Kendi İyiliğim İçin Kullanırım
İnsanlığın İyiliği İçin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben ilk önce kendim için kendi iyiliğim için kullanırım.. bir çok düzeltmem gereken şeyler var çünkü.. hem geçmişe hem de geleceğe gidip gelirdim.. kendi hayatımı düzelttikten sonra da insanların iyiliği için ama ondan da önce arkadaşlarım için kullanmak isterdim.. eminim onların da düzeltmesi gereken şeyler vardır
Zaman makinesi hayalî bir kavram olmakla birlikte, eğer böyle bir şey mümkün olsaydı, kullanım amacı büyük etik ve sorumluluk sorularını gündeme getirirdi. İyilik ve insanlık için kullanmak, dünyada yaşanan olumsuz olayları önlemek, tarihsel hataları düzeltmek veya insanlığın genel refahını artırmak amacıyla kullanmak düşünülebilir.
Ancak, bu tür müdahalelerin beklenmedik sonuçları, zaman çizelgelerinde kaotik etkiler ve gelecekteki olaylarda belirleyici değişiklikler yaratma potansiyeli taşıdığı için bu konu oldukça karmaşıktır. Bu nedenle, bu tür bir güce sahip olmak, ciddi etik ve pratik sorumlulukları beraberinde getirirdi.
Şimdi mantıklı olalım öyle bir makine olsaydı Zaman makinesinin temel parçalarının icat edilmediği dönemlere istesem de gidemezdim.
Sonuçta bu bir makine enerjiyle çalışacak motorla çalışacak öyle her yıla zaten gidemezdim kader makinesi değil sonuçta
Motorun ve enerjinin kullanılabilir olmadığı yıllara gitmeye kalksam boyut atlarken parçalanırdım en azından motor yok olurdu çünkü motor icat edilmemişse gidemezdim silinirdi o an makineden. Parçalanırdım.
Yapacağım şey tüm insanlığın faydasına olacak.
Merhaba evlat sen ne güzel futbol oynuyorsun öyle
Cevap
35Cevap
Ben insanların mutluluğundan ruhunu besleyen bir kişiliğe sahibim oyuzden kesinlikle insanlik ve ülkem için kullanırdım onların mutluluğu beni fazlasıyla da mutlu ederdi zaten
Kendimi bilmem ben de erkekler bunu da kız tavlamak için kullanırdı 😂 eski erkek arkadaşım sizlere ömür derdi hep zaman makinesi icat edecem çok zengin olup seni de öyle tavlarım falan 😂😂
İnsanlık tarihine adımı yazdırıp bu dünyadan göçmek gibisi olamaz. Kendi küçük dünyam için bu fırsatı değerlendirmemek aptallık olurdu.
İnsanlık kusura bakmasın ama kendim için kuılanırdım.. ruhumun hangi yüzyıla ait olduğunu bulmam lazım çünkü
Kendim için kullanırım. Kusura bakmanarrik bencil olacağım. İnsanlık için iyi niyetli oldukça geri tepiyor. Kötüyüm kötü olacağım.
Çok kararsız kaldım 😅 insanlık için kullanmak isterdim ama düzeltiyim derken daha kötü olabilir o yüzden kendim için
Açık söylemek gerekirse, kendimi kenarda tutarım. İnsanlığı kendi nefsimden üst seviyede tutarım ve insanlığın iyiliği için birşeyler yapardım.
Tüm insanları 2010 yılının öncesine götürmek isterdim
Ben iyi olmadan insanlık iyi olmaz. Bir ben var benden içeri.
Daha önce hiç birseyi sadece kendim için istemedim. İnsanlığın faydasına sunardım.
kendim icin kullanırdım dogmadığım zamana dönüp dogmayi engellerdim
Hemen kendim için kullanırdım sonra insnalik aklıma gelirdi muhtemelen...
Gerçekten böyle bi imkan olsa insanlık için kullanırdım
Şu anki psikolojim kendi iyiliğin için kullan diyor 😄
Kendim için kullanırdım şayet önce kendinle baslamalisin iyiliğe
Kendi iyiliğim için kullanırdım, insanlık için kullanıpta nankörlük görmeye ne lüzum var...
Kendim için kullanırdım galiba insanlığı kurtaracak kadar kahramanlık yapamam.
Kendim için kullanırım valla. Bana ne milletten. Herkes herkesi çok düşünüyor sanki.
hele öyle bi makinamiz olsunda sonrasina bakariz
Kendime yapacağım iyilikle tüm dünyayı kurtaracak bir hamle olurdu 😂😂
İnsanlık iyiliği hak etmiyor bence. Kendim için kullanırdım
Herkes kendisini düşünür. Birbirimizi kandırmayalım..
Doğrusunu söylemek gerekirse ilk önce kendim için kullanırdım.
İnsanlara iyilik yap nankörlük gör. Kendi iyiliğim için kullanırdım.
Tüm "insanlar" için kullanırsam banada faydası olacak haliyle yine zararlı çıkmıyorum.😅
Kendim için kullanırdım insanlık zaten yoldan çıkmış onlara yapılacak bir şey yok
İnsanlar nankör. Kendi iyiliğim için kullanırım.
Insanlık akıllanmaz kendime kullanırım
İnsanlığın iyiliği için kullandığın bir şey dolaylı yoldan bile olsa sana da iyi anlamda etki edecektir.
Kendi iyiliğim için kullanırım. İnsanlık için çok fazla şeyler yaptım. Artık kendimi düşünme zamanı.
İnsanlığı düşünen melek kalpli arkadaşları selam olsun
Hiç evirip çevirmeye gerek yok kendim için kullanırdım.
Kendime kullanırım banane insnaliktan
😏
Bir zaman makinem olsa bunu kendim için kullanırım herhalde geçmişe gidip sindiremediklerimi düzeltip İnsanlara zamanında veremediğim cevabı veririm
zaman makinası olsa nasıl iyilik için kullanabiliriz ki? ama şu aralar bencil davranmam gerekiyo kendim için kullanırdım
Şuanki insanlık nereye gidiyor bilinmiyor ama bütün hepsini insanlık adına kullanılan bir hale getirmek isterdim
Kendime kullanırım insanlık kakaolu dondurma yesin
Olurr
Kendime yaratım olmazsa kimseye bir şey yapamam. Önce ben
Özellikle ülkemizde ki insanlık için iyilik yapılmaz. Dönüp yine AKP yi iktidar yaparlar Gerekk yok
Ben insanlik icin secenegini sectim ama goruyorumki cok bencil varmis
Valla insanlardan bi halt olmaz ne savaş biter ne kargaşa vs kendim için kullanırdım
Ben kendim için kullanırdım.
İnsanlık için kullanırdım
Kendim için kullanırım...
Kendim için insanlık umrumda değil
Kendi iyiliğim için kullanırım
Kendi iyiliğim için kullanırdım tabi alla alla ya
İnsanlığın İyiliği İçin
Valla kendime kullanırım
İnsan için kullanmak bana da iyi gelecektir.
Kendime kullanırım 😄
İnsanlık için kullandırdım
zor durumdaysam kendim için
Kendim için kullanırım
İnsanların iyiliği için
Kendimin iyiliği için kullanmayı tercih ederim..
Kendi iyiliğim için kullanırdım
İnsanlık için
İnsanlık daha önemli
Hic tereddutsuz insanlik icin..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?