Bir gün zaman makinasını icat edersek bunu ne için kullanırdınız, hangi zamana giderdiniz? Hayal güçlerinizi zorlayın arkadaşlar, tam olarak gitmek istediğiniz zaman, ne zaman?
Zaman makinesi icat edilse bununla ne yapmak isterdiniz?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
İnşallah böyle bir şey mümkün olur bakıldığında imkansız gibi görünüyor 😥 ama umarım gerçek olur ki benim sevgim hep böyle tek taraflı olarak kalbim de kalmaz şöyle söz Söyleyim ben aşık olmak hayatta çok Güzel Bir şey insan sevdiğin de normalinden fazlasıyla çok mutlu oluyor ama tek taraflı olunca bi müddet sonra üzüntüye dönüşüyor aşk zehirliyor yani bu kerez kişiyi üzüntü devreye girerse her neyse varya bir icat edilsin 1970 li yıllara gidicem o dönemden standart gelmeye başlarım bu kerez sevdiğime aşık olduğumu itiraf etmiş kabul edilirim veya edilmem ama şansımı denerdim ah aşk sen nasıl bir şeysin böyle insanı bambaşka biri yapıyor sun
Hiçbir şey yapmak istemem. Geçmişe gitmem gerek yok yaşanmış bitmiş şeylerden hoşlanmıyorum. Geleceğe gitmem. Geleceğe giderkenki anımda yaşayacaklarımı kaçırmak istemem.
Ben babamla ablamın yaşadığı zamanlara gitmek isterdim ve onları bir daha kaybetmemek için elimden gelenin fazlasını yapardım her yolu düşünür planlardim
Öyle bir şey icat edilse kesinlikle geçmişe gitmek isterdim, beni Orta Asya'ya fırlatın. Kılıç kuşanayım, otağ kurayım, namerdin kellesini meydana asayım, yiğidimin can yoldaşı olayım dhdhdhd
Ahmet Çakar mı Erman Toroğlu mu hangisi biri oynatalım Uğurcum diye rejiye televizyonda söylüyordu o espriyi yapmak istedim yoksa ablasi Emreyi unutur mu hiç 😄 5 sene sonra bir şey yok belki evlenir miyim diye merak ettim şu an hiç düşünmüyorum ya o yüzden dediydim 😄
geleceğime gidip nelere yapabildiğimi görmek isterdim hayatımın hep böyle geçicek mi geçmeyecek mi diye bir kontrol ederdim sonra kendi zamanıma dönerdim 😇