İsrail Savaş halinde enflasyonu %3 ukrayna savaşta %6 bizde Savaş yok bir şey yok %500 dünya mutluluk sıralamasında 107. Olduk afrika ülkelerini geçtik maşallah hamdolsun kuru ekmek yerim ama kurana El değdirmem 😂 makarna yeriz islamdan vazgeçmeyiz.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İHA ya , sihaya, uçak gemisine füzeye togga karşı çıkan bilim ve teknoloji düşmanı PKK ile seçime giren yobaz zihniyet iş başında
Onlar zaten yapılması gereken şeyler ülkenin olmazsa olmazı her ülke yapıyor onları cahil cahil konuşma
Sobelendiniz artık bu ülkeyi geri bırakan Batı'nın tasmalı çekirgeleri
gelisime karsi cikmak baska hizmet adi altinda rant sektoru olusturmak baska
Rantı sizde görüyoruz hortumcular aranızda bir tane fakir yok hizmet etmeden gelip götürüp gidersiniz
sizde derken ben hherhangi 1 partiyi savundugumu hatirlamiyorum? nede olsa caliyor ama yapiyor zihniyeti dna niza islermis
@betamanyak rant için ataist il başkanlarıniz oy zamanı iftara katılıp el açıp dua eder. Belediye başkanı adaylarıniz camilerde yasin okuyup seçilince İngiliz eliyle rakı balık yapar. Seçim zamanı hergün cumaya gidiyorum günde yetmiş kere iftar açıyorum diyen gerçek din tuccarligina soyunurlar
son yorumu tekrar okur musun !!! halen il baskanlariniz diyyorsun sonra kor olmussunuz ezbere konusuyorsunuz diyince kiziyorsunuz.
Rant diyip onların dilini kullandın onlardan olduğunu belli ettin cevabını verdim
Yeter bu ülkede saçma sapan konuşup demogoji yaptınız kültürsüz gelişim düşmanı, Fransa'dan uçağı almayıp piyanoyu alan , italyadan Ferrari gibi araba teknolojisini almayıp operayi alan, İngiltere'den ilaç sanayiyi almayıp dansı valsi alan taklitçi batıya tapan putperest zihniyet sizi
tuh ya nasilda kendimi ele verdim simdi, chp nin tdk dan ayri sizlugu vardi sen simdi benim partide koltuk sahibi oldugumu filanda biliyorsundur?
TDK'ya göre Rant Kelimesinin Sözlük Anlamı
Türk dil kurumunda Rant kelimesi, getirim olarak geçmektedir. Getirim ise, kişilere veya devletlere sağlanan kazanç olarak geçmektedir.
dogru soyluyorsun fransadan piano geldiginde write kardesler (gerci amerikali onlar ama neyse) 3. nesil jet motoru uretiyordu. gerci akp den once ulkede buz dolabi yoktu lafina inanan bir kesimin buna inanmasi cokta sasirtici degil
Belediyelerden kazandığınızi rantı biliyoruz 22 milyar borcu olan İstanbul büyükşehir belediyesini 80 milyar dolar borca soktular beş yılda hizmet etmeden, mercedese yetersiz raporu verip CHP milletvekilinin danışman olduğu kepaze şirkete otobüs bakımı verip hergün bir otobüs yaktılar, sosyal medyadaki saçma insanlara belediyenin paralarıyla seçimde CHP'yi desteklesinler diye sayfa sahibi soytarilari paraya boğdular ve bunlar PKK ile iş birliği yaptılar Atatürk'ün kurduğu bankadan milyarlarca dolari yiyip Şişecam gibi onun kurduğu fabrikalardan pay alarak doymadi rantçılar
Evet kurşun üretemeyen rezil bir ülkeyken savaş doktrinini değiştiren bir ülke olduk efendiniz olan Avrupa ve Amerika ağlıyor sizin gibi seçime girdiğiniz PKK'lılar ağlıyor sıçan inlerimizde başımızı çıkarmıyoruz diye ve siz içimizdeki Batı'nın tasmalı çekirgeleri aglıyorsunuz efendilerimiz istemiyor bu silahları diye
demek ekonomiden de anliyorsun o zaman 23 yillik hukmet doneminde Şu an merkez bankasinin net rezervi neden -60 milyar$ merkez bankasinin rezev disi kefen parasi olan 40 milyar $ nerede bunlari merkez bankasi 18 tl 11 tl dusurmej icin 3.5 tl den dolar satisini kimlere yapti bunlarida siscam dan pay adi altinda isbanasi ne kadar para goturdu
bunlari da aciklasana
mke kurulusundan dami haberin yok senin
Hele git yaa 128 milyar nerede lafına inanan eski CHP'li maliye bakanın bile güldüğü önüne ne koysan yiyen kültürsüz cahil zihniyet bana yazma
60 ve 40 milyar dolarin nasil kayboldugu seni ilgilendirmiyor cunki 128 lafinda daha cok ekmek var cahil diyene bak cikariniz olmasa 1 bardak su vermezsiniz
G. ö. tümüzde don yok, millet sefaletten kırılıyo 55 milyon $ verşp uzaya adam yolluyoruz. Yakında da aya inecekmişiz. Bugun açıklama yapıyorlardı yöneticilerimiz.. uzaylı alien lar bize g. ö. tleriyle gülüyorlardır..
Içmeye ayran yok s*çmaya tas yok 😂😂
uzay kesmes evrene nam salmaliyiz durnmak yola devam
4. boyuta geçicez 2028 de
4. boyut bulundu yetmez 5 e gecmeliyiz
nsnsndksnxkzkjkkxdk
ulkece stockholm sendromu yasiyoruz
Soktumun ülkesi niye doğduk bu ülkede rüyadan uyanınca değişik oluyorum
Bir değişik duygu kaplıyor çareşizlik duygusu
osmanli cokmeseydi ataturk gibi bir deha ortaya cikmazadi ancak en buyu sorunumuz oyle birisinin cikmasini beklemek
Sanırsın Elele çağ atladık.
Döt tüyleriyle sen ancak kenefe çıkarsın 🤣🤣
Adamlar uzaya çıktı bi bizim kalbimize çıkan birini göremedim
Lahmacun yemeliyiz
Yoğurtlu makarna boz tuzlu
Hayır ya olmaz
Tarhana çorbası
Ezogelin olur mu
Karnımı acıktırdın gece gece
Ben açtım zaten
Yarın Erken kalkıp fizik kimya matematik çalışılcak OFFFFF
Üniversite sınavı
Benden geçti o işler zamanında çok uykusuz kaldım:)