sürer... Hoşlansam bile numaramı hemen vermem, telegramdan konuşurum önce eğer güvenimi kazanırsa veririm
Ne dakikası zaten bir tek burada bir kız arkadaşıma verdim o kadar birisine vermem için onunla arkadaş olmam gerekiyor bide.. fazlasıyla güvenmem lazım ona
Cevap
17Cevap
Ben numara vermem tanımadığım kimseye çünkü gerek yok anlamsız olur.. mesela zaten tanışıyoruzdur ya da bir süre konuşmuşuzdur o zaman olabilir ya da arkadaşımdır zaten o zaman veririm..
Karşı cins olmasına gerek yok ki. Numaranı alabilir miyim desin yeter. Numara verince ne oluyor ki? Rahatsız ederse engeller geçersin. Gereksiz tripler bunlar.
Bu konuda biraz zorum açıkcası. Her önüme gelene vermem numara. Biraz tanırım zaman geçer ve güvenmeye başlarım sonra zaten sormadan veririm. Bu birçok kişiye saçma geliyor ama bn kendimi böyle mutlu vw huzurlu hissediyorum. O yüzden böyle devam 🙃
Dakika mı. d kolay kolay vermem kimseye rehberimde bile 20 kişi anca vardır. Onların da 3’ü arkadaş sadece.
Bu tamamen güvenme hissim bağlı... hislerim yanıltmaz... Ne zaman istersem o zaman veririm ya da vermem. güvenmediğim birine numaramı vermem.
Manidar bir telefon numaram var, isteyen kolayca aklına yazabilir ama ben numaramı vermezdim kimseye.
Tanımadığım ve güvenmediğim birisine numara vermem tanıdığım insana bile bir iki ay sonra numaramı vermişliğim var
Neden istediğine göre değişir
Numaramı çabuk verenlerdenm
Hiç sürmez versem de bir şey olmaz 😀 korkum yok yaptığım meslekten dolayı bir sapık beni arayamaz
İsteyen olmadı olursa benimde gözüm tutarsa verebilirim neden olmasın
Ben kolay kolay numarada istemem almamda in mide cin midir
Sanaldan arkadaşım 1.5 sene sonra almıştı galiba numaramı çok da yakındık bu arada skdolwpskwls
Kim olduğuna göre değişir mesela tanımadığım herhangi birine numara tövbe vermem iş dışında ama aşık olduğum biri vardı onuda tanımıyodum ama 5 dakika sonra numaramı verdim
Nasıl geldiğine bağlı, ne şekilde istediğine bağlı, davranışa konuşma tarzına bakarım. Ona göre karar veririm
Kendim istemeden hiç numaramı vermedim daha. Karşı cinsi geçtim hemcinsime dâhi vermem
Arkadaşlar kimse numarasını on dakika içinde vermiyo burası Türkiye iti var ugursuzu var
Beğendiğim biri de olsa vermem numarami kolay kolay
Karşımdaki insana bağlı
Ne kadar sürede güven vereceğine bağlı
Evlendikten sonra belki😝😝
525 948, 766 dakika (1 yıl) 😃
Karşıdaki kişinin kim olduğuna bağlı
Sadece yakın çevre alabilir. nokta
alamaz olm ne dakikasi
Kimseye numaramı vermiyorum
Bilmem veririm ama beğenmezsen engellerim
Hanım yollamış olabilir. Vermem alşdksad
Tanımadım birisine hemen numaramı vermem.
İmkansız
Vermem ne vercem
Baya bir sürer.
2 dakika 😂
Kolay değildir 😄
asla vermem
Hiç kolay değil
900 yıl felan 😂
Hayır tabiki vermem
Vermem
1 yil
2 dk