İnternet & Teknoloji Samsung galaxy S6 lite kullanan var mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Universitede dersler icin kullanisli olur mu? Güncellemeler+1 yıl TABLET Samsung galaxy S6 lite kullanan var mi? Cevapla Samsung Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Güzel telefondur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl TABLEY
pufferfish_ Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl çok eskide kaldı ama kullanışlı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Telefon degil tablet 2022 model nasil cok eski olabilir Yorumla pufferfish_ +1 yıl s6 telefon yalnız tatlım Yorumla Soran +1 yıl Google benim yazdigim ismi yaz bak ne cikiyor tatlimm Yorumla pufferfish_ +1 yıl çok biliyorsun Yorumla Soran +1 yıl En azindan biliyorum ki konusuyorum bilmeden atmiyorum senin gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet vergi indirmiyle al 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef tc kimlik no uzrrine faturanin yazilmadigi icin alamaiyotum🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl ya üniversitede değil misin? Yorumla Soran +1 yıl Oyle de iste dedigim gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya tc ni söyle al tc fatura üstüne değil ne anlamadım hiçbişey Yorumla Soran +1 yıl Firma eklemiyor cimere bavurucam benim adima sahte tc noyla fatura kesmisler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim kesmiş ya ne diyon senin tc yi nerde bulmuşlar Yorumla Soran +1 yıl Atmislar 00000000001 diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel telefondur
TABLEY
çok eskide kaldı ama kullanışlı
Telefon degil tablet 2022 model nasil cok eski olabilir
s6 telefon yalnız tatlım
Google benim yazdigim ismi yaz bak ne cikiyor tatlimm
çok biliyorsun
En azindan biliyorum ki konusuyorum bilmeden atmiyorum senin gibi
Evet vergi indirmiyle al