Kız profili ile açılmış. Her eskinin numarasını hatırlamıyorum ama son ikisi değil. Onu biliyorum. Belki eski sevgilimin benden sonraki sevgilisi olabilir diye düşünüyorum. Çünkü ben geçmişte böyle bir şey yaşamıştım. Vaktinde ayrıyken bir tanesinin sevgilisi bakmıştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O beni tanıyan biridir, ikinci bir hesapla hikayeme bakıyordur. Yabancı birinin dikkatini çekmiş olsam o kişi hikayeme bakmak yerine takip ederdi.
İki ihtimal var size karşı bi siniri olan hemcinsiniz ya da fake hesap açıp gözetleyen karşı cins
Hesapta ppde kapalı bir kız var
Hiç gönderisinin olmaması da fake olma ihtimalini arttırıyor
Olabilir de benim öyle profile sahip arkadaşlarım var. Belki öne alınan kullanıyordur ve fotoğrafı post olarak atmayı sevmeyen biridir.
Öyleyse sana kıl olmuş bir hemcinsin olabilir
O da olabilir dediğin gibi de olabilir. İlla kıl olmasına gerek yok, benim aklımdan başka bir ihtimal geçiyor da neyse artık.
Nedir ki tabi konuşmak istersen istemezsen önemli değil 😊
Boş ver
Sizden hoşlanıyor olabilir ya da sizi stalklayan biri de olabilir.
Bir linke basar mısın
Stalk yapmış olduğu zaten belli. Yoksa benim dikkatimi çekmezdi.
Bastım ne oldu?
Profil resmi kadın da fark ettiysen
O zaman hoşlanmaz :) Kesin sizi çekemiyor. Iyy
Büyük ihtimalle kesfette denk gelip bakmistir bende de oluyor sürekli acik profillerde normal
Bir kez değil ama ara ara devamlı bakıyor. Benim keşfete de biri çıkmıyor, sayfalar çıkıyor.
O zaman stalk yapiyor bilerek girip girip bakiyor kesin bi tanidin fake hesabidir
Aynen, belli bilerek olduğu.
Merhabalar
Merak etme o seni tanıyordur 😅😅😅
Ben tanımıyorum ama 😂
Bence değil, eski belalın falan olmasın? :D
Kız profili ile açılmış. Her eskinin numarasını hatırlamıyorum ama son ikisi değil. Onu biliyorum. Belki eski sevgilimin benden sonraki sevgilisi olabilir diye düşünüyorum. Çünkü ben geçmişte böyle bir şey yaşamıştım. Vaktinde ayrıyken bir tanesinin sevgilisi bakmıştı.
Umarım öyle değildir, bu nasıl haset derim yani 🤦😒 Ah bu kızların birbirine ettiklerini napıcaz biz yahu 🤔
Seni bilen biri olabilir
O tanıyor olsa bile ben tanımıyorum ama olabilir
tanidik birinin fake hesabidir
Hesaba bir baksana. Fake gibi mi?
600 takipcili en az 10 storyli ve 1 postlu fake hesabim var?
benimki bile fake hesapsa bu hayli hayli fakedir
Bir takip atar mısın o hesaptan kıza
atayimm
Teşekkür ederim.
rica ederim
Fakedir
Hesajon
Hesabın linkini yapıştırdım. Sence fake mi?
Büyük ihtimalle öyle