28 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 27 gü
Eskiden olsaydı 19/23 yaşlar için çok basitti istediğim her kadınla tanıştım bu abartı değil aşırı bir özgüven patlaması yaşıyordum. Şimdi yaş aldık ısrar edemem, üzerine düşüp tanışmaya çalışmak falan uzak geliyor yoksa almak mesele değil herkesin bir zafiyeti vardır bulunur...
01 Yorumla- 26 gü
Vay be yaşamış hayatı
En İyi Cevaplar
- 28 gü
Ben utanırım yapamam 😂
01 Yorumla- 27 gü
Teşekkürler canım
- 27 gü
Bende çok fena gurur var, kimseden numarasını almam. Olacağı varsa, kaderimde yazılıysa zaten kendisi gelir. Bunun dışında ben aşk insanı değilim ya, çünkü yalnız olmayı seviyorum. Hedeflerim benim için çok daha değerlidir. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)27 gü
birinin aşkından ölsem bile içimde yaşar odamdaki eşyalardan bile saklarım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 56,7b cevap paylaştı. Hiç beceremem o işleri
00 Yorumla- 27 gü
Birinin benden numaramı istemesi çok kolay değil. "Numaranı ver ben senden hoşlandım mesajlaşalım" mi diyecek. Bu şekilde benim numaramı alamaz. Eğer hoşlantı olduysa bunu akışına bırakılması gerektiğini düşünüyorum
14 Yorumla- 27 gü
Ya tipsiz kekoysa o hoşlanan kişi? Yine de vermez misin numaranı
- 27 gü
Ne alaka
- 27 gü
Siz türk kızları yakışıklı vizyonlu erkek değilde bu tip erkeklere ölüp bitiyorsunuz ondan
- 27 gü
Genelleme yapma görüşümün haricinde bir şey yazmıyorum
- 27 gü
Hiç uğraşmam öyle ama iletişim varsa o zaman bakarım öyle her gördüğüm beğendiğim kişiden numara almaya kalkarsam ya kendimi hapiste ya hastanede bulurum
00 Yorumla - 27 gü
İsteyemem ki. Kendisi istese yine vermezdim. Tabii tek seferlik gördüğüm biriyse. Birkaç kez gördüysem ve ortak arkadaşlarımız vs varsa numaramı vermekte sakınca görmezdim. Bende beğenmişim sonuçta.
00 Yorumla - 28 gü
Evet iddialiyim ama her karsi cins ayni bakis acisinda degil o yuzden kimisi hemen verebilir numarasini kimisi 1 sene sonra. Sonucta alirim , bazen de sonra babayi alirim 😀
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Beğenmediğim insanların numaralarını maks 20 dakikada alabilirim. Beğendiğim insan karşısında dilim bir yerime kaçıyor konuşamıyorum
00 YorumlaKadınlara bence direk kapat soruyu yani onlar böyle bir şey yapabilir mi? Sadece belki bir bakış atarlar sonra karşı tarafı beklerler
00 Yorumla- 27 gü
Hiç beceremediğim konular, ilk adımlar ayarlama falan bende sıkıntı ama bir şekilde ayarlamışsamda sonrası rahat ve güzel
00 Yorumla Numarası değil de ilgimi çektiyse o şahısla eninde sonunda tanışırım ve şey dermişim keşke tanışmasaymışım derim dkkdn
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)28 gü
Yok ya hiç sevgilim olmadı hep utandım sonra birden aşık oldum evlendim ama pişmanım hiç begenemdigim bı kız ile evlendim gözüm hep dışarıda kalıyor eşim kısa kalça yok bednei küçük nasıl bu hatayı yaptım bilmiyorum
18 Yorumla- Cevap sahibi27 gü
Evet te neyin bedeli? Bana imtihan gibi geliyor. Yıllarca harama bulaşmasın başıma gelene bak.
- Cevap sahibi27 gü
Kanka yapsada çok değişeceğini sanmıyorum genetik böyle leğen kemiği dar boy kısa saçı facia çıktı tesettürlü olduğu için gormemistim. Bacak boyu kısa benim istediğim başka en az 1.65 boy olacak bacaklar hafif iri ve yuvarlak olacak kalça biraz geniş ve dolgun olacak.
- Cevap sahibi27 gü
Kanka aşık oldum dedim ya görücü usulü olsa asla evlenemzdim begenmedigim bı kadınla keşke görücü usulü olsa ah ah ansızın aşık oldum ya hemde sadece fotosunu gördüm enteresan bı durum
- 26 gü
Çok enteresan 😀😀😂😂ha ha ha çok komik
- Cevap sahibi26 gü
Gıcık şey
- 28 gü
Karakterine ve duygularına güvenmem için uzun bir süreç geçmesi gerekir. Güvenip te ara tuşuna basamıyorsam numarayı hiçbir zaman aldığıma değmez.
00 Yorumla - 23 gü
Kimisinden 10 saniyede kimisinden 10 yılda erkek milletinin sağı solu belli olmuyor
00 Yorumla - 26 gü
Belki bir süre gözlerini üzerimde tutabilirim ama fazlası iddialı olur
00 Yorumla - 26 gü
Önce muhabbet ederim sohbeti keyiğfliyse ve tekrar görüşmek istiyorsam numarasını isterim.
00 Yorumla - 27 gü
Numarasını almam gerekmez. Her şeyi tadında bırakmak lazım. Lazımsa o benden almaya çalışsın
00 Yorumla m
27 güHiç yapmadım bunu, muhtemelen numaramı kimseye vermezdim, ondan da istemezdim.
00 Yorumla- 27 gü
gidip birisinden numara istemişliğim hiç yoktur redacım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. burayı avrupa mı sandın kız. kaç yıllık konuştuğun insan bile numarasını vermeyebiliyor😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. numara almam gider direkt hoşlandığımı söylerim
00 Yorumlau
28 güÇook evvelden kafede 10 dk içinde almışlığım vardı
00 Yorumlam
28 güAlmam beğendim diye, belki torbacı? Bilemeyis
00 Yorumla- 28 gü
1 sene sonra alabilirim belki o zamana evlenmediyse
00 Yorumla - 28 gü
Hayatımda hiç yapmadığım ve yapmayacağım bir şey bu 🤣
00 Yorumla - 28 gü
Öyle bir yeteneğim yok.. Hem niye acele ediyorum ki, ne gerek var...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Hic denemedim ama numara almaya yeltenmemde sanirim. Ben bi düşüneyim🤔
00 Yorumla- 27 gü
Numara işi tarihe karıştı gadası
Instagram hesabını almak yeterli olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. su ana kadar 2 kere denedim birinde basarılı oldum
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)26 gü
O işi bazı semtlerde yapabilirsin bazı semtlerde yapamazsın bazı semtlerde hoş karşılanır bazı semtlerde adamın kafasını Keser g****** yanına koyarlar
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)26 gü
Numarayı bırak adını öğrenmek 3 haftamı aldı:) sonunda nişanlanıyoruz 😊
01 Yorumla- 25 gü
Kınayayım da belki başıma gelir🙄
- 27 gü
Beğenmem de almam da ne kaliteli bir kadınım Allah'ım teşekkür ederim
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)26 gü
Gidip konuşmam taciz ediyor diye şikayet falan eder belli olmaz
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)27 gü
evet bunu daha önce bir çok kez deneyimledim
01 Yorumla- Cevap sahibi27 gü
ama asıl olay başka, numaraya ne gerek var. zaten karşında konuş iletişim kur
Hemen istesem verir bence ama daha öyle bir beğendiğim olmadı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Erkek olsa hemen verir ama kadınsa asla vermez
00 Yorumla- 28 gü
Hiç uğraşamam sadece bakarım sevap kazanır geçerim 😂(yakışıklıya/güzele bakmak sevap ya ondan)🤪
00 Yorumla - 26 gü
İstersem gerçekten 1 saatimi bile almaz almak
00 Yorumla - 26 gü
Hayır iddialı değilim
00 Yorumla - 26 gü
Kendisi vermediği sürece asla istemem
00 Yorumla - 26 gü
skor tutmadım bilmiyorum desem daha yerinde olur
00 Yorumla - 26 gü
İstemem almam da
00 Yorumla - 26 gü
Hiç denemedim bilmiyorum
00 Yorumla Vermek istemiyorsa hayatta alamam.🤷♀️
00 Yorumla- 27 gü
Karşı tarafta beni beğendiyse 5 takika
00 Yorumla - 27 gü
Hiç flörtöz değilim🙄
00 Yorumla - 27 gü
10 dk yeterli 😎
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Pek öyle bir merasimim yok ki 🤔🧐
00 Yorumla- 27 gü
Ben hiç o konuda iddialı değilim. Alamam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstersem denerim fakat işim yok
00 YorumlaDakkami hele yıl de 🤣🤣
00 Yorumla- 28 gü
çok uzun sürmez, yeter ki isteyeyim
00 Yorumla - 28 gü
Bu mümkün değil bunu yapamam ben.
00 Yorumla O kadar da değil. Önce güvenmem gerek🙄
00 Yorumla- 28 gü
Numara istemem de vermem de.
00 Yorumla O an almam şart değil, sabah alırım.
00 YorumlaHic benlik bisey degil yapmam yapamamda 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. İstemek zor bir tekniği var mı
00 Yorumla- 27 gü
aylar sürer hatta hiç alamadığımda oldu
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)26 gü
Verirse hemen
00 Yorumla - 28 gü
3 dakika falan sürer
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)27 gü
O durumla hiç karşılaşmadım beğenme işi
11 Yorumla - Devamını Gör (31)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beğendiğin bir karşı cinsten numarasını kaç dakikada alırsın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi