Çok eski ilk aldığım bi telefon var ama onu kardeşime vericem. O telefonun IMEI şeysini alsam bu yeni telefona yapsam olur mu? Bir de eski telefonun imeisini yenisine attırsam kardeşim telefonu kullanınca benim bilgilerim telefonumda olan şeyler filan eski telefonda gözükür mü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1 saat belki biraz daha fazla
O 30K olanlar yurt dışı iPhone 14 falan senin telefon redmi en fazla 400-500 TL alırlar
Bir saat sürer ama bazı telefoncular bir günde atıyor
Markası ne
Redmi 12 pro 5gb
Yarım saat sürmez de telefoncuya bağlı
Az önce yasal uyarıdan mesaj geldi de telefon 120 gün sonra kapanacakmış ondan dolayı telaş yaptım biraz
Teşekkür ederim
Telaş yapma bence
Çift hatlı değil mi
Evet
Ama tek hattım var
Olsun 120 gün sonra diğer hat yerine tak 120 gün de öyle kullan
Hayır bunu düzeltmem lazım da fiyatı ne kadar biliyor musun internette 30bin falan yazıyor
Değil ya ne 30 bini tel ne kadar ki 😅
200 TL civarı bizim burada
İnternette 30 bin ve onun gibi yüksek fiyatları görünce biraz saçma abartılı buldum
Sağol 😄😄
Telefon ne kadar 10k değil mi.😅😅
Öyle sanırım pek bilmiyorum
Peki IMEI atınca her yıl atmam gerekiyor yoksa bir defa atınca bitiyor mu artık
1 defa atınca bitiyor ama sağlam imei olması lazım eski kullanmadığınız telefon varsa onun imeisini attır ben öyle 4.5 yıl kullandım mesela
Çok eski ilk aldığım bi telefon var ama onu kardeşime vericem. O telefonun IMEI şeysini alsam bu yeni telefona yapsam olur mu? Bir de eski telefonun imeisini yenisine attırsam kardeşim telefonu kullanınca benim bilgilerim telefonumda olan şeyler filan eski telefonda gözükür mü
Kardeşin kullanamaz ama bu defa
O sim kartı takmadan kullanacak tablet gibi
Benim bilgilerim eski telefonda gözükmez değil mi?
Sıfırladınız sürece gözükmez
Ve o imei sağlam olur gitmez :)
Eski telefonumu sıfırladım şimdilik o telefonda bir şey yok
Telefoncuya gittiğim zaman eski telefonumu da mı götürmem gerekiyor
Evet eski telefonun imeisini yeni telefona attıracağım de yaparlar
Tamamdır teşekkür ederimm
Rica ederim
5 dk